Προς το περιεχόμενο

Τι σύνδεση inernet να κάνω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια καινούργια σύνδεση που θέλω να κάνω.

Το σπίτι δεν έχει γραμμή τηλεφώνου αλλά θα ήθελα να αποφύγω το on the go λόγω περιορισμού του όγκου δεδομένων ανά μήνα και της τιμής.

Αν βάλω γραμμή τηλεφώνου μόνο για internet, πόσο πάγιο θα πληρώνω στον ΟΤΕ?

Υπάρχει περίπτωση με forthnet ή hellas on line να μην έχω πάγιο ΟΤΕ?

Γενικά δηλαδή, ποιά επιλογή θα ήταν η ποιό συμφέρουσα?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Γεια χαρά σε όλους.

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια καινούργια σύνδεση που θέλω να κάνω.

Το σπίτι δεν έχει γραμμή τηλεφώνου αλλά θα ήθελα να αποφύγω το on the go λόγω περιορισμού του όγκου δεδομένων ανά μήνα και της τιμής.

Αν βάλω γραμμή τηλεφώνου μόνο για internet, πόσο πάγιο θα πληρώνω στον ΟΤΕ?

Υπάρχει περίπτωση με forthnet ή hellas on line να μην έχω πάγιο ΟΤΕ?

Γενικά δηλαδή, ποιά επιλογή θα ήταν η ποιό συμφέρουσα?

Ευχαριστώ...

θα μάθεις πρώτα αν έχεις δυνατότητα adsl εκεί που μένεις - στην ανάγκη ρώτα τη γειτονιά σου. έπειτα, πες μας τι σύνδεση θα επιθυμούσες (οτε, φορθνετ, χολ, κλπ) για να βοηθήσουμε στα περαιτέρω.

Δημοσ.

για να δείς αν καλύπτεται η περιοχή σου :

για forthnet πήγαινε εδώ, κάπου δεξιά γράφει "εχει broadband η περιοχή μου;" πάτα το να δείς.

για HOL πήγαινε εδώ δεξιά γράφει "καλύπτομαι απο το ιδιόκτητο δίκτυο της Hellas On Line;"

Δημοσ.
θα μάθεις πρώτα αν έχεις δυνατότητα adsl εκεί που μένεις - στην ανάγκη ρώτα τη γειτονιά σου. έπειτα, πες μας τι σύνδεση θα επιθυμούσες (οτε, φορθνετ, χολ, κλπ) για να βοηθήσουμε στα περαιτέρω.

Κατ΄αρχήν φυσικά και έχω adsl στην περιοχή μου. Αλλιώς δε θα ρωτούσα για επιλογές.

Και δεύτερον, ζητάω οικονομικά συμφέρουσες λύσεις. Αν ήταν θέμα προτίμησης και πάλι δε θα ρωτούσα για επιλογές...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ανεξαρτήτως τιμής πρέπει να δείς ποιά από τις εταιρίες έχουν καλές γραμμές εκεί που μενεις. Όλες πλέον δίνουν 24άρα σύνδεση σε καλές τιμές. Το θέμα είναι εκεί που μένεις να δείς ποιά πιάνει τι; για τι χρήση το θέλεις; surf, torrents, online games;

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Δημοσ.
Ανεξαρτήτως τιμής πρέπει να δείς ποιά από τις εταιρίες έχουν καλές γραμμές εκεί που μενεις. Όλες πλέον δίνουν 24άρα σύνδεση σε καλές τιμές. Το θέμα είναι εκεί που μένεις να δείς ποιά πιάνει τι; για τι χρήση το θέλεις; surf, torrents, online games;

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

συμφωνώ. το καλύτερο είναι να πιάσεις κάποιους γείτονες για να "μυριστείς" ποιός πάροχος είναι καλύτερος στην περιοχή που μένεις. δεν υπάρχει καθολικά καλύτερος πάροχος. αν θέλεις πες σε ποια περιοχή μένεις - ίσως σε βοηθήσει κάποιος εδώ μέσα.

Δημοσ.

Ο καλύτερος πάροχος στην ευρύτερη περιοχή είναι ο ΟΤΕ. Δεδομένου ότι η HOL δίνει για την περιοχή maximum 2mbps(άρα μάλλον δεν καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο) και ότι η forthnet έχει κάποια προβλήματα σταθερότητας.

Διαβάζοντας τον τιμοκατάλογο του ΟΤΕ ,είδα ότι θα πληρώνω 16,70 το μήνα π.χ. + το τέλος ενεργοποίησης. Αυτό είναι το τελικό ποσό ή θα πληρώνω κι άλλα πάγια όπως πληρώνεις όταν έχεις τηλέφωνο? Αυτό θέλω κυρίως να μάθω.

http://oteshop.ote.gr/oteshop/pdfs/adsl.pdf

Δημοσ.

ναι το πάγιο του ΟΤΕ δεν το γλυτώνεις σε καμία περίπτωση. (εφόσον δεν πας σε εναλλακτικό πάροχο)

οπότε +15 ευρουλάκια περίπου ανά μήνα

Δημοσ.
ναι το πάγιο του ΟΤΕ δεν το γλυτώνεις σε καμία περίπτωση. (εφόσον δεν πας σε εναλλακτικό πάροχο)

οπότε +15 ευρουλάκια περίπου ανά μήνα

Α να γειά σου! Αυτό ακριβώς. Δεν ήξερα αν στους εναλλακτικούς παρόχους γλυτώνεις το πάγιο του ΟΤΕ και αν στον ΟΤΕ το πληρώνεις έχεις δεν έχεις τηλέφωνο. Οπότε απ' το να σκάω 30 ευρώ παραπάνω ανά δίμηνο καλύτερα να επιλέξω κάτι ίσως λιγότερο αξιόπιστο. Μας έπιασε και η κρίση βλέπεις! :-D

Δημοσ.
αν δεν έχουν διόκτητο στην περιοχή σου, νομίζω το πάγιο του ΟΤΕ δεν το γλιτώνειςι

Όχι. Στο site της forthnet τουλάχιστον, βάζοντας έναν αριθμό τηλεφώνου της περιοχής, λέει: Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου forthnet. Λέει μάλιστα και κάτι για επιδοτούμενη περιοχή. Θα πάρω τηλέφωνο μάλλον μια απ' τις επόμενες μέρες για να δω ακριβώς τι παίζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...