PotirasK.O Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Υπάρχει κάποιος τροπος να δω αν δουλεύουν κανονικά οι USB θύρες ?? εχω 3 συνολικά ενσωματομένες στο laptop και μονο η μεσαία δουλεύει κανονικά!!!
isay Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τι εννοείς δεν δουλεύει κανονικά; Τι σε κάνει να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά Στις άλλες δυο αν συνδέσεις κάποιο περιφερειακό, δεν λειτουργει;
LeoNaXe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε φίλε απάντα μας το πρόβλημα σου να σε βοηθήσουμε, δεν είμαστε ΜΕΝΤΙΟΥΜ να μαντέψουμε.
PotirasK.O Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε φίλε απάντα μας το πρόβλημα σου να σε βοηθήσουμε, δεν είμαστε ΜΕΝΤΙΟΥΜ να μαντέψουμε. λοιπον οταν βάζω το ποντίκι μονο στην μεσαία θύρα τότε κάποιες φορές δουλευει. στις αλλες δύο θύρες οταν το βάζω δεν δουλεύει! και χαλαρωσε ενταξει?
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Η ζέστη φταίει (για τον τρόπο του). Εν τω μεταξύ, μπας και παίζει και καμμιά άλλη USB συσκευή να δοκιμάσεις;
PotirasK.O Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Η ζέστη φταίει (για τον τρόπο του). Εν τω μεταξύ, μπας και παίζει και καμμιά άλλη USB συσκευή να δοκιμάσεις; και με τις αλλες το ιδιο συμβαίνει. μια επιπλεον πληροφορία ειναι οτι το touch ποντικι του laptop δεν το "βλεπει" το pc.!!!
isay Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 και χαλαρωσε ενταξει? Πλάκωσε τον. Ακούς εκεί να σου τη λεει επειδή δεν δίνεις στοιχεία λοιπον οταν βάζω το ποντίκι μονο στην μεσαία θύρα τότε κάποιες φορές δουλευει.στις αλλες δύο θύρες οταν το βάζω δεν δουλεύει! Άλλο/α περιφερειακό/α περιφερειακό (usb stick, εξωτερικός δίσκος, καλώδιο, κλπ) δουλεύουν στις άλλες θύρες; Δοκίμασε και πες μας
PotirasK.O Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πλάκωσε τον. Ακούς εκεί να σου τη λεει επειδή δεν δίνεις στοιχεία Άλλο/α περιφερειακό/α περιφερειακό (usb stick, εξωτερικός δίσκος, καλώδιο, κλπ) δουλεύουν στις άλλες θύρες; Δοκίμασε και πες μας εντάξει.αλλη φορα δεν θα κοιμηθω και θα καθομαι μπροστα στο pc να περιμένω... καμια ιδεα ρε παιδια?? παιζει να εχει στραβώσει εσωτερικά και να μην "πιάνει" καλά ??
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αν ήταν μία που δεν δούλευε, ίσως έπαιζε. Δοκίμασε ν' απεγκαταστήσεις τον driver για τις USB απ' το device manager, restart, και τα Windows θα τον ξαναπεράσουν.
isay Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 καμια ιδεα ρε παιδια?? Ρωτάω πάλι. Άλλο/α περιφερειακό/α (usb stick, εξωτερικός δίσκος, καλώδιο, κλπ) δουλεύουν στις άλλες θύρες; Δοκίμασε και πες μας
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ρωτάω πάλι.Άλλο/α περιφερειακό/α (usb stick, εξωτερικός δίσκος, καλώδιο, κλπ) δουλεύουν στις άλλες θύρες; Δοκίμασε και πες μας νομίζω απάντησε : και με τις αλλες το ιδιο συμβαίνει.
isay Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 νομίζω απάντησε : Δεν είμαι σίγουρος αν εννοούσε θύρες ή συσκευές. Είναι κλασσικό λάθος σε novice χρήστες. PotirasK για να είσαι απόλυτα σίγουρος αν φταίει ο υπολογιστής ή κάποιος driver ξεκίνα τον υπολογιστή με κάποιο linux live cd και δοκίμασε τις θύρες.
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Eγώ είμαι σχεδόν βέβαιος, καθώς τον είχα ρωτήσει ακριβώς αυτό, κι έδωσε αυτή την απάντηση. Πριν αρχίσει ν' ανακατεύεται με Linux CD (είναι κομμάτι διαδικασία να το φτιάξει), ας δοκιμάσει που του λέω την απλή απεγκατάσταση του driver (αν και κάτι μου λέει είναι ζήτημα τροφοδοσίας)
PotirasK.O Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ρωτάω πάλι.Άλλο/α περιφερειακό/α (usb stick, εξωτερικός δίσκος, καλώδιο, κλπ) δουλεύουν στις άλλες θύρες; Δοκίμασε και πες μας απαντησα παραπάνω. οταν πηγαίνω στη διαχείριση συσκευων μου εμφανιζει πως οι Usb δουλεύουν κανονικα!
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Κάνε εσύ την απεγκατάσταση, κι ασ' το να λέει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.