Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον Σκληρό μου δίσκο

RoDiTis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα με λιγα λογια δεν θα εχω προβλημα..... εσεις τι λετε?

θενκς φιλε για το λινκ!

Δημοσ.

Αν μπορει να μου καποιος σιγουρα...... αν ειναι να ακυρωσω την παραγγελια μου πριν να ειναι αργα!! Ξερουμε αν σε περιπτωση που δεν κανει (χωρις να τον ανοιξω απο το κουτι) και το στρεψω πισω, θα μου δωσουν τα λεφτα μου πισω οπως γινεται στο εξωτερικο?? Απο το e-shop.gr το παρηγγειλα

Δημοσ.

Συνήθως όλοι η δίσκοι είναι Backward compatible, ο δίσκος που είχε το laptop μου ήταν ένας toshiba sata1 με το που έβαλα τον Western Digital όλα ταν μια χαρά και ποιο γρήγορα απο πριν (ο WD ειναι sata2).

Για επιστροφές απο το e-shop δεν ξέρω τι παίζει.

Με την ευκαιρία ποσο παλαιό ειναι το laptop σου και φοβάσαι για ασυμβατότητες;

Δημοσ.

καινουργιο ειναι φιλε, τον Νοεμβρη το πειρα! ειμαι λιγο απογοητευμενος που τα εφτυσε τοσο γρηγορα ο δισκος... Το Σονυ που εχω (ο πατερας μου πλεον) το εχω κοντα στα 3 χρονια και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι τωρα!

Δημοσ.

κοιτα, εχω εγγυηση μεχρι νοεμβρη αλλα εδω στη ροδο που βρισκομαι τωρα δεν εχω ιδεα που μπορω να το παρω και αν υπαρχει καποιο μαγαζι της Τοσιμπα (αμφιβαλλω) και τις διαδικασιες που πρεπει να ακολουθησω

Δημοσ.

τα toshiba συνήθως έχουν 2 χρονιά εγγύηση και συνήθως διεθνή, ενα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία θα το έκανα εγώ να μάθω τι πεζή με το όλο θέμα.

post-5223-12906309875_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...