Προς το περιεχόμενο

Ταβάνι Δωματίου..

ChocoBanana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαι! Θα βάψω το δωμάτιο και ξεκινώντας απ το ταβάνι θα ήθελα τις πρωτότυπες, διεστραμμένες ιδέες σας για κάτι καλό.. Μπαίνουνε στα 23 οπότε μην ακούσω για τα αστεράκια που κολλάγαμε παλιά θα χουμε πρόβλημα.. Οποιαδήποτε ανωμαλία, οποιουδήποτε χρώματος ευπρόσδεκτη. Και κάτι τελευταίο, μιλάω για βάψιμο με μπογιά..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λευκό και κάνε πουστίτσες στους τοίχους. Οτιδήποτε άλλο θα το βαρεθείς.

Δημοσ.

Χθες είδα ένα σπίτι στο οποίο είχαν βάψει το ταβάνι σομόν και είχαν και ένα χαλί (μικρό) στο ίδιο χρώμα και με μερικά μπορντό διακοσμητικά/κουρτίνες -ξύλινο πάτωμα, μεγάλο μπαλκόνι, θέα στη θάλασσα, κτλ- ήταν υπέροχο. Οι υπόλοιποι τοίχοι ήταν μπεζ. Βέβαια, αν και γαμάει σαν ιδέα αυτό, αυτό θέλει μεγάλο και ψηλοτάβανο σπίτι για να φαίνεται ωραίο. Αν δεν έχεις κάτι τέτοιο, βάψε όπως όλος ο κόσμος τους πλαϊνούς τοίχους.

Απορία: ποιοι μπαίνουνε στα 23;

Δημοσ.

Αυτό που ήθελα πάντα να κάνω, ήταν να βάψω το ταβάνι μαύρο, να ρίξω ledάκια και να ζωγραφίσω νεφελώματα τα οποία θα τα φώτιζε ΚΑΙ blacklight. Και θα είχε και ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΕΡΣΙΔΑ, ΝΑΙ, (ή σεντόνι) για να το καλύπτει τη μέρα.

Και καθρέφτες δεν είναι κακό. Smoky όμως, ή σπασμένους.

Δημοσ.

Το μαύρη μαυρίλα το χω σκεφτεί και γω αλλά το φοβάμαι λίγο μην αρχίσω τα prozac.. Frenzy τι ακριβώς είναι οι πουστίτσες?

Δημοσ.

οι μικρές σε διάρκεια ή ενταση ενέργειες των πούστηδων.

εσύ να ψάξεις για στενσιλ.

Άσχετο ===> Σομόν ταβάνι με ασορτί χαλάκι; καλύτερα να μένω σε κελί, μόνος μου.

Δημοσ.
Αυτοί που είναι 22 κουτό...

xaxaxaxaxaxa

Το μαύρη μαυρίλα το χω σκεφτεί και γω αλλά το φοβάμαι λίγο μην αρχίσω τα prozac.. Frenzy τι ακριβώς είναι οι πουστίτσες?

και εγώ το είχα σκεφτεί για μαύρο αλλά γενικά είναι λίγο πιο χαμηλό το ταβάνι από τα άλλα σπίτι και μαύρο τώρα θα φαινόταν λες και με πλακωνε χαχαχ

από εμένα μπορείς να το βάψεις όλο ένα μπεζ και τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σου κάποιο πιο σκούρο χρώμα...αλλά σόρρυ λες μόνο για ταβάνι...:P

δν έχω κάποια άλλη ιδεά :P

Δημοσ.

κατι τυπου σκακιερα η8ελα να κανω εγω στο δικο μου αλλα δεν ξερω μηπως σε ζαλιζει!

Δημοσ.

Άσχετο ===> Σομόν ταβάνι με ασορτί χαλάκι; καλύτερα να μένω σε κελί, μόνος μου.

Ξέρεις τι είναι το σομόν μωρή κυρία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...