soulnick Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 λαθος μαν! το pro ειναι ασχημο! κι εμενα μου αρεσε πολυ η dynamic camera. αλλα με κουρασε γιατι μου φαινοταν πολυ γρηγορο το παιχνιδι, ισως λογω της ταχυτητας. πλεον το παιζω με tele και με assisted ολα γιατι ειναι game και πρεπει να το ευχαριστιεμαι, οχι να χανω τετ-α-τετ με τον aguero και τον forlan...
naruto14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η dynamic κάμερα είναι όπως αυτή του χειρησμού του kaka στην αρχή του game?
nzeppos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Όχι βέβαια. Μ' αυτή την κάμερα μόνο Be a Pro μπορείς να παίξεις. Η dynamic είναι κάπως έτσι: Προσωπικά πάντως πάντα προτιμούσα τις κοντινές dynamic κάμερες στο single play (τόσο στο Fifa, όσο και στο Pro). Αυτές οι μακρινές tele ("οι κάμερες του δορυφόρου σε τροχιά" όπως συνηθίζω να λέω) αντέχονται μόνο για διπλό, όπου αναγκαστικά και οι 2 παίχτες πρέπει να βλέπουν περισσότερο χώρο.
NikosFE Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτές οι μακρινές tele ("οι κάμερες του δορυφόρου σε τροχιά" όπως συνηθίζω να λέω) αντέχονται μόνο για διπλό, όπου αναγκαστικά και οι 2 παίχτες πρέπει να βλέπουν περισσότερο χώρο. Nzeppos, το ρανταρ που εχει κατω, βοηθαει στο να βλεπεις περισσοτερο χωρο, με την dynamic καμερα! Παντος ειναι απολαυση το fifa 11 με full manual στο online! Κατι αρνητικο που εχω παρατηρησει! Τα μακρινα σουτ μπενουν δυσκολα εως και καθολου και βγαζουν δυσκολες αποκρουσεις οι gks! Σας συμβαινει εσας αυτο;
ex3Lmei Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παντος και το pro δεν ειναι ασχημο! Το τελευταίο pro με απογοήτευσε πολύ! Nzeppos, το ρανταρ που εχει κατω, βοηθαει στο να βλεπεις περισσοτερο χωρο, με την dynamic καμερα! Παντος ειναι απολαυση το fifa 11 με full manual στο online! Κατι αρνητικο που εχω παρατηρησει! Τα μακρινα σουτ μπενουν δυσκολα εως και καθολου και βγαζουν δυσκολες αποκρουσεις οι gks! Σας συμβαινει εσας αυτο; Υπάρχει το φάλτσο που αν το πετύχεις μπαίνουν τα γκολ με το RB και RT μετά κάνει φάλτσο. Ψάξτο!
Karellen Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 naruto14 κάνε με add, PLATINI 1411127.Μπαίνω συχνά στο gameranger.
jeep13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 naruto14 κάνε με add, PLATINI 1411127.Μπαίνω συχνά στο gameranger. σελω και γω να παιξω jeep13.gr
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Σας έκανα και τους 2 add. Άντε τα λέμε στο gameranger
Karellen Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 To ενοχλητικό βελάκι του mouse γιατί εμφανίζεται συνέχεια την ώρα του παιχνιδιού?
naruto14 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Έλα ντε μου έχει σπάσει πολλές φορές να νεύρα που πρέπει να το πάω στην ακρη...
DJ_Duker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Με το Greek super patch ξέρει κανείς αν μπορείς να παίξεις στο gameranger?
explorer21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με το Greek super patch ξέρει κανείς αν μπορείς να παίξεις στο gameranger? Μια χαρά μπορείς να παίξεις...
adi32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιζοντας με keyboard πως μπορεις να κανεις καμια ευκολη ντριμπλα ? βλεπω εδω http://www.youtube.com/watch?v=elEg6ofgsz0&feature=iv&annotation_id=annotation_165498 αλλα πρεπει να εισαι χταποδι για να πατησεις 8 κουμπια μαζι
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιζοντας με keyboard πως μπορεις να κανεις καμια ευκολη ντριμπλα ? βλεπω εδω αλλα πρεπει να εισαι χταποδι για να πατησεις 8 κουμπια μαζι όποιοι παίζουν με keyboard έχουν τρελό assist από την ΑΙ ...αποδεδειγμένο στο online .Παίζω με τον γείτονα μου,όποτε παίζει με το keyboard του,δεν μπορώ να ευχαριστηθώ παιχνίδι...με σκίζει..συν ότι οι παίχτες μου είναι λες και έχουν μαγνήτες,αλλά με τους ίδιους μαγνητικούς πόλους με τους αντιπάλους και αποθούντε ..Όταν παίζει με gamepad, παίζουμε νορμαλ πολύ ωραία! Στο gameranger θα με βρείτε με το αντίστοιχο nickname που έχω εδώ μέσα ακριβώς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.