Προς το περιεχόμενο

Ο Η/Υ θέλει... ζέσταμα για να ξεκινήσει!

alakhai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα κάποια πράματα στο φόρουμ αλλά θα ήθελα να πω τι ακριβώς συμβαίνει με το desktop μου.

Είναι της υπογραφής και μετράει δυόμιση έτη ζωής. Εδώ και ένα μήνα συμβαίνει το εξής περίεργο. Πατάω το κουμπί εκίνησης, ανάβουν τα λαμπάκια του και αρχίζουν να λειτουργούν όλα τα ανεμηστηράκια σε πολύ χαμηλές στροφές. Καμιά φορά ακούω μια αρυθμία στη λειτουργία τους (δηλαδή από το ρελαντί όπως ξεκινούν, αυξομειώνεται ο ρυθμός τους) και ελάχιστες φορές κλείνει τελείως σαν να έχει διακοπεί το ρεύμα. Δεν ακούγεται το χαρακτηριστικό μπιπ και φυσικά δεν ανοίγει την οθόνη. Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα τα ανεμηστηράκια έχουν πιάσει σταθερό και φυσιολογικό ρυθμό αλλά δεν έχω εικόνα και μπιπ.

Κλείνω τον η/υ (από το κουμπί του τροφοδοτικού γιατί το έμπροσθεν δεν ανταποκρίνεται) και στην επόμενη απόπειρα εκίνησης ο παικταράς μου ξεκινάει φορτσάτος (όπως πριν από ένα μήνα) δίνει μπιπ και ανοίγει και την οθόνη.

Παραθέτω τα εξείς:

το δωμάτιο έχει αποκτήσει την χαρακτηριστική μυρωδιά καμένης ηλεκτρικής συσκευής και εννοείται πως προέρχεται από τον η/υ αν και μετά από προσπάθεια δεν μπόρεσα να εντοπίσω την πηγή της βρόμας.

εάν μετά από χρήση κλείσω τον η/υ και έπειτα από μερικές ώρες τον ανοίξω, αυτός ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο εάν κάτσει άπραγος για πολλές ώρες (από το απόγευμα - βράδυ έως και την επόμενη μέρα).

επίσης όσο είμαι στο λειτουργικό δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα

ακόμα και μετά από πολύωρη και επίπονη χρήση (παιχνίδι ή ταινία ενώ ανεβοκατεβάζω στο μtorrent).

Για ρίχτε τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Το ειχα και εγω σε ενα παλαιο Pc .

Μαλλον ειναι θεμα τροφοδοτικού. Παρε ενα αξιολογο για να μην κλαις μετα το pc σου.Αν και αν εχεις αυτο που γραφεις ισως εχεις εγγυση ακομα..

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό αρχίζει κ τα παίζει.Βάλε δοκιμαστικά κάποιο άλλο να δεις ότι θα boot-άρει σφαιράτο και φυσικά να το αλλάξεις...

Κάποια στιγμή θα τα φτύσει τελείως και είναι κρίμα να πάρει μαζί του και κάποιο άλλο part του υπολογιστή σου ....

Δημοσ.

Και γω για τροφοδοτικό το κόβω. Ευτυχώς είμαι στην εγγύηση ακόμη. Θα το πάω σύντομα στο πλαίσιο για rma. Μέχρι τώρα δεν με έχουν απογοητεύσει. Ελπίζω να το αντικαταστήσουν χωρίς γκουκ μουχ...

Δημοσ.

Τροφοδοτικο 100% για μενα...

Καλα τα συμπτωματα αλλα και η μυρωδια του καμενου εδεσε το γλυκο. Τα ιδια ακριβως επαθα και γω, καηκε το τροφοδοτικο και μαζι με αυτο καηκε και η μητρικη, οποτε κλειστο και πηγαινε γρηγορα στο πλαισιο να δουμε τι θα σου πουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...