apathya Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σας. Λογο οτι εχουν δει πολλα τα ματια μου απο μαγαζια οπως eshop, σκεφτομαι να το ρισκαρω και να παρω Η/Υ απο τοπικο καταστημα(veroPC). Εχω ακουσει οτι τα vero εχουν τελεια σερβις και ανταποκρινονται αμεσα. Δοκιμασα να κανω ενα PC configurator στο τοπικο καταστημα, και οι τιμες που βγηκαν ειναι αυτες. Τι λετε; Εχετε καμια εμπειρια απο τα αντιστοιχα veroPC;
EvilEyes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σας. Λογο οτι εχουν δει πολλα τα ματια μου απο μαγαζια οπως eshop, σκεφτομαι να το ρισκαρω και να παρω Η/Υ απο τοπικο καταστημα(veroPC). Εχω ακουσει οτι τα vero εχουν τελεια σερβις και ανταποκρινονται αμεσα. Δοκιμασα να κανω ενα PC configurator στο τοπικο καταστημα, και οι τιμες που βγηκαν ειναι αυτες. Τι λετε; Εχετε καμια εμπειρια απο τα αντιστοιχα veroPC; 1) Μόνο 2GB μνήμη; Βάλε τουλάχιστο 4 ή καλύτερα ακόμα 6 για να εκμεταλευτείς το triple channel. 2) Γνώμη μου είναι ότι ο SSD που διάλεξες δε θα σου φτάσει, εκτός και εάν έχεις και άλλο σκληρό δίσκο για τα δεδομένα σου.
Nikosgiann Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 δεν το ξερω το εν λογω μαγαζι,αλλα 1250 ευρω για τετοια συνθεση....
apathya Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 1) Μόνο 2GB μνήμη; Βάλε τουλάχιστο 4 ή καλύτερα ακόμα 6 για να εκμεταλευτείς το triple channel.2) Γνώμη μου είναι ότι ο SSD που διάλεξες δε θα σου φτάσει, εκτός και εάν έχεις και άλλο σκληρό δίσκο για τα δεδομένα σου. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου φιλε μου, αλλα στο PC configurator ειχε μονο μεχρι 2, διαφορετικα θα βαζα 4 . Η τιμη καλη δεν ειναι; Να το ρισκαρω συντομα; Ξερει κανενας αλλος κατι σχετικα με τα veroPC;
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Σου περνουν και τα βρακια.Μονος σου με συμβουλες απο παιδια εδω φτιαχνεις πολυ καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.
apathya Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 δεν το ξερω το εν λογω μαγαζι,αλλα 1250 ευρω για τετοια συνθεση.... Δοκιμασα να βαλω ενα ενα τα κομματια στο σκρουτζ και εκανα προσθεση σχετικα τα πιο φθηνα κομματια κ βγηκε κοντα στα 1100 ευρω. Αλλα προκειμενου να σωθω σε περιπτωση σερβις και να μην μπλεξω, δεν αξιζει;
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καταρχην τελειο σερβις στην Ελλαδα δεν υπαρχει.Κατα δευτερον λογο μπορεις να αναφερεις για τι ειδους εργασια προοριζεται το μηχανημα που θα φτιαξεις?
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Φιλέ μου έχω 3 υπολογιστές ο ένας είναι veroPc και είναι πολύ κάλος τον έχω δυο χρόνια και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα Τα χαρακτηρίστηκα του είναι Intel core 2 duo 3.16 GHz x2 Nvidia 9800gt 1gb 2 gb ddr2 1333mhz 500gb Seagate 550w thermaltake
apathya Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Σου περνουν και τα βρακια.Μονος σου με συμβουλες απο παιδια εδω φτιαχνεις πολυ καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Οντως, δοκιμασα να κανω ενα PC στο πλαισιο και απο οτι φαινεται ειναι πολυ καλυτερο. Αλλα φοβαμαι λιγο το σερβις απο αυτα τα μαγαζια.. BTW: Υπαρχει δυνατοτητα στο plaisio να παρεις PC με δοσεις χωρις πιστωτικη; Γενικα υπαρχει κανενα τετοιο καταστημα; Η πολλα ζηταω;
mikelamar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Γιατί μόνο 2gb ram & ssd 30gb? Sent from my iPhone using Insomnia.app
apathya Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καταρχην τελειο σερβις στην Ελλαδα δεν υπαρχει.Κατα δευτερον λογο μπορεις να αναφερεις για τι ειδους εργασια προοριζεται το μηχανημα που θα φτιαξεις? Για gaming κυριως... Για καμια 1080p ταινια, κανενα convert, μπορει και photoshopping θα δειξει...
