estgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σας. Έχω ένα πισι με μάδερμπορντ m2n sli deluxe. Καλό, χρυσό αλλά με τυρρανάει. Μετά απο φορμάτ, πάντα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα [ θα μου πείς γιατί δεν κρύβεις κάπου τα ντραίβερς κυρά μου]. Δεν μπορώ να πέρασω τους ντραίβερς για την κάρτα δικτύου. Είναι σε πακετο απο την nVidia κανονικά, τους περνάω λοιπόν, η εγκατασταση τελειώνει κανονικά, κανουμε κ το τυπικο ρισταρτ. Απο εδω κ περα εχουμε κ λεμε. Σε αυτο το πισι λοιπον η καρτα δικτυου δεν εμφανιζεται ποτε, ουτε κ απο την διαχειρηση υλικου. Το 8εμα μας ομως ειναι πως ενω δεν εμφανιζετε στον υπολογιστη μου, στο ρουτερ που ειναι συνδεδεμενος ο υπολογιστης, τον βλεπει κανονικα. Η συνδεση ομως δεν εμφανιζετε ποτε. Στην αρχη ειπα μηπως φταιει το καλωδιο, οταν ομωσ ειδα οτι το ρουτερ τον βλεπει κανονικα, επαψα να το σκεφτομαι. Κ απο την nVidia κ απο την Αsus, αν κατεβασω ντραίβερς, το ιδιο κ το αυτο. Ολα αυτα σε windows XP κ με 2 pc & 1 router & 2 καλωδια. υ.γ. δουλεψα κ λιγο το drivermagician το οποιο δεν βγαζει καμμια ειδοποιηση για λαν εχεις κανεις καμμια ιδεα? ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.