fyllos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα την KWORLD DVB-T 210SE PCI HYBRID και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ ο ήχος ακούγεται πολύ καλά (χωρίς παρεμβολές) απο εικόνα έχω μόνο μια μαύρη οθόνη... Η κάρτα χρησιμοποιεί το HyperMediaCenter 3.5 εγώ προσπάθησα και άλλα προγράμματα χωρίς επιτυχία Έχω Windows 7 και κάρτα γραφικών ati radeon hd 4670 καμία βοήθεια παιδιά γιατι άρχισε και το Παγκόσμιο Κύπελλο....
grafo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ξαναβάλε τους drivers. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε και παλαιότερους drivers
fyllos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ξαναβάλε τους drivers. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε και παλαιότερους drivers Δεν έγινε τιποτα....
Daredevil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αν έχεις κανα codec pack οπως το klite κάν' το μία unistall
fyllos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 αν έχεις κανα codec pack οπως το klite κάν' το μία unistall :-(:-( τιποτα.... όποιο πρόγραμμα και να δοκιμάσω μου κάνει ακριβως τα ίδια.... μηπως πρέπει να το ψάξω με την κάρτα γραφικών?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.