Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μικρο δαχτυλο του δεξιου ποδιου.To προσεξα πριν κανα 5ημερο και φαινοταν οτι η ριζα του ειχε μαυρισει.Σημερα το νυχι εξαφανιστηκε(εκανε φτεραααααα) αλλα η ριζα φαινεται ακομα μαυρισμενη.Διαβασα καπου οτι ειναι το αιμα που μενει και ξεκολλαει τελικα το νυχι.Πονο δεν αισθανθηκα παρα μονο 2 φορες πριν κανα μηνα και πριν 2μιση μηνες περιπου οταν καποιοι τυποι εκαναν land στο δεξι μου ποδι(στο μπασκετ) αλλα την επομενη μερα ειχε περασει.OK θα παω να μου το κοιταξει κανας ειδικος χειρουργος αλλα αν υπαρχει καποιος με παρομοια εμπειρια ή καποιος γιατρος,θα εκτιμουσα να μου πει κατι σχετικα μ'αυτο.

Δημοσ.

Χτυπάς, μαζεύεται αίμα από κάτω, το νύχι φεύγει και βγαίνει σιγά σιγά άλλο. Δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό σε σένα. Πέρυσι τέτοια εποχή είχε πέσει στο μεγάλο δάχτυλο ένα αγκονάρι πέτρας καρύστου από 1.5 μέτρο ύψος, το δάχτυλο το γλύτωσα, το νύχι όχι.

Δημοσ.

Αμέ. Μάλιστα αν κάψεις μια βελόνα και τρυπήσεις το νύχι σύντομα μετά το χτύπημα, παίζει πολύ σοβαρά να μη φύγει. Το έχω εφαρμόσει 2 φορές και έχει πιάσει, πριν από αυτό άλλαζα νύχια.

• Like 2
Δημοσ.

26 χρόνια στη γή, ποτέ δεν έχω χτυπήσει νύχι. Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ άμπαλος.

Πάντως αυτό που λέει ο λούσι ισχύει: τρυπάς, φεύγει το αίμα και σώζεται το νύχι. Βέβαια παίζει να πάθεις και μόλυνση.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αυτό που λέει ο λούσι ισχύει: τρυπάς, φεύγει το αίμα και σώζεται το νύχι. Βέβαια παίζει να πάθεις και μόλυνση.

[...]κάψεις μια βελόνα[...]

και 10 χαρακτήρες

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι τίποτα, το χειρότερο είναι όταν σου μπαίνει μέσα στο δέρμα και πρέπει να το βγάλεις. Το είχα πάθει μια φορά. Και το έβγαλα. Είμαι πιο ΜΑΝΓΚΑΣ από εσάς τους ΦΛΩΡΟΥΣ.

Δημοσ.
Αυτό δεν είναι τίποτα, το χειρότερο είναι όταν σου μπαίνει μέσα στο δέρμα και πρέπει να το βγάλεις. Το είχα πάθει μια φορά. Και το έβγαλα. Είμαι πιο ΜΑΝΓΚΑΣ από εσάς τους ΦΛΩΡΟΥΣ.

Το 'χα παθει 2 φορες αρα μπορουμε να εξετασουμε απο την αρχη ποιος ειναι ο πιο φλωρος :D . Εννοειται οτι θεωρω καλυτερο να φυγει το νυχι και να μη κανεις "πειραματα" με καρφιτσες πρωτον γιατι μπορει να μολυνθεις πολυ ευκολα , δευτερον γιατι θα εχεις ενα μαυρισμενο νυχι για καιρο... [ενω αν δε το τρυπισεις , απλα δε θα εχεις νυχι για καιρο :P . ]

Δημοσ.
Το 'χα παθει 2 φορες αρα μπορουμε να εξετασουμε απο την αρχη ποιος ειναι ο πιο φλωρος :D

Ναι, ε; Ένας φίλος είναι βετεράνος, 3 φορές. Και τις 2 έπεσε σε χασάπηδες, χωρίς αναισθητικό. Ο ένας του είχε πει "ΚΡΑΤΗΣΟΥ".

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

συγγνωμη μου ξανανιγω το θεμα...κανω αυτο που λετε αλλα δεν βγενει αιμα εννοω ποσο βαθια να το βαλω πια??? 

Μέχρι να περάσει απο την άλλη μεριά.

Δημοσ.

Καμία λογική. Αρα εγώ είμαι αμπαλος που το παθα σε τροχαίο ατύχημα ε; Το ότι δεν το παθες εσύ μέχρι τώρα αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα σου τύχει αλλα και να μην σου τύχει αυτό μπορεί να σου  τύχει κάτι αλλο που δεν έχει τύχει σε κάποιον στα 40 χρόνια που ζεί . so what  ???

Δημοσ.

Λοιπόν, προσωπική εμπειρία. Είχα χτυπήσει το μεγάλο νύχι του αριστερού μου ποδιού το 2006 και απο τότε ήταν σε κατάσταση μυκητίασης. Δηλαδή ανάλογα την πίεση και την υγρασία, καλύπτοταν όλα με μύκητα ή καθάριζε λίγο όταν έβγαινε απο πίσω νύχι. Μέχρι να εξαπλωθεί φυσικά ξανά.

Ποτέ δεν μύρισε η πόνεσε, οπότε το άφησα έτσι. Πρίν κάνα μήνα, πήγα να το κόψω και όλο το νύχι μου έμεινε πάνω στο ψαλίδι. Δεν έτρεξε αίμα, ούτε καν πόνεσε. Είχε προηγηθεί ξανά χτύπημα όπου μου έχει αφήσει ένα μικρό αιμάτωμα κοντά στη βάση του νυχιού.

Επίσης υπάρχει ένα παχύ στρώμα δέρματος που προεξέχει στην επιφάνια που θα έπρεπε να υπάρχει νύχι, που σιγά-σιγά ξεφλουδίζει μόνο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναεμφανιστεί νύχι, και ο γιατρός είπε οτι αν έχει υπάρξει μόνιμη βλάβη της ονυχικής μήτρας μπορεί να μην ξαναβγεί ποτέ, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να βγεί πάλι μυκητιασμένο. Αυτά τα ολίγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...