xagiouken Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Για σας εχουμε 2ρα adsl στο πανόραμα και πιάνει 1,7 που ειναι μια χαρα πριν απο 5 μηνες που βαλαμε 2αρα θελαμε 24αρα αλα μας ειπαν θα πιάνουμε τα ιδια και ειναι τζαμπα λεφτα τορα ομος δεν ξερω λεω μήπως αναβαθμίστηκε και μπορουμε να βαλουμε 24 και να πιανουμε εστο 8 μπικα εδω http://oteshop.ote.gr/storefront/adsl.ep πατισα τον αριθμό τους σπιτιου και λει οτι μπορουμε να βαλουμε 2,24,connx-tv δλδ ολα αλα θα πιανουμε παραπανω ιντερνετ η τζαμπα λευτα παλη λεω μήπως καποιος μενει πανοραμα και εχει 24 να μου πει ποσο πιανει και τα σχετικά
paularas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 εμεις δεν καν θελαμε να γίνει το ματς.... (18.500 , 9 snr , 29 loop attenuation , Πανοραμα ν751) Υπ1: το πανόραμα έχει 2χdslam. ένα για τον νόμο ένα για το χωριό
isay Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αφού τώρα που έχεις 2αρα πιάνεις 1,7mbps τότε ακόμη κι αν πληρώσεις για 24αρα πως θα πιάσεις παραπάνω; Θα πετάξεις τα λεφτά σου
xagiouken Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 φιλε παυλαρας δεν καταλαβα τι ειναι αυτα που εγραψες ο και ο αλος απο κατω δεν καταλαβα τι λει 24αρα θελω να βαλω για να πιανω παραπανω απο 2 γιρο στα 7.8,9 γινετε αυτο??? ο αλος με λέει αφου πιάνο 1,7 τι να πληρώνω τζαμπα λευτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αν το router κλειδώνει στα 1.7mbit αντί για 2mbit μην σκεφτείς καν να πας σε "έως 24mbit", στα ίδια θα παίζεις... εμεις δεν καν θελαμε να γίνει το ματς.... φιλε παυλαρας δεν καταλαβα τι ειναι αυτα που εγραψες να βοηθήσω λίγο...
isay Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 φιλε παυλαρας δεν καταλαβα τι ειναι αυτα που εγραψες ο και ο αλος απο κατω δεν καταλαβα τι λει 24αρα θελω να βαλω για να πιανω παραπανω απο 2 γιρο στα 7.8,9 γινετε αυτο??? ο αλος με λέει αφου πιάνο 1,7 τι να πληρώνω τζαμπα λευτα Ο <<αλος>> έχει nickname και εννοούσε: Αν στο σπίτι σου έρχεται δρόμος που χωρά να περάσει μόνο μικρό αυτοκίνητο, εσύ πληρώσεις να έρχεται νταλίκα, θα έρθει; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Το ίδιο είναι και με τη γραμμή που έχεις. Η γραμμή σου, σηκώνει μέχρι 1,7mbps, οπότε και να πληρώνεις για σύνδεση ΕΩΣ 24mbps (24αρα), πάλι η ταχύτητα σου θα είναι 1,7mbps (μικρό αυτοκίνητο). Ένας <<άλος>> ΥΓ: Το <<αλος>> γράφεται <<άλλος>> και το <<λευτα>> γράφεται <<λεφτά>>
xagiouken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 sry για το αλλος 1,7 δεν ξερω αν κλειδωνει εγω speedtest.net μπήκα και ειδα με ποσο τρεχω το ποσο κλειδώνει που το βλεπω ξερετε τι κανω για να δω στα ποσο κλειδωνει το μοντεμ μου??? α και εχω δυσλεξεια οσο αναφορα για τα ορθογραφικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 για να δεις πόσο κλειδώνει ανοίγεις έναν browser βάζεις την ip του router (πχ 192.168.1.1) μπαίνεις στο web configuration του και πας στην καρτέλα για τα line stats
xagiouken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 φιλε έψαξα αυτο που ειπες και δεν μπόρεσα να το βρω στο μοντεμ μου εχω το sagem της οτε
constantin_e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 φιλε έψαξα αυτο που ειπες και δεν μπόρεσα να το βρω στο μοντεμ μου εχω το sagem της οτε Καλησπερα φιλε,μην σκεφτεις να πληρωσεις για 24αρα συνδεση σε καμια εταιρια ιντερνετ γιατι δεν θα την βγαλεις ποτε αυτη την ταχυτητα και θα πληρωνεις τζαμπα κυριολεχτηκα και πεταμενα λεφτα...δοκιμασε να την ανεβασεις σε πακετο συνδεσης με 8αρα συνδεση σχεδον παντου μαζι με τηλεφωνια κοστιζουν 22-25 ευρα το μηνα.Αν λοιπον θα πιασεις 8αρα συνδεση,θα κατεβαζεις περιπου με 800,και ειναι υπεραρκετα.Να προσεξεις μονο να ειναι εταιρια με δικα της καλωδια-ινες και οχι με τα καλωδια του οτε για να εχεις αυτη την ταχυτητα...και ακομα να προσεξεις να μη σε δεσμευσουνε με 1 χρονο συμβολαιο χωρις να δοκιμασεις τη συνδεση σου,στα τυφλα οπως κανει ο οτε,γιατι πανω απο 4 ταχυτητα δεν θα βγαλεις...Ατομο στο βαρδαρη που σκεφτηκε οπως θελεις να κανεις εσυ,δηλαδη να εχεις καλυτερο ιντερνετ εβαλε 24αρα και επαιρνε 10αρα με το ζωρι.Αφου μετα απο πολυ κραξιμο ο οτε εστειλε εναν τεχνικο,μετρησε τη συνδεση με δικο του υπολογιστη,χωρις αντιβαιρους και κατεβαζοντας ενα αρχειο απο σερβερ που δεν μπαινει ποτε κανεις επιασε ταχυτητα 17 και ο τεχνικος αρνιοταν να δοκιμασει να κανει μετρησεις απο υπολογιστη του ιδιωτη,η να κατεβασει αρχειο απο αλλο σερβερ ευρειας κυκλοφοριας....δηλαδη ητανε για τον σουταρεις κανονικα και να μη σταματας μεχρι να τον μαυρισεις,δηλαδη τασκα και απο θεμα συμπεριφορας...(γιαυτο και θα τους απολυσουνε ολους)...δηλαδη φιλαρα ψαξτο καλα πριν ειναι αργα...
scrooge Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Καλησπερα φιλε,μην σκεφτεις να πληρωσεις για 24αρα συνδεση σε καμια εταιρια ιντερνετ γιατι δεν θα την βγαλεις ποτε αυτη την ταχυτητα και θα πληρωνεις τζαμπα κυριολεχτηκα και πεταμενα λεφτα...δοκιμασε να την ανεβασεις σε πακετο συνδεσης με 8αρα συνδεση σχεδον παντου μαζι με τηλεφωνια κοστιζουν 22-25 ευρα το μηνα.Αν λοιπον θα πιασεις 8αρα συνδεση,θα κατεβαζεις περιπου με 800,και ειναι υπεραρκετα.Να προσεξεις μονο να ειναι εταιρια με δικα της καλωδια-ινες και οχι με τα καλωδια του οτε για να εχεις αυτη την ταχυτητα...και ακομα να προσεξεις να μη σε δεσμευσουνε με 1 χρονο συμβολαιο χωρις να δοκιμασεις τη συνδεση σου,στα τυφλα οπως κανει ο οτε,γιατι πανω απο 4 ταχυτητα δεν θα βγαλεις...Ατομο στο βαρδαρη που σκεφτηκε οπως θελεις να κανεις εσυ,δηλαδη να εχεις καλυτερο ιντερνετ εβαλε 24αρα και επαιρνε 10αρα με το ζωρι.Αφου μετα απο πολυ κραξιμο ο οτε εστειλε εναν τεχνικο,μετρησε τη συνδεση με δικο του υπολογιστη,χωρις αντιβαιρους και κατεβαζοντας ενα αρχειο απο σερβερ που δεν μπαινει ποτε κανεις επιασε ταχυτητα 17 και ο τεχνικος αρνιοταν να δοκιμασει να κανει μετρησεις απο υπολογιστη του ιδιωτη,η να κατεβασει αρχειο απο αλλο σερβερ ευρειας κυκλοφοριας....δηλαδη ητανε για τον σουταρεις κανονικα και να μη σταματας μεχρι να τον μαυρισεις,δηλαδη τασκα και απο θεμα συμπεριφορας...(γιαυτο και θα τους απολυσουνε ολους)...δηλαδη φιλαρα ψαξτο καλα πριν ειναι αργα... χμ...καλα θα ηταν αν δεν γνωριζεις να μην παραπληροφορεις δεν υπαρχει πλεον 8αρα συνδεση.κοπηκε απο τον οτε. εχει γινει 24. πλεον υπαρχει 2 και 24, κ με ενα ενδιαμεσο ατυπο προφιλ των 12 για τις "δυσκολες" γραμμες. Εαν δεν πει ο χαγιουκεν line stats δεν μπορουμε να πουμε τιποτα παραπανω.αλλα αν σερνεται κ πιανει λιγοτερο κ απο 2 που λεει, τοτε οτι κ να κανει χαμενος κοπος κ τσαμπα βρισιμο θα ειναι. Συμβουλη: χαγιουκεν μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ. Αν η γραμμη σου ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται, οτι κ αν κανεις θα τα κανεις χειροτερα.Η μενεις οπως εισαι η το κοβεις παντελως. διαλεγεις κ παιρνεις.
xagiouken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 δεν ξερω που να βρω τα line stats ρε φιλε στο μοντεμ μου τεσπα εγω θελω γυρω στο 8 να τρεχω θα παω να μιλησω με αυτους μπας και βγαλω ακρη αλα πρεπει να μαθω πος βλεπω πως κλειδωνει το μοντεμ βρηκα αυτο δεν ξερω αμα κανει αλλα δεν καταλαβενω πως να κλειδωσει το μοντεμ παραπανω αφου εχω 2αρα ine Rate - Downstream (Kbps): 2048 Line Rate - Upstream (Kbps): 256 LAN IP Address: 192.168.1.1 Default Gateway: 80.106.108.5 Primary DNS Server: 195.170.0.1 Secondary DNS Server: 195.170.2.2
scrooge Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 καλα ρε φιλε, παρε ενα τηλεφωνο στο 1242 κ θα σε βοηθησουν απο εκει τα παιδια.το οτι θελεις εσυ 8, δεν σημαινει οτι μπορεις κ να χεις κιολας.παιζουν πολλα πραματα ρολο. παρε ενα τηλ 1242. edit: το sagem εχεις κ συγχρονιζεις full. κανε ομως ενα τηλ οπως σου ειπα. θα σε πουν απο εκει μεχρι ποσα μπορεις να πας, αν μπορεις να το ανεβασεις. κανε επεξεργασια στο μηνυμα σου κ σβησε την wan ip address. πανε στο ρουτερ μεσα απο αριστερα advanced status, μετα κατι που δε θυμαμαι τωρα, κ μετα πατα adsl. καπου γραφει Line attenuation up/down και snr up/down. κανε μας copy-paste αυτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 xagiouken κάπου στα στατιστικά που βρήκες έχει ενδείξεις για Downstream Line Attenuation & SNR Margin, ρίξε ένα copy paste και από αυτά...
xagiouken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Mode: G.DMT Type: Fast Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 22.6 31.0 Attenuation (dB): 10.0 4.5 Output Power (dBm): 11.9 11.6 Attainable Rate (Kbps): 6464 1312 Rate (Kbps): 2048 256 K (number of bytes in DMT frame): 65 9 R (number of check bytes in RS code word): 0 0 S (RS code word size in DMT frame): 1 1 D (interleaver depth): 1 1 Delay (msec): 0 0 Super Frames: 28496 28435 Super Frame Errors: 0 0 RS Words: 0 0 RS Correctable Errors: 0 0 RS Uncorrectable Errors: 0 N/A HEC Errors: 0 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total Cells: 2340058 0 Data Cells: 6162 0 Bit Errors: 0 0 Total ES: 0 0 Total SES: 0 0 Total UAS: 11 0 παιδια τους πηρα τηλέφωνο τους ειπα οτι εχω και πολλες αποσυνδεσης οπος 5-6 την ημερα και μου ειπαν αμα εχω τοσες σε καμια περιπτοση να μην βαλω 24 γιατι θα εχω συνεχια και μου ειπαν να παρω 121 να κανουν ενα τσεκ τιν γραμη και με ιπαν το πολυ μεχρι 48 ορες θα εχει μετριθη η τσεκαριστη η γραμμη και μετα θα τους παρω τηλ να μου πουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.