nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομίζω. Άλλωστε δεν χρειάζεται να τρέξεις το Rivatuner. Απλώς το εγκαθιστάς και δεν ασχολείσαι ξανά μαζί του. Μέσα στο φάκελο Tools της εγκατάστασης υπάρχει το D3DO.
activex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παίδες έχω ακόμα μια απορία.....Όταν ξεκινάει το game με βάζει να παίξω με τον Kaka vs Chech.Σωστα ?? Πως γίνεται να βάλω να παίξω με τον Cristiano Ronaldo αντι τον Kaka ??? Στην αρχή ναι, σε βάζει με Kaka vs Chech, μετά διαλέγεις αγώνα και ξανά βγάζει εκπαίδευση με τον αντίστοιχο παίκτη της ομάδας που διάλεξες ( τον αρχηγό ; ) οπότε πάρε την ομάδα που παίζει ο Cristiano Ronaldo (θα δεις πως έχει και περισσότερα skills)
butters9013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Settings->Arena και διαλέγεις τον παίχτη που θες. Για φάουλ και τέτοια, με gamepad πατάς το back (select στο playstation) και σου βγάζει ένα μενού που μπορείς να επιλέξεις.
tiniakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 εμένα χειροτέρεψαν τα πράγματα στο laptop με το rivatuner. δεν άλλαξα τίποτα αλλά το παιχνίδι σέρνεται στο online τώρα.
alex_82 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μήπως γνωρίζει κανένας πως μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις για τα κουμπιά του πληκτρολογίου (δηλ. π.χ. πάσα, σουτ κτλ. να βάλω τα κουμπιά που θέλω) γιατί δεν το βρίσκω κι έχω μπερδευτεί λίγο.
UpToDate_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 polonos1313 πως την παλεύεις με διπύρινο στα 2,6; oc έχεις κάνει καθόλου;
alex_82 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 c:\program files\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup\fifaconfig.exe Φίλε μου το γνώριζα αυτό αλλά τελικά έφταιγε που δεν είχα εγκατεστημένο το Microsoft .NET Framework 3.5 γι'αυτό δεν μου εμφάνιζε τις επιλογές για να μπορώ να τα αλλάξω και να βάλω τις δικές μου προτιμήσεις. Τώρα είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.
DJ_Duker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Τo Become a Pro mode τα σπάει. Μόνο αυτό παίζω συνέχεια! Και φυσικά χωρίς controller το παιχνίδι τρώει delete. Πλέον δεν παίζεται με πληκτρολόγιο με τπτ...
UpToDate_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Την παλεύω γιατί ακόμα δεν έχω πρόβλημα με κανένα game.Μόλις αρχίσει και κολλάει στα καινούργια games θα φάει αλλαγή Βάλε gothic 4 να σου βγουν τα μάτια απο το bottleneck.. εγώ με διπύρινο κλοκαρισμένο στα 3 και 4890 βγάζω avg 20fps σε 1600*900 :S
UpToDate_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επιτέλους κατάφερα να βάλω και ένα γκολ της προκοπής στην προπόνηση [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eeo6RYn-HDc[/ame]
UpToDate_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επιτέλους κατάφερα να βάλω και ένα γκολ της προκοπής στην προπόνηση [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eeo6RYn-HDc[/ame]
activex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επί της ευκαιρίας μπορεί κάποιος να πει πως ακριβώς γίνεται το φάλτσο ; το έχω πιάσει πολλές φορές και έχω την αίσθηση ότι εξαρτάτε από τη θέση του σώματος πριν και μετά το σουτ, αλλά οι ακριβείς προϋποθέσεις μου διαφεύγουν και μάλλον δε πάει όπως το θέλω
activex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Επί της ευκαιρίας μπορεί κάποιος να πει πως ακριβώς γίνεται το φάλτσο ; το έχω πιάσει πολλές φορές και έχω την αίσθηση ότι εξαρτάτε από τη θέση του σώματος πριν και μετά το σουτ, αλλά οι ακριβείς προϋποθέσεις μου διαφεύγουν και μάλλον δε πάει όπως το θέλω
activex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Πατημένο το RB + Shoot και ο παίχτης να έχει καλό curve (φάλτσο) Ωραίος ρε
activex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Πατημένο το RB + Shoot και ο παίχτης να έχει καλό curve (φάλτσο) Ωραίος ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.