antbyron Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Γεια σας, εχω ενα φλασακι απο εναν φιλο το οποιο δεν με αφηνει ειτε να εγγραψω ειτε να διαγραψω οτιδηποτε. βαζοντας το στα παραθυρα βγαζει μηνυμα βλαβης και στην επιλογη επιδιορθωσης φαινονται ολα οκ Βγαζει μηνυμα "προστασια εγραφης" Στην διαχειριση δισκων φαινεται "χωρις συνδεση" Στο πλαι δεν εχει καποιο κουμπακι για κλειδωμα! Αρχικα προσπαθησα να το διαμορφωσω και φυσικα δεν με αφηνε οποτε μπηκα σε ασφαλη λειτουργια οπου και διαμορφωθηκε, αλλα δεν αλλαξε κατι. προσπαθησα να παιξω με τις πολιτικες και τα δικαιωματα αλλα και εκει δεν εβγαλα ακρη. μπηκα μεσα στα μητρωα και στα storage policies να ελεγξω τις τιμες.(τιποτα) υποπτευομαι οτι χρειαζεται καμια βαριοπουλα υπαρχει καποιο διαγνωστικο για να το ελεγξω οποιος εχει καποια ιδεα η γνωριζει ας βοηθησει,μην παει τσαμπα το φλασακι generic flash disk 16gb ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ---------- καμια βοηθεια ρε παιδες? ιδεα,κατι τελος παντων ?
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τόσο πολύ το βιάζεσαι; ...Για κατέβασε το HP USB storage format tool και δοκίμασε μ' αυτό να το φορμάρεις. Αν αποτύχει, κατέβασε το LLFTool και δοκίμασε να του κάνεις "low level format"
antbyron Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Τόσο πολύ το βιάζεσαι; ...Για κατέβασε το HP USB storage format tool και δοκίμασε μ' αυτό να το φορμάρεις. Αν αποτύχει, κατέβασε το LLFTool και δοκίμασε να του κάνεις "low level format" To hp το ειχα κατεβασει και δεν μου εκανε δουλεια για να δουμε το llftool παντως οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ ,ακομα και με φορματ μετα δεν μου δινει προσβαση σε εγραφη και διαγραφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.