Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat [2011] [PS3][XBOX 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια πετυχα διαφημιση του Μortal Kombat για την επικειμενη κυκλοφορια του στην ελλαδα,σε μεγαλο ποστερ στην σταση λεωφορειων που βρισκεται διπλα απο την εισοδο της Αστυνομικης Σχολης στην Κατεχακη. !!!

δεν ειχα ομως μαζι μου το κινητο να την βγαλω φωτο.αν καποιος την πετυχει καπου σε καμια αλλη σταση η στην ιδια please βγαλτε την φωτο και ανεβαστε την,ηταν γαματη.

μπραβο εξελιξεις η ελληνικη αγορα βιντεογκειμς. :mrgreen:

Δημοσ.

παλικάρια μιλάμε για έπος.... λίγα λόγια έχω να πω για το παιχνίδι.

είδα την ταινία Mortal kombat στο σταρ πριν απο καμιά εβδομάδα και γύρισα στα παλιά(την ταινία την έχω δει πάνω απο 10 φορές,η μόνη βιντεοκασέτα που είχα για αρκετά χρόνια χεχε),και τώρα έβαλα να παίξω το tutorial και μετά το story mode.

το Story mode είναι wtf mortal kombat 1 απο την αρχή!!! και έχω πάθει πλάκα μιλάμε,όσο για το gameplay δεν το περίμενα να είναι τόσο φαστ,η σόνυα κινείται σαν το jehuty και γενικά βγάζεις απίστευτα κόμπος στο παιχνίδι.

πραγματικά έχω ανατριχιάσει σαν να βλέπω ταινία το Story mode και σε βάζει μέσα στο παιχνίδι.

ξέρω λογικά όταν το τελειώσω το story mode μόνο κάνα ματσάκι με τπτ φιλαράκια θα παίζω (όπως στα tekken/blazblue) αλλα πραγματικά δοκιμάστε το το παιχνίδι τα σπάει άσχημα.

Δημοσ.

Η αφίσα υπάρχει και στη στάση λεωφορείων, έξω απο το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας! Και μένα μου έκανε εντύπωση, είναι η αλήθεια!

Κρίμα που δε βγαίνει στο pc..

Δημοσ.

πως διαλεγουμε τα νεα "κουστουμια" που ξεκλειδωνουμε? δεν μπορω να βρω καποια επιλογη στην character select screen

οκ το βρηκα ,παταμε start

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...