EXPHARTION Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς το twitter του Ed Boon; Ευχαριστώ!
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς το twitter του Ed Boon; Ευχαριστώ! http://twitter.com/#!/noobde
Sidereal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 9 αυγουστου αμερικη λογικα στην ευρωπη απο τις 10
oldermania Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μου έκανε ένα update το παιχνίδι αλλα τίποτα θέλω τον Freddy soon!!!!!!!!!!!
oldermania Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αυτο το ξέρουμε ποτέ θα τον βάλουν όμως ;;;;;9 Αυγούστου είπανε ακόμα.....
Wintermute23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως χθες αγόρασα το πακέτο 4 στην τιμή των τριών και έχω πλέον Skarlet,Kenshi,Rain και Freddy...
oldermania Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Απο πιο σημείο; Και πόσο; Δεν μου βγάζει κάτι
KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά νόμιζα ότι κάνατε πλάκα όταν λέγατε για τον Freddie Kruger!!! Πωωωωω!!! Είδα και το ανάλογο βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=aaSBkBDcepM&feature κριμα ομως που δεν ειναι ο κλασικος Freddy του Robert Englund,αλλα η πεζη remake εκδοση. και απο ποτε ο Freddy χρησιμοποιει δυο γαντια;
oldermania Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το ένα είναι ρεζερβουάρ :Ρ ο φρεντυ είναι
Sidereal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 τι εγινε ρε παιδια με τον Φρεντυ? ξερετε αν θα βγει η οχι?
ReZonanZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Λοιπον για οσους ψαχνουν freddy και 4 warriors dlc pack να πω οτι δεν θα τους βρειτε στην κατηγορια add-ons αλλα πρεπει να πατε στην κατηγορια latest και απο εκει να το ψαξετε Εγω απο εκει κατεβασα το dlc warriors pack.Το εψαχνα και εγω στο add-ons και δεν το εβρισκα και ειπα να το ψαξω μπας και ειναι αλλου και τελικα ηταν στο Latest...ακομα εκει πρεπει να το εχουν Αναφερομαι σε psn.Δεν ξερω αν υπαρχει το ιδιο θεμα και το xbox live btw ο freddy ειναι ο πιο προσβασιμος χαρακτηρας απο τους 4 dlc.εχει τα πιο ευκολα combos και ευκολα specials...
Sidereal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ωστε ετσι....εψαχνα και εγω μεσα απο το παιχνιδι στα dlc και δεν εβρισκα τιποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα