LeoNaXe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πωλείται PCάκι αχρησιμοποίητο σε καινουργή κατάσταση... Επεξεργαστής Intel E1400 Motherboard Foxconn G31MXP-K Chiftec 350W αστέρι! Σκληρός δίσκος 160gb wd Ποντίκι-πληκτρολόγιο Dvd -rw double layer me lightscribe σε μαύρο όμορφο κουτάκι κ δώρο μια οθόνη 17¨ crt *&* Είναι ότι καλύτερο για δουλειές γραφείου,σερφάρισμα στο νετ κ ταινίες!Με πάρα πολύ μικρή κατανάλωση... Αν θέλετε βάζετε κ μια καρτούλα γραφικών για να παίζετε τα τελευταία παιχνίδια... Τιμή 200 ευρώ. Pm για λεπτομέρειες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=384571 καλά ρε μάγκες απορώ πώς θα παίζει τα καινούρια παιχνίδια ένας celeron family. :lol: μήπως υπάρχει κανένα κόλπο που δεν το ξέρω εγώ;;);)
LeoNaXe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τουλαχιστον εχει μια λογικη τιμη 200 ευρώ λογική τιμή? τέτεια οθόνη και με 10 ευρω βρίσκεις, ο επεξεργαστής πάνω απο 20 ευρώ δεν λέει, το τροφοδοτικό 350 CHIF... τουλάχιστον έχει όμορφο κουτάκη, DVD-RW με lightscribe :lol: και με μία 5970 θα βγάζει άνετα τα 70fps στο crysis2:p:p:p:p
liopyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Yπάρχει συγκεκριμένος λόγος που απαγορεύονται τα σχόλια στο subforum με τις αγγελίες.
LeoNaXe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 εγω απλά ρώτησα τή κόλπο υπάρχει για έναν celeron με μια καλή κάρτα γραφικών να παίζει και το COD MW2. να μάθω και εγώ εκείνο το κόλπο. και μήπως τα Chifte είναι τόσο καλά και δεν το ξέρω?
parsifal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αν πραγματικά είχες τις παραπάνω απορίες, μπορούσες να διαμορφώσεις τα ερωτήματα χωρίς να αναφέρεις τη συγκεκριμένη αγγελία. Αυτό που είπε ο liopyr ισχύει στο ακέραιο. Το παρόν κλειδώνεται πάραυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.