Προς το περιεχόμενο

κακης ποιοτητας dvd ;

k@menos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρα παιδια πριν λιγο επειδη χρειαζομουν dual layer dvd και μου ειχαν τελιοσει πηρα μια 10αδα απο ενα μαγαζι στην περιοχη μου μαρκας memorex :-D (και τα ειχε και 20Ε:mad:)κοιταζα τη συσκευασια η οποια ελεγε πως δεν υποστιριζει αποθηκειση δεδομενων(data) η κατι τετιο.να εμπιστευτο τα αρχεια μου σ΄αυτα τα dvd η να τα επιστρεψω;

16643401.png

Δημοσ.
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα,λογικα θα τα αποθηκευσει κανονικα.....

ΥΓ

20ευρω την δεκαδα???Πανακριβα

δυστιχος τα χρειαζομουν αμεσα :-) , οκ ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 11:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ----------

το πλαισιο τα εχει 11ε :mad:http://www.plaisio.gr/Consumables/Office-Supplies/CD--DVD--Blu-Ray--Cases/DVDpR-DVD-R-DVDp-RW-Dual-Layer/Memorex-DVD-R-Double-Layer-8-5GB-8X-Cake-10-pcs.htm

Δημοσ.

Τιποτα αλλα ποιο φθηνα δεν εχει το καταστημα απο το οποιο τα πηρες ωστε να τα επιστρεψεις και να παρεις αλλα?????Δηλαδη καμια 20αδα αλλης μαρκας για παραδειγμα..................Αλλα και παλι κουφο μου ακουγεται να μην περνουν data files

Δημοσ.
Τιποτα αλλα ποιο φθηνα δεν εχει το καταστημα απο το οποιο τα πηρες ωστε να τα επιστρεψεις και να παρεις αλλα?????Δηλαδη καμια 20αδα αλλης μαρκας για παραδειγμα..................Αλλα και παλι κουφο μου ακουγεται να μην περνουν data files
σηγα μην εχει και που βρηκα αυτα :-Dτηχερος:-D ημουνα αλλα ετσι κι αλιος τωρα κεω ενα

στο πλαισιο κανει 15ε η 10αδα των Verbatim

Δημοσ.

Και εγω ειχα παρει απο multirama μια 50αδα phlips στα 20 ευρω αν θυμαμαι.....Βεβαια ο k@menos95 εχει αγορασει dual layer οποτε ειναι λογικο να ειναι λιγο τσιμπιμενα

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...