footballer20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλημέρα... Θα ήθελα να αγοράσω καινούργια ηχεία για το pc που έχω και θα ήθελα τη γνώμη σας γι'αυτό...Το pc είναι γενικής χρήσης αλλά χρησιμοποιείται πολύ και για ταινίες και παιχνίδια....Ωστόσο, δεν ξέρω τί ακριβώς να ψάξω...Το budget είναι περίπου 50-70 ευρώ...Τί να κοιτάξω, για 2.1 ή για 5.1??Τα ηχεία που έχω τώρα είναι πολύ παλιά(Trust 2500p 2.1 Soundforce) ενώ το υπόλοιπο pc καινούργιο, επομένως όποια και αν πάρω θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που ήδη έχω... Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το χρόνο σας και αναμένω τις προτάσεις σας...
kingnick 999 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 εγω θα σου ελεγα για 5.1 εφοσον τονισες τα παιχνιδια και τις ταινιες. http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=logitech+530 Βεβαια εχε υποψη σου οτι τα 5.1 αξιζουν αν τα στησεις κανονικα Αν δεν εχεισ την δυνατοτητα πηγαινε σε 2.1.
cabdik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ποσα τετραγωνικα ειναι ο χωρος που θα τοποθετησεις τα ηχεια? και τι χωρος ειναι? γραφειο? σαλονι?
footballer20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ναι μου πρότεινε και κάποιος άλλος για 5.1 της logitech ή τα 540 ή τα 530 και μου είπε να αποφύγω τα 2.1... Προβληματίζομαι σε αυτό το θέμα γιατί θα τοποθετηθούν σε γραφείο και μάλιστα με περιορισμένο χώρο σχετικά...Και επίσης δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω 5.1 με τόσο καλό ήχο και να μην μπορώ να τον χρησιμοποιήσω αν ενοχλεί όλους τους υπόλοιπους στο σπίτι ...
kingnick 999 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 εγω τα εχω σε 12 τ.μ και αν τα βαζω σε μια φυσιολογικη ενταση δεν ενοχλω.το θεμα ειναι οτι εσυ ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου. το 5.1 κατα τη γνωμη μου αξιζει.δινει ενα παραπανω + στα παιχνιδια και ταινιες
footballer20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 εγω τα εχω σε 12 τ.μ και αν τα βαζω σε μια φυσιολογικη ενταση δεν ενοχλω.το θεμα ειναι οτι εσυ ξερεις καλυτερα τις αναγκες σου.το 5.1 κατα τη γνωμη μου αξιζει.δινει ενα παραπανω + στα παιχνιδια και ταινιες Πάνω κάτω τοσο είναι και ο δικός μου...Οπότε αυτό είναι καλό..Βέβαια δε νομίζω ότι μπορώ να τα τοποθετήσω στο χώρο που έχω όπως φαίνεται στην εικόνα...Ασχετο,μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά από κατανάλωση ρεύματος πώς πάνε??Όχι ότι αν αποφασίσω να πάρω 5.1 θα με εμποδίσει αυτο αλλά πληροφοριακά και μόνο ρωτάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.