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα νομιζω.Αλλα μη παρεις ετοιμο,παρε συμβουλες απο εδω απο τα παιδια και μετα επελεξε εσυ τα μερη του υπολογιστη.Μετα πες τους να στο συναρμολογησουν. Εσυ δεν εχεις συναρμολογησει ετσι? Στην τελευταια σου ερωτηση ,για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι ενταξει,σε γενικες γραμμες το Πλαισιο. ---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:23 ---------- Αν το θες για gaming σε καμμια περιπτωση δεν σε συμφερει να αγορασεις Intel πλατφορμα και μαλιστα 1366.Ειναι πολυ ακριβη για αυτα που δινει.Πηγαινε σε AMD πλατφορμα εξαλλου στο gaming περισσοτερο μετρα η καρτα γραφικων παρα ο επεξεργαστης. Αν διαβασεις στα νηματα με υπομονη θα δεις πληθος σωστες συμβουλες.
apathya Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα νομιζω.Αλλα μη παρεις ετοιμο,παρε συμβουλες απο εδω απο τα παιδια και μετα επελεξε εσυ τα μερη του υπολογιστη.Μετα πες τους να στο συναρμολογησουν. Εσυ δεν εχεις συναρμολογησει ετσι? Στην τελευταια σου ερωτηση ,για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι ενταξει,σε γενικες γραμμες το Πλαισιο. ---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:23 ---------- Αν το θες για gaming σε καμμια περιπτωση δεν σε συμφερει να αγορασεις Intel πλατφορμα και μαλιστα 1366.Ειναι πολυ ακριβη για αυτα που δινει.Πηγαινε σε AMD πλατφορμα εξαλλου στο gaming περισσοτερο μετρα η καρτα γραφικων παρα ο επεξεργαστης. Αν διαβασεις στα νηματα με υπομονη θα δεις πληθος σωστες συμβουλες. Δεν ειμαι αρχαριος, εχω ξαναασχοληθει, απλα οι επιλογες στο PC Configurator του vero ειναι πολυ μικρες. Ευχαριστω για την AMD συμβουλη σου. pc εχω ξαναστησει. Οσο για τις δοσεις χωρις πιστωτικη ξερει κανεις τιποτα;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μπα δε συμφερει...εγω τα ιδια πηρα με οθονη Dell u2311h και με τροφοδοτικο με @@ και cdrw και μνημες 6 γιγαντες και μου βγηκε 1400. και εσενα χωρις οθονη και μνημη αξιολογη κτλ σου βγαινει πολυ
cyber_katsarida Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 30GB σκληρός; ούτε για το λειτουργικό δεν κάνει. θα σου πρότεινα κι εγώ όπως είπαν και τα άλλα παιδιά να το ξανακοιτάξεις γενικά. ακριβό φαίνεται. Φιλέ μου έχω 3 υπολογιστές ο ένας είναι veroPc και είναι πολύ κάλος τον έχω δυο χρόνια και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα Τα χαρακτηρίστηκα του είναι Intel core 2 duo 3.16 GHz x2 Nvidia 9800gt 1gb 2 gb ddr2 1333mhz 500gb Seagate 550w thermaltake γιατί αν τον έπαιρνες από eshop πχ, θα είχες πρόβλημα; τα ίδια υλικά χρησιμοποιούνε. το θέμα είναι η εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.