Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS. Τι πρέπει να προσέξω;

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλα τα αλάνια. Θέλω να αγοράσω για το σύστημα υπογραφής ένα σύστημα προστασίας απο αυξομειώσεις τάσης, κερευνούς και λοιπά δεινά. παράλληλα θα ήθελα να έχει την δυνατότητα να κρατήσει 2-3 λεπτά το σύστημα ενεργό σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα να προλάβω να κάνω shutdown ήρεμα και ωραία.

Στα γνωστά-άγνωστα μαγαζιά πρόσεξα οτι έχει κατηγορίες μηχανημάτων οπως:

Standby

Line interactive

online.

ποιό είναι για την περίπτωση μου;

Να σημειώσω οτι το τροφοδοτικό του PC μου είναι 640watt και η 22άρα οθόνη.Απο περιφερειακά έχω ενα συστημα 2.1 (logitech z2300) και το router τα οποία θα ήθελα να προστατεύονται ΚΑΙ αυτά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

τα οnline είναι τα καλύτερα απο άποψη τεχνολογίας, αλλά και ποιο ακριβά σε σχέση με τα line interactive, που σημειωτέον μέχρι στιγμής με 4 line interactive δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Μέχρι τι ποσό είσαι διαθετιμένος να δώσεις;

Πάντως σίγουρα οχι stand-by

με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστής σου βγαίνει να πάρεις κάποιο στα 1000VA

---------- Προσθήκη στις 22:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ----------

απο προσωπική εμπειρία σου προτείνω το UPS MUSTEK POWERMUST 1000VA . Το έχω πάνω απο 5 χρόνια, και πείραμε και άλλα 2, και δεν μας έχουν προδόσει ποτέ.

Δημοσ.

επειδη εχεις activePFC τροφοδοτικο, κοιτα να παρεις κανα επωνυμο ups, γιατι με κατι Vittenheim και κατι turboX υπαρχουν κατι ασυμβατοτητες, που μπορει να σε τρελανουν, οπως τρελαναν εμενα και καποια αλλα παιδια!

κοιτα εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=383497

Δημοσ.
επειδη εχεις activePFC τροφοδοτικο, κοιτα να παρεις κανα επωνυμο ups, γιατι με κατι Vittenheim και κατι turboX υπαρχουν κατι ασυμβατοτητες, που μπορει να σε τρελανουν, οπως τρελαναν εμενα και καποια αλλα παιδια!

κοιτα εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=383497

και συνεχιζω! :rolleyes:

τελικα μετα απο διαφορες αλλαγες-μετακινησεις κλπ.σε πριζες-πολυπριζα-

-συσκευες τωρα εχω 1 πτωση ασφαλειας καθε 4 προσπαθειες κατα μεσο ορο! :-)

τρελα-τρελα...:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...