Blazz0r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με ενα USB flash της Verbatim. Για την ακριβεια το βαζω στον υπολογιστη αλλα αυτος φενεται οτι δεν μπορει να το ανοιξει. Δεν συμβαινει μονο σε εναν υπολογιστη αλλα σε ολους αρα μαλλον το προβλημα ειναι στο USB. Αυτη τη στιγμη ειμαι σε Windows 7. Οταν εβαλα το USB το εντοπισε, εγκατεστησε τους driver αλλα δεν μπορεσε να το ανοιξει. Εκανα resart τιποτα. Πηγα λοιπον στο event viewer της MS για να δω τι ειναι αυτο που προκαλει το προβλημα και βρηκα το ακολουθο error: Completed a Pnp or Power operation (27, 0) for device WPDBUSENUMROOT\UMB\2&37C186B&0&STORAGE#VOLUME#_??_USBSTOR#DISK&VEN_VERBATIM&PROD_STORE_N_GO&REV_5.00#07980C09E4654AEA&0# with status 0x80070003. Στη συνεχεια (υστερα απο 2 events) αρχισε να κανει shutdown εναν UMDF host και τελικα τον εκλεισε. Απ' οσο καταλαβα το PC καταφερε να φορτωσει τους driver για το USB αλλα δεν μπορεσε να το ανοιξει. Εψαξα στο google τοσο για το συγκεκριμενο error (0x80070003) οσο και για το προβλημα γενικοτερα αλλα δεν βρηκα κατι διαφωτιστικο... κυριως για windows updates βρηκα. Γνωριζετε τι μπορει να φταει? Ευχαριστω εκ των προτερων.
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε αν το βλέπει, και καν' του ένα (και καλά) "low level format" με το LLFTool. Mετά αν όλα πήγαν καλά, με το HP USB Stroarge Format Tool, φτιάξ' του σύστημα αρχείων (ΝΤFS ή FAT32).
Blazz0r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καμια ελπιδα να σωσω τα αρχεια που υπαρχουν μεσα στο usb?
em0vskangoura Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Παίζει να είναι κάποιος ιός και σύμφωνα με τον washcloud θα στρώσει χαρακτήρα το usb.Ίσως να προσπαθούσες να το ανοίξεις σε κάνα linux ή FreeBSD και έτσι να σώσεις τα αρχεία.
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ...α έχει και αρχεία; Δε νομίζω (από τη στιγμή που δε φαίνεται σε διάφορα πισιά) αλλά έχεις 2 επιλογές να δοκιμάσεις : α) πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων (Active File Recovery) ή β) Linux live CD (και στις 2 περιπτώσεις, παρακάμπτονται τα Win, κι αν δεν είναι πρόβλημα με το ίδιο το φλασάκι, βλέπουν το περιεχόμενό του) Aν ένα από τα 2 δει (ή δεν δει) κάτι, δε χρειάζεται το άλλο.
mynam3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Συγγνωμη που απανταω σε αυτο το θεμα αλλα εχω ακριβωσ το ιδιο προβλημα Ποια εκδοση linux προτεινετε για να προσπαθησω να σωσω τα αρχεια? Τα επειγομαι ιδιαιτερα.
mynam3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Κατεβαζω αυτην, κανει για live cd?
niksakl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Κατεβαζω αυτην, κανει για live cd? ναι Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Blazz0r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μπα δεν γινεται τιποτα με την ανακτηση των αρχειων. Τι να πω μαλλον θα παω για format. Ευχαριστω πολυ παιδια
Voodooman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!! Πριν το format, δοκίμασε και αυτό. Άνοιξε το my computer και πάτησε το folders, ώστε να εμφανιστούν τα περιεχόμενα του PC σου στο αριστερό μισό. Εκεί εντόπισε το φλασάκι σου και καν΄του κλικ μία φορά, ώστε τα περιεχόμενά του να εμφανιστούν στο δεξί μισό. Μπορεί και να εμφανιστούν έτσι, το έχω κάνει και έπιασε.
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Mετά αν όλα πήγαν καλά, με το HP USB Stroarge Format Tool, φτιάξ' του σύστημα αρχείων (ΝΤFS ή FAT32). προσεξε το πολύ αυτό γιατί είναι πολύ ύπουλο...αν δεν μπορέσει να το "δει" αυτό, σου κάνει format σε όποια άλλη συσκευή αποθήκευσης έχεις συνδεδεμένη σε usb εκείνη τη στιγμή...και ας έχεις επιλέξει το φλασάκι... την έχω πάθει άσχημα, είχα συνδεδεμένο ένα σκληρό την ώρα που το δοκίμασα με ένα χαλασμένο φλασάκι. πάει ο σκληρός.
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ...αποκλείεται αυτό andrea. Προφανώς νόμισες ότι το επέλεξες κτλ (κάτι τέτοιο έχω πάθει με πρόγραμμα ανάκτησης, που "νομίζεις ότι επιλέγεις έναν δίσκο, και σου σκανάρει άλλο" - όμως θέλει προσοχή, γιατί στην αρχή έτσι είναι, αλλά και στη συνέχεια πρέπει να προσέξεις τί πάει να σκανάρει κτλ...) αλλά δεν ήταν τελικά έτσι....
mynam3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ετρεξα μεσω live cd τα ubuntu. Το φλασακι εδω το βλεπει αλλα το εχει ως generic ubs flash(η κατι τετοιο, δεν ειμαι μεσα για να δω ακριβως). Αν του κανω κλικ για να το ανοιξει δεν το ανοιγει, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να προσπαθησω να σωσω αυτα τα 200-300mb;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.