Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, προσωπική εμπειρία. Είχα χτυπήσει το μεγάλο νύχι του αριστερού μου ποδιού το 2006 και απο τότε ήταν σε κατάσταση μυκητίασης. Δηλαδή ανάλογα την πίεση και την υγρασία, καλύπτοταν όλα με μύκητα ή καθάριζε λίγο όταν έβγαινε απο πίσω νύχι. Μέχρι να εξαπλωθεί φυσικά ξανά. Ποτέ δεν μύρισε η πόνεσε, οπότε το άφησα έτσι. Πρίν κάνα μήνα, πήγα να το κόψω και όλο το νύχι μου έμεινε πάνω στο ψαλίδι. Δεν έτρεξε αίμα, ούτε καν πόνεσε. Είχε προηγηθεί ξανά χτύπημα όπου μου έχει αφήσει ένα μικρό αιμάτωμα κοντά στη βάση του νυχιού. Επίσης υπάρχει ένα παχύ στρώμα δέρματος που προεξέχει στην επιφάνια που θα έπρεπε να υπάρχει νύχι, που σιγά-σιγά ξεφλουδίζει μόνο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναεμφανιστεί νύχι, και ο γιατρός είπε οτι αν έχει υπάρξει μόνιμη βλάβη της ονυχικής μήτρας μπορεί να μην ξαναβγεί ποτέ, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να βγεί πάλι μυκητιασμένο. Αυτά τα ολίγα. Το ποστ που σκότωσε για πάντα την ποδολαγνεία. 5
nitsa21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στο μικρο δαχτυλο του δεξιου ποδιου.To προσεξα πριν κανα 5ημερο και φαινοταν οτι η ριζα του ειχε μαυρισει.Σημερα το νυχι εξαφανιστηκε(εκανε φτεραααααα) αλλα η ριζα φαινεται ακομα μαυρισμενη.Διαβασα καπου οτι ειναι το αιμα που μενει και ξεκολλαει τελικα το νυχι.Πονο δεν αισθανθηκα παρα μονο 2 φορες πριν κανα μηνα και πριν 2μιση μηνες περιπου οταν καποιοι τυποι εκαναν land στο δεξι μου ποδι(στο μπασκετ) αλλα την επομενη μερα ειχε περασει.OK θα παω να μου το κοιταξει κανας ειδικος χειρουργος αλλα αν υπαρχει καποιος με παρομοια εμπειρια ή καποιος γιατρος,θα εκτιμουσα να μου πει κατι σχετικα μ'αυτο. μην πας γιατί αυτοί οι αιμοβόροι χειρούργοι έχουν τη τάση ότι τους φαίνεται μαύρο να το κόβουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα