Προς το περιεχόμενο

FIFA 11

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Άλλωστε δεν χρειάζεται να τρέξεις το Rivatuner. Απλώς το εγκαθιστάς και δεν ασχολείσαι ξανά μαζί του. Μέσα στο φάκελο Tools της εγκατάστασης υπάρχει το D3DO.

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παίδες έχω ακόμα μια απορία.....

Όταν ξεκινάει το game με βάζει να παίξω με τον Kaka vs Chech.Σωστα ??

Πως γίνεται να βάλω να παίξω με τον Cristiano Ronaldo αντι τον Kaka ???

Στην αρχή ναι, σε βάζει με Kaka vs Chech, μετά διαλέγεις αγώνα και ξανά βγάζει εκπαίδευση με τον αντίστοιχο παίκτη της ομάδας που διάλεξες ( τον αρχηγό ; ) οπότε πάρε την ομάδα που παίζει ο Cristiano Ronaldo (θα δεις πως έχει και περισσότερα skills) ;)

Δημοσ.

Settings->Arena και διαλέγεις τον παίχτη που θες. Για φάουλ και τέτοια, με gamepad πατάς το back (select στο playstation) και σου βγάζει ένα μενού που μπορείς να επιλέξεις.

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανένας πως μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις για τα κουμπιά του πληκτρολογίου (δηλ. π.χ. πάσα, σουτ κτλ. να βάλω τα κουμπιά που θέλω) γιατί δεν το βρίσκω κι έχω μπερδευτεί λίγο.

Δημοσ.
c:\program files\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup\fifaconfig.exe

Φίλε μου το γνώριζα αυτό αλλά τελικά έφταιγε που δεν είχα εγκατεστημένο το Microsoft .NET Framework 3.5 γι'αυτό δεν μου εμφάνιζε τις επιλογές για να μπορώ να τα αλλάξω και να βάλω τις δικές μου προτιμήσεις. Τώρα είμαι κομπλέ. :-) Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.

Δημοσ.

Τo Become a Pro mode τα σπάει. Μόνο αυτό παίζω συνέχεια! Και φυσικά χωρίς controller το παιχνίδι τρώει delete. Πλέον δεν παίζεται με πληκτρολόγιο με τπτ...

Δημοσ.
Την παλεύω γιατί ακόμα δεν έχω πρόβλημα με κανένα game.Μόλις αρχίσει και κολλάει στα καινούργια games θα φάει αλλαγή

Βάλε gothic 4 να σου βγουν τα μάτια απο το bottleneck.. εγώ με διπύρινο κλοκαρισμένο στα 3 και 4890 βγάζω avg 20fps σε 1600*900 :S

Δημοσ.

Επί της ευκαιρίας μπορεί κάποιος να πει πως ακριβώς γίνεται το φάλτσο ;

το έχω πιάσει πολλές φορές και έχω την αίσθηση ότι εξαρτάτε από τη θέση του σώματος πριν και μετά το σουτ,

αλλά οι ακριβείς προϋποθέσεις μου διαφεύγουν και μάλλον δε πάει όπως το θέλω :o

Δημοσ.

Επί της ευκαιρίας μπορεί κάποιος να πει πως ακριβώς γίνεται το φάλτσο ;

το έχω πιάσει πολλές φορές και έχω την αίσθηση ότι εξαρτάτε από τη θέση του σώματος πριν και μετά το σουτ,

αλλά οι ακριβείς προϋποθέσεις μου διαφεύγουν και μάλλον δε πάει όπως το θέλω :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...