freddy adu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια εχω ανοιξει τα παντα απο το krypt ... Αλλα μου λειπουν αρκετα fatality και ολα τα babalities...Επισης λειπουν και μερικα κοστουμια...Που τα βρισκω... Ευχαριστω παιδες... HELP...
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 PS3 ή ΧΒΟΧ? αν googlάρεις σου βγάζει πολλά guides για όλα τα fatalities, babalities και costumes
freddy adu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 X-BOX 360 αδερφε... Θα googlαρω οπως μου ειπες και αμα δεν βρω κατι θα ξαναρωτισω... Ευχαριστω....
ultralisk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εδώ μπορείς να βρεις τα fatalities και babalities τα οποία ξεκλειδώνουν αν τα κάνεις μία φορά και εδώ κάτι για τα κοστούμια
ARSENAL14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δώστε PSN να σας διδάξω λίγο Mortal Kombat, για όσους το κατέχουν!
Chaos3X Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τελικά το Komplete edition πότε βγαίνει? Για αρχές αυτού του μήνα δεν είχαν πεί?
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τελικά το Komplete edition πότε βγαίνει? Για αρχές αυτού του μήνα δεν είχαν πεί? http://electronictheatre.co.uk/xbox360/xbox360-news/16707/mortal-kombat-komplete-edition
Chaos3X Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 http://electronicthe...omplete-edition Σ'ευχαριστώ φίλε μου.
Padaz Bloody Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν γίνεται διαφωτίστε με λίγο τι μπορεί να φταίει γιατί έχασα την μπάλα: Στο mortal kombat 9, δηλαδή το τελευταίο που έχει βγει - για ps3 μιλάω - στα move list του χαρακτήρα που έχουμε, αν πάτε προς τα κάτω στα tag lists moves έχει κάτι συνδυασμούς με 2 -3 κουμπιά και μετά πρέπει να πατήσουμε L1, εμένα δεν λειτούργησαν ποτέ αυτοί οι συνδυασμοί με το L1 και απορώ σε τι χρησιμεύουνε, μήπως πρέπει να είναι γεμάτη κάποια μπάρα ενέργειας για να λειτουργήσουνε? Τι παίζει? Λέτε να μην παίζουνε γιατί το πήρα από το θείο? Να πω ότι όλες οι άλλες κινήσεις μου παίζουνε άψοαγα, ακόμα και τα special moves, τα x-rays τα πάντα εκτός από αυτούς τους συνδυασμούς με L1 στο τέλος. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2012 από Padaz Bloody
Heatspreader Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ναι. Χρειαζεται να εχεις καποια ενεργεια. Ειναι οι συνδιασμοι που απλα ειναι πιο Special και δυνατοι. Sent from my iPhone using Insomnia
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δηλαδή η μπάρα να είναι μέχρι τη μέση περίπου?
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αντί για το X-Ray attack που σου τρώει όλη την αποθηκευμένη ενέργεια ή ας το πούμε Rage και το οποίο μπορεί να μην πιάσει επειδή θα κάνει Block ο αντίπαλος, μπορείς να την τρώς με μικρές Special Moves, αντί για την Super Special Move aka Xray...
Padaz Bloody Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο πράγμα, δεν πιστεύω να εννοείς τα special moves με το κουμπί R2 στο τέλος, αυτά μου λειτουργούνε κανονικά. Θα σου δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ, σε παρακαλώ κατατόπισέ με, γιατί δεν βγάζω άκρη. Διάλεξα έναν παίκτη τυχαίο τον Jax. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ένα από τα special move που έχει αυτός ο παίκτης είναι: κάτω, αριστερά, Χ+R2 που λέγεται Ground Quake και βρίσκεται στα special moves (την αρχική οθόνη των moves stylist list αν πατήσουμε Χ πάμε στα special moves) Το παραπάνω special move μου λειτουργεί κανονικότατα. Πάει αυτό, εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν δώσω όμως την εντολή κάτω, αριστερά, Χ, L1 που βρίσκεται στα fast tags στις κινήσεις stylist moves (δηλαδή στην αρχική οθόνη με τις κινήσεις) ε τότε δεν βλέπω να κάνει κάτι διαφορετικό με το έξτρα κουμπί L1, δηλαδή σε σύγκριση με την εντολή κάτω, αριστερά, X δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά, γιατί υπάρχει αυτό το έξτρα κουμπί L1? Επίσης ίδια είναι και η ποσότητα μπάρας που μειώνεται από τον αντίπαλο με ή χωρίς L1, δεν αλλάζει δηλαδή η δύναμη του χτυπήματος. Εκεί έχω το πρόβλημα.
Chaos3X Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το L1 λειτουργεί για τα tag moves. Ελπίζω όταν τα προσπαθείς να είσαι σε tag mode, δηλαδή να είσαι σε ματς 2 εναντίον 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα