Προς το περιεχόμενο

4850 multirama.

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Παοκ πρέπει να πήρε την υλοποίηση της φωτογραφίας, που είναι η single slot reference. ;)

δυο slot ποιανει.Ε δεν την εχω στο main rig...αλλα στο htpc.θα δειξει ο καιρος,θελω να ελπιζω οτι δεν θα μου κανει τα ιδια.:-)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα κ εγω κλίση στο κινητο αλλα δεν ειχα μπαταριά κ την εχασα!!! Πιστεύω αυριο να ξαναπαρουνε να μου προτείνουν την gigabyte!!

(Αλλιώς θα τους πάρω εγω να μου την προτείνω :-D:-D)

Δημοσ.
Λοιπόν για τον φίλο που παρήγγειλα την 4850 ήρθε αυτή η υλοποίηση.

http://img.hexus.net/v2/news/sapphire/sapphire-new4850.jpg

εισαι τυχερος. αυτη εχω.., και μπορω να σου πω οτι το συστημα ψυξης ειναι αστερι! ισως η πιο κρυα 4850 και αθορυβη!!

Δημοσ.

Επεσαν τα δυο τηλεφωνηματα, το πρωτο για την αλλαγη με την gigabyte 4850 κ μετα απ το καταστημα οτι ειναι ετοιμη κ να περασω!!!

+1 το μουλτι που φερθηκε σταρατα γιατι απο καποια αλλα καταστήματα εχω 100% ακυρώσεις μεσω νετ!

Δημοσ.
αυτη ηρ8ε και σε μενα...με την διαγορα οτι εχει και hdmi.

νομιζα οτι αυτο το μοντελο εβγαινε μονο με tv out!

Δημοσ.

Τελικά κ μενα την radeon μου δώσανε:

CIMG2866.jpg

CIMG2864.jpg

τη κοιτούσε μια ωρα η πωλήτρια στο ταμείο μεχρη που δεν άντεξε κ ρώτησε: Απο 121 (έγραφε το κουτι) 51€?? Τη έκπτωση ειναι αυτή?? :-D:-D

Δημοσ.

Kαι μένα αυτή μου δώσανε. Πολύ καλή υλοποίηση και cooler που κρατά τις θερμοκρασίες πολύ χαμηλά. Τυχεροί είμαστε.

Και φυσικά μπράβο τους για την αντικατάσταση. :-)

Δημοσ.
Kαι μένα αυτή μου δώσανε. Πολύ καλή υλοποίηση και cooler που κρατά τις θερμοκρασίες πολύ χαμηλά. Τυχεροί είμαστε. :-)

lion να σου κάνω και την κλασική ερώτηση :-) ,απο θόρυβο πώς τα πάει η συγκεκριμένη υλοποίηση;

Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για αυτήν κυρίως γιατί δεν ρυθμίζονται οι στροφές του ανεμιστήρα.

Δημοσ.
lion να σου κάνω και την κλασική ερώτηση :-) ,απο θόρυβο πώς τα πάει η συγκεκριμένη υλοποίηση;

Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για αυτήν.

Δεν έχω κανένα θέμα θορύβου. Η κάρτα φυσάει κυριολεκτικά στα 700/1200 (χωρίς mods και ρεύματα πάντα), χωρίς το παραμικρό artifact μετα απο αρκετή ώρα msi kombustor και με εκπληκτικές θερμοκρασίες για κατακαλόκαιρο και htpc case. 44-45 idle και 68-69 full load με το παραπάνω stress πρόγραμμα. In gaming δεν ξεπερνά τους 65 σε καμμιά περίπτωση. Πολύ καλή υλοποίηση. :-)

Το cooleraki της zalman που έχει είναι καλύτερο απο αυτό της sapphire. Τουλάχιστον εγώ που είδα και τις 2 υλοποιήσεις ψηφίζω gigabyte και ξερό ψωμί...:P

Δημοσ.

( το ζαλμάνι είναι μια χαρά για core - απλά η saphirre έχει ντυμένα και τα vrms, που σε stock / semi stock ταχύτητες δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...