Προς το περιεχόμενο

Πόσοι έχουν Alienware laptop

stamatisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έντάξει, δεν είναι out of the box performance αλλά για ποιό λόγο δεν είναι ενδεικτικά ως προς τις δυνατότητες? Λέω ενδεικτικά γιατί δείχνει οτι μπορεί να πετύχει μεγάλα score . Το συγκεκριμένο Vantage score παίζει να είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει σε laptop παγκοσμίως. Προσωπικά δεν έχω βρεί κάποιο υψηλότερο.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έντάξει, δεν είναι out of the box performance αλλά για ποιό λόγο δεν είναι ενδεικτικά ως προς τις δυνατότητες? Λέω ενδεικτικά γιατί δείχνει οτι μπορεί να πετύχει μεγάλα score . Το συγκεκριμένο Vantage score παίζει να είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει σε laptop παγκοσμίως. Προσωπικά δεν έχω βρεί κάποιο υψηλότερο.

διαφωνω προς το ενδεικτικα γιατι δεν μπορουν ολα τα μηχανηματα με αυτα τα χαρακτηριστικα να το πετυχουν και επισης χρειαζεται γνωση 3rd party προγραμματων για να μην αναφερω οτι μπορει κανεις να το πετυχει μονο κατω απο καταλληλες συνθηκες. αλλωστε οπως ειπες ειναι απο τα μεγαλυτερα score. οποτε η αληθινη αποδοση ειναι χαμηλοτερη.

Δημοσ.

Η αληθινή απόδωση είναι αυτή που μπορεί να πετύχει ο καθένας με τον τρόπο που έχει στήσει το μηχάνημα του και το επίπεδο των ρυθμίσεων που έχει επιλέξει. Αν κάποιος του έχει φορτώσει τις παναγιάς τα μάτια πάνω λογικό είναι το μηχάνημα να σέρνεται... ακόμα και desktop να ήταν...

Οκ, για να είμαι πιο σωστός, είναι ενδεικτικό τις οριακής απόδωσης του μηχανήματος κάτω από έντονο stress, με χρήση 3rd party εφαρμογών και πολλές επεμβάσεις στο λειτουργικό σύστημα. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...