Προς το περιεχόμενο

Ανοιγοκλείνει το pc μία φορά για να μπουτάρει

pgmank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία δηλαδή άμα φταίει το OC και κάνει αυτό το ανοιγοκλείσιμο το pc, δεν υπάρχει πρόβλημα; γιατί το θέλω κλοκαρισμένο.

Δημοσ.

Aν εξαιρέσεις τον εκνευριστικό παράγοντα της υπόθεσης, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα imho.

Δημοσ.
Αν βάλεις stock clocks και εξακολουθεί να το κάνει, μη το αναφέρεις, (ποιος ακούει τον γούως μετά)! :P

...που λες Σάκη, μόλις τώρα έβλεπα βίντεο με την Κανέλλη, και κατάλαβα τί εννοείς.

...ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ :

α) Ούτε τον Φάνη έκραξα, ούτε κανέναν. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ στο πρώτο μου ποστ "γιατί να πηγαίνει εκεί το μυαλό; (σε ζήτημα με το BIOS)". Kαι πολύ καλά έκανα, θα έλεγα, από τη στιγμή που το σύμπτωμα -όπως είπα- θα μπορούσε να είναι από κουμπί/τροφοδοτικό/μητρική(πρόβλημα-έχω μία τέτοια). Ποτέ δε δεν έχω πετύχει σχετικό σύμπτωμα-να συζητιέται ζήτημα BIOS-να βρίσκεται λύση μέσω update ή whatever. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ΠΑΙΖΕΙ - και το είχα γράψει ΚΑΙ αυτό άλλλωστε. Απλά εντύπωση μου έκανε που ο Φάνης ΧΩΡΙΣ να τονίσει "είναι κλασσικό ζήτημα με την εν λόγω μητρική - οπότε μπλαμπλα", το πήγε κατευθείαν εκεί. Πόσο μάλλον, που εγώ είχα ήδη κόψει το συγκεκριμένο παληκάρι που ξεκίνησε το θέμα, να μην έχει "τόση εμπειρία" από pc (αλλά να ενδιαφέρεται να μάθει), από άλλα θρεντ. Η δικιολογία μου είναι ότι δεν ήξερα για το ζήτημα με το BIOS της - και η λάθος μου εκτίμηση ότι το παληκάρι δεν παίζει να ξέρει από o/c (η προθεσή μου πάντως ήταν αγνότατη : μη κάνει καμμιά στραβή -BIOS- και τα χειροτερέψει, μέχρι κι ανεπανόρθωτα -μ' ένα στραβοφλασάρισμα, πχ). Διότι αν ήμουν εγώ, αφ' ενός όπως είπα θα ΤΟΝΙΖΑ το περί κλασσικού συμπτώματος μπλαμπλα, και 2ον θα του έκανα του παιδιού μια ψιλοανακρισούλανα δω τί ψάρια πιάνει, πριν αρχίσω να του μιλάω για πείραγμα του ΒIOS.

β) Τα δε κουμπιά, Σάκη, απ' ό,τι θυμάμαι, στα αρχαιότατα μηχανήματα πχ P1-2, ήταν αν θες να ξες πιο σταθερά, τουλάχιστον από τα των Ρ3-4 που ακολούθησαν (τα πάταγες και...μέναν πατημένα από default, δεν είχαν "επιστροφή" δηλαδή. Όχι σε ΟΛΑ βέβαια τα μηχανήματα, αλλά έπαιζε πολύ). Δεν ξέρω επίσης τα τελευταία 2-3 χρόνια τί τάσεις έχουν οι κατασκευαστές κουτιών - μια φορά εγώ ακόμα και πάντα βλέπω να παίζουν τέτοια ζητήματα (= κολλημένα κουμπιά), και μου φαίνεται απ' τα ΠΙΟ ανώδυνα/λιγότερο χρονοβόρα πράγματα που μπορείς να τσεκάρεις, με τέτοια συμπτωματολογία.

Και κλείνοντας, μ' έχεις δει ΠΟΛΛΕΣ φορές βρε αλητάμπουρα, να βγαίνω και να λέω "σας τα 'λεγα εγώ - αλλά εσείς πέρα έβρεχε" κτλ, όταν τυχόν προκύπτει να βγαίνω σωστός σε κάτι; Ουστ ρέι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...