nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Αν αγοράσεις κάτι που έχει 3 χρόνια εγγύηση και μετά από ένα χρόνο το κατάστημα ρίξει την εγγύηση στα 2 χρόνια.Και μόλις τελειώσει ο 2ος σου χρόνος χρήσης το προιόν σου τα φτύσει.Τι γίνεται; Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη;Έχουν αυτοί ιστορικό ή πρέπει να αποθηκεύεις screenshots κάθε φορά που αγοράζεις το οτιδήποτε;
antonl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Θεωρητικά θα πρέπει ν αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς ή σε κάποιος άλλο συνοδευτικό έγγραφο η διάρκεια της εγγύησης. Πρακτικά, τρέχα γύρευε.
Dropsreef Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ερώτηση:Η εγγύση είναι απο τον κατασκευαστή ή απο το εν λογω κατάστημα;
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τι χάλασε και από πού το είχες πάρει; Τίποτα ρε τον vertex τον ρίξαν από τα 3 χρόνια στα 2 χρόνια στο πλαίσιο και αυτό το 66% health με βάζει σε σκέψεις,μια στο εκατομμύριο που είναι σοβαρό τι θα γίνει αν στα 2.5 χρόνια πχ κακαρώσει στα καλά καθούμενα. Έχει εργοστασιακή εγγύηση βέβαια 3 χρόνια αλλά λέμε τώρα.Απλά για ενημερωτικούς λόγους να μάθω τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.