djcat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Από την προηγούμενη καταγγελία κατά του Γερμανού... • Το άρθρο 9στ του ιδίου Νόμου, ορίζει ότι: «Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: … ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτά ή ισοδύναμά τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπ’όψιν του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση «δόλωμα») στ) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε καθορισμένη τιμή και στη συνέχεια: … ββ) άρνηση λήψης παραγγελιών για το προϊόν ή παράδοσής του σε εύλογο χρόνο …» Όταν τους ρώτησα γιατί δεν την ξαναφέρνουνε, καμία απάντηση. Και άλλωστε γούστο τους καπέλο τους να μην την ξαναφέρουνε. Ας ικανοποιήσουνε εμάς που την παραγγείλαμε. Τόσο δύσκολο είναι να παραγγείλουνε τα κομμάτια που χρωστάνε;
bandit4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Φυσικα και δεν δεχτηκα να την ακυρωσουν...απο μονοι τους το εκαναν. Πρωτα μιλησα με μια υπαλληλο αλλα οταν καταλαβαν οτι ειναι για το συγκεκριμενο θεμα ανελαβε καποια αλλη κυρια η οποια οπως εγραψα ουτε με επεισε για κατι ουτε απαντηση ειχε για τπτ. Το μονο που μου ειπε οτι την τηλεοραση αυτη σαν πλαισιο δεν την ξαναφερνω αρα δεν γινεται να την παρεις. Εννοειται οτι θα επρεπε να ικανοποιησουν οσους την παραγγειλαν αφου δεν ανανεωσαν σωστα το σαιτ τους και εδειχναν οτι μπορουσαμε να την παραγγειλουμε.
GoldenEye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε παιδια ελεος με το πλαισιο εγω εχω παραγγελια απο περσι που εκκρεμει για μια προσφορα με το PS3 και δεν με ειδοποιησε κανεις (και μαλιστα λογω κολληματος του συστηματος τους εχει καταχωρηθει 2 φορες). οσο ζοριζει η κατασταση με την οικονομια θα δουμε πολλα ακομα...
bandit4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 κατ'αρχην να πω οτι θα κινηθω κανοντας καταγγελια για την συμπεριφορα του πλαισιου. εχω επικοινωνησει με καποια παιδια τοσο απο το ινσομνια οσο και απο αλλα φορουμ προκειμενου η καταγγελια να ειναι καπως πιο συντονισμενη και οργανωμενη μπας και τους ταρακουνησουμε. οποιος το σκεφτεται σοβαρα ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω πμ. ευχαριστω. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Η καταγγελια δεν θα ειναι ομαδικη. Θα υποβληθει απο τον καθενα ατομικα. Απλα το γεγονος οτι αρκετα ατομα θα κανουν καταγγελια για το ιδιο γεγονος με κανει να πιστευω οτι θα υπαρχει αποτελεσμα. Σημερα θα συνταξω και εγω την καταγγελια. Πιστευω πως το βραδυ θα ειναι ετοιμη Θα την στειλω σε πμ σε ολα τα παιδια του φορουμ που αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα. Κατα πασα πιθανοτα θα την υποβαλω αυριο στο Υπουργειο εμποριου (δειτε λινκ) , στο ΙΝΚΑ, στο συνηγορο του πολιτη και οπου αλλου μπορεσω...
Astale Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Βγαλανε και ανακοινωση οτι προκειται για λαθος.... http://www.plaisio.gr/Campaign/Problem-with-PANASONIC-TX-P50G20.htm
vdanasto Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Είδαν ότι πρόκειται να γίνει ομαδική καταγγελία και έτρεξαν να το προλάβουν. Το έχει παραξηλώσει το Πλαίσιο τελευταία με τα "λάθη" του . Από τη στιγμή όμως που είναι κάτι που γίνεται συστηματικά, η καταγγελία καλό θα ήταν να προχωρήσει. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, στα τηλέφωνα δεν ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται περί λάθους τιμής αλλά ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.
djcat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Βγαλανε και ανακοινωση οτι προκειται για λαθος.... http://www.plaisio.gr/Campaign/Problem-with-PANASONIC-TX-P50G20.htm Το πρόβλημα της διαθεσιμότητας,έγινε τώρα θέμα λάθους στην τιμή; Ρε μας δουλεύουνε. Από εκεί που σταμάτησε την παραγωγή η Panasonic, τώρα θα τα ρίξουνε σε λάθος υπαλλήλου. Ψεύτες! Όλοι για καταγγελίες. Η Ε.Ε. δεν έχει καμία επιτροπή για την προστασία των καταναλωτών; Μέχρι εκεί να φτάσει το θέμα.
Flying_Dutchman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μα με τι καθεστε και ασχολειστε..... Λαθος, κοροϊδια, απάτη ή οπως αλλιως πειτε το, αλλά μηπως εχουμε σοβαροτερα θεματα να μας απασχολουν απο το αν θα παρουμε μια κ*λοτηλεοραση για -Χ ευρω?
djcat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μα με τι καθεστε και ασχολειστε..... Λαθος, κοροϊδια, απάτη ή οπως αλλιως πειτε το, αλλά μηπως εχουμε σοβαροτερα θεματα να μας απασχολουν απο το αν θα παρουμε μια κ*λοτηλεοραση για -Χ ευρω? Αυτό το δε βαριέσαι μας έχει καταστρέψει στην Ελλάδα. Και είδαμε την κατάντια μας...
Flying_Dutchman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αυτό το δε βαριέσαι μας έχει καταστρέψει στην Ελλάδα. Και είδαμε την κατάντια μας... Ok, το δεχομαι... ο καθενας λοιπον ξεκινα την επανασταση απο τα θεματα που θεωρει οτι ειναι σοβαροτερα. Προσωπικα, επιτρεψτε μου να ασχοληθω με κατι αλλο.
djcat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ok, το δεχομαι... ο καθενας λοιπον ξεκινα την επανασταση απο τα θεματα που θεωρει οτι ειναι σοβαροτερα. Προσωπικα, επιτρεψτε μου να ασχοληθω με κατι αλλο. Εγώ επειδή είμαι αργόσχολος θα ασχοληθώ με αυτό...
christos.p25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 και έλεγα να προτιμώ το Πλαίσιο σε σχέση με mediamarkt-electroworld επειδή είναι ελληνικών συμφερόντων αλλά με αυτά που κάνει μάλλον στους γερμανούς και τους άγγλους θα τα σκάω πάλι...
Skia11 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μα με τι καθεστε και ασχολειστε..... Λαθος, κοροϊδια, απάτη ή οπως αλλιως πειτε το, αλλά μηπως εχουμε σοβαροτερα θεματα να μας απασχολουν απο το αν θα παρουμε μια κ*λοτηλεοραση για -Χ ευρω? Το thread λέγεται προσφορές και το θέμα "Panasonic TX-P50G20 Plasma 50'' 899 euro στο Πλαίσιο", θα έλεγα ότι μάλλον είσαι σε λάθος μέρος γιατί εδώ το θέμα μας είναι αν θα παρουμε μια κ*λοτηλεοραση για -Χ ευρω...
Johndos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 και έλεγα να προτιμώ το Πλαίσιο σε σχέση με mediamarkt-electroworld επειδή είναι ελληνικών συμφερόντων αλλά με αυτά που κάνει μάλλον στους γερμανούς και τους άγγλους θα τα σκάω πάλι... Παρομοίως φίλε μου, έχω απογοητευτει πάρα πολύ από τη συμπεριφορά τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.