Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο Panasonic, περιεργος ηχος απο την βαση

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα ασυρματο Panasonic, το προηγουμενο μοντελο απο αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Fixed-Phone/Cordless/Panasonic-Black-KX-TG1311GRH.htm ή καποιο απο τα προηγουμενα :-)

Σημερα το πρωι λοιπον, ετσι ξαφνικα, αρχισε να ακουγεται ενας περιεργος ηχος απο την βαση, ενα bip ανα μισο δευτερολεπτο, και μετα απο ενα λεπτο περιπου σταματησε. Αυτο συνεβαινε ολη την ημερα σε τυχαιες στιγμες (ασχετως αν εγω μιλουσα στο τηλεφωνο ή οχι) και με διαφορετικη διαρκεια. Καποιες απο τις φορες που ξεκινουσε ο ηχος ξεκινουσε ταυτοχρονα να χτυπαει και το ακουστικο (με τον ηχο κλησης του) και η ενδειξη της οθονης ηταν [0]-[1].

Εχει υποψη του κανεις γιατι μπορει να συμβαινει ολο αυτο? Διοτι εχω φαγωθει να ανακαλυψω τι συμβαινει, αλλα ματαια :mad:

Να σημειωσω πως το τηλεφωνο βρισκεται στην δουλεια μου, δεν εχω αλλη συσκευη οποτε να το αποδωσω σε παρεμβολες. Εκτος βεβαια αν μπλεκεται καποιο ασυρματο απο καποιο γειτονικο καταστημα, αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο...

Δημοσ.

Από αυτά που περιγράφεις υπάρχει συγχρονισμός ή προσπάθεια συγχρονισμού με κάποιο άλλο ασύρματο ή βάση. Όταν χτύπησε η κλήση ήταν για σένα; Το σήκωσες;

• Moderators
Δημοσ.
Από αυτά που περιγράφεις υπάρχει συγχρονισμός ή προσπάθεια συγχρονισμού με κάποιο άλλο ασύρματο ή βάση. Όταν χτύπησε η κλήση ήταν για σένα; Το σήκωσες;

Χτυπησε αρκετες φορες. Την πρωτη φορα ναι. Την δευτερη οχι. Επειτα συνειδητοποιησα πως ο μονος τροπος για να το κανω να σταματησει ειναι να παταω το κουμπι αποδοχης της κλησης, αλλα και παλι, δεν μιλαμε για κανονικη κληση. Το πατουσα δηλαδη, σταματουσε ο θορυβος, αλλα οταν το εβαζα στο αυτι μου (για να δω περι τινος προκειται αρχικα) δεν ακουγοταν τιποτα (αλλα δεν αλλαζε και η οθονη στην μετρηση των λεπτων κλησης) και το τηλεφωνο επεστρεφε στην αρχικη του οθονη (ημερομηνια/ωρα). Σαν να ηταν εικονικη κληση δηλαδη. Απο κει και περα ολες οι κλησεις που δεχτηκα σημερα ηταν για μενα και καμια δεν ηταν απο λαθος (ωστε να υποθεσω πως συγχρονιστηκε με το τηλεφωνο καποιου γειτονα πχ).

Δημοσ.

Αν το υποστηρίζει η συσκευή που έχεις, κλείσε και βγάλε από το ρεύμα τη βάση και μετά κάνε αναζήτηση νέας βάσης απο το handset. Δοκίμασε το σε διάφορες θέσεις του σπιτιού.

• Moderators
Δημοσ.
Αν το υποστηρίζει η συσκευή που έχεις, κλείσε και βγάλε από το ρεύμα τη βάση και μετά κάνε αναζήτηση νέας βάσης απο το handset. Δοκίμασε το σε διάφορες θέσεις του σπιτιού.

Δυστυχως δεν υποστηριζει κατι τετοιο η συσκευη. Απο την αλλη βρισκεται στην δουλεια (καταστημα), σχετικα μικρο, οποτε σε οποιαδηποτε θεση (αν ισχυει αυτο που σκεφτηκα για γειτονικες παρεμβολες) θα εχω το ιδιο προβλημα. Λογικα βεβαια, για να συνεβη σημερα, καποιος γειτονας θα απεκτησε παρεμφερες μοντελο που προσπαθει να συγχρονιστει και παρεμβαλλεται, οποτε απλα ελπιζω να εχει το ιδιο προβλημα και να το επιστρεψει ως ελλατωματικο. :P

Ολα αυτα βεβαια ΑΝ ισχυει το παραπανω που υπεθεσα, οποτε αν μπροεσουμε να το επιβεβαιωσουμε θα ρωτησω ολα τα υπολοιπα καταστηματα (σε δυο διπλανα που ρωτησα δεν αλλαξαν κατι στο τηλεφωνο τους).

Δημοσ.

Η βάση λογικά έχει ένα κουμπάκι που αν το πατήσεις στιγμιαία, αρχίζει η βάση το μπιπ μπιπ και το ακουστικό χτυπάει. Χρησιμεύει για να βρίσκεις το ακουστικό όταν δεν θυμάσαι πού το έχεις αφήσει. Μήπως πατιέται καταλάθος εκείνο το κουμπί; Το [0]-[1] δείχνει πως το ακουστικό 0 (βάση) καλεί το ακουστικό 1. Αν έχεις περισσότερα ακουστικά μπορείς να κάνεις κλήση από το ένα στο άλλο και εμφανίζεται τέτοιου είδος μήνυμα.

• Moderators
Δημοσ.

Τελικα λυθηκε μονο του σημερα, οποτε μαλλον ισχυε αυτο με τον συγχρονισμο αλλου ακουστικου που υποθεταμε. Σε καθε περιπτωση profit :-)

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...