Προς το περιεχόμενο

αγορα πληκτρολογιου με φωτειζομενα πληκτρα

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα πληκτρολογιο που να εχει

1.φωτειζομενα πληκτρα

2.να πλησιαζει την αισθηση των πληκτρων λαπτοπ ,δλδ μικρη διαδρομι των πληκτρων και αν ειναι δυνατον αθορυβα.

μεχρι στιγμης εχω υποψην τα:

1. Turbo-X Flawless Illuminated Keyboard

δεν εχω εμπειρια γενικα στα πληκτρολογια του πλαισιου αλλα δεν ψηνομαι να δωσω τοσα λεφτα για ενα πληκτρολογιο turbo x

2. Microsoft SideWinder X4

προβληματισμος μου εδω ειναι η αισθηση των πληκτρων, αν και διαβασα πως ειναι μια κατασταση ενδιαμεση. παντως επειδη στην τιμη αγγιζει το προηγουμενο,αν το προηγουμενο δεν ειναι κατι εξαιρετικο, νομιζω αυτο ειναι επικρατεστερο.

3.Logitech Illuminated Keyboard

ειναι το ιδανικο αλλα δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα για ενα πληκτρολογιο ,το θεωρω κοροιδια.

εχετε κατι αλλο υποψην που μου διαφευγει;

να πω πως δεν με απασχολουν παιχνιδια και μακροεντολες κλπ

Δημοσ.
+1 στο x6.Το εχει ενας ξαδελφος και ειναι πολυ καλο

ηdsp έκδοση δεν σημαίνει πως πρέπει να πάρεις κ ολοκληρωμένο σύστημα για να έχεις την τιμή αυτή?

Δημοσ.
ηdsp έκδοση δεν σημαίνει πως πρέπει να πάρεις κ ολοκληρωμένο σύστημα για να έχεις την τιμή αυτή?

Τι εννοεις "ολοκληρωμενο συστημα"???Η dsp απο οτι ξερω δεν συνοδευεται απο κουτι συσκευασιας και drivers αν θυμαμαι καλα........δεν ειμαι και σιγουρος.Παντως ο ξαδελφος μου σκετο το πηρε

Δημοσ.

απο eshop: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575641

Η έκδοση DSP αφορά σε αγορά μαζί με καινούργιο ολοκληρωμένο υπολογιστή. Η νόμιμη χρήση του απαιτεί την αγορά του τουλάχιστον μαζί με κάποιο κομμάτι hardware αναβάθμισης για το υπολογιστή σας. Η συσκευασία του προϊόντος DSP διαφέρει από την αντίστοιχη retail έκδοση όντας πιο λιτή και με λιγότερα συνοδευτικά εγχειρίδια.

μαλλον θα τους παρω ενα τηλ. επειδη μου ερχεται μια η αλλη αν το παρω απο εκει, επειδη στο pc1 την διαφορα θα την πληρωσω σε βενζινη ενω απο μενιδι το παιρνω σε 5 λεπτακια (νεα κηφισια γαρ).

αξιζει λετε; και τα πληκτρα ειναι κοντης διαδρομης και αθορυβα (περιπου) σαν λαπτοπ;

ειμαι ενα κλικ πριν το παρω

Δημοσ.

Εγω το x5 sidewinder σε dsp εκδοση το αγορασα μονο του χωρις τιποτα αλλο οπως λεει και η περιγραφη που δινεις παραπανω.Ο ξαδελφος δεν ξερω τι εκανε με το πληκτρολογιο.Παντως σαν πληκτρολογιο γενικα αξιζει ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

Eγω εχω το Χ6 και μου το πηραν 68€ πριν κανα χρονο οποτε ειναι πολυ καλη η τιμη..

Απλα νομιζω οτι στην αρχη θα κανεις καμια βδομαδα να το συνηθισεις..

Θα σκεφτεις: -Τι παπαρια πηγα και πηρα..

αλλα μετα θα δεις οτι σπερνει το πληκτρολογιο..

και το αποσπομενο κομματι του ειναι πολυ καλη ποζερια ειδικα αν δεν εχεις χωρο!

Δημοσ.

Το Lycosa Mirror Edition το λιγουρεύομαι και εγώ αλλά είναι λίγο ακριβό γαμώτο.

Με βλέπω πάντως τον άλλο μήνα να το τσιμπάω και να το εγκαινιάζω παίζοντας Starcraft 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...