Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω να ειμαι στο σωστο section.....

Καλημερα σε ολους,

Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το Αττικο Παρκο.

Εχω 2 κορες (3 γυναικες στο σπιτι ....... θα πηξω στις σ......ς ο π....ς!!!!) η μια 5 χρονων και η μικρη 2,5 και τους εχω πει οτι θα τις παω στον Ζωολογικο κηπο.Φυσικα με την ιδεα αυτη εχει ξετρελαθει η μεγαλη και οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι αλλο...

Επειδη ομως δεν εχω ξαναπαει θα ηθελα να μου πει καποιος με παιδια τις εντυπωσεις αλλα και γενικα πληροφοριες για εκει.

Εχω ηδη στην κατοχη μου ενα εισητηριο (ημερησια οπως τα αναφερει) για 2 ατομα.

1. Ποια ειναι η καλυτερη ωρα και ημερα για να παω με τις γυναικες μου?

2. Μπορω να παω απο το πρωι η δεν λεει?

3. Εχει καπου να καθησουμε για φαγητο?

4. Φαγητο εχει εκει η δεν με συμφερει?

5. Εμαθα οτι εχει και καποια θεαματα οπως ταισμα κτλ κτλ.Καθε ποτε ειναι αυτα?

6. Και οτι αλλο πιστευετε οτι θα με βοηθησει για να μην βρεθω μπροστα σε "εκπληξεις" αλλα και για να μην χασω κτι που αξιζει ειναι καλοδεχουμενο.

Ελπιζω να με δωσετε ενα χερι βοηθειας...... οι μουντζες απαγορευονται!!!!!!!

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.....

Δημοσ.

1. Πρωί είναι καλά και τα ζώα είναι δραστήρια, μεσημέρι κοιμούνται τα ζώα και βαράει πολύ ο ήλιος, απόγευμα είναι ψιλοκαλά από ζέστη επίσης. Μια φορά νομίζω την εβδομάδα έχει σωου που ταίζει γεράκι ένας τύπος, δεν έχω καταφέρει να το δω, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις πότε.

2. Σε μερικά ζώα το ταισμα είναι λίγο άγριο για τα μικρά παιδιά (κουβαλάνε ένα κουβά με κοτοπουλάκια ολόκληρα με πούπουλα και τα πετάνε χύμα). Καλύτερα να μην το δουν.

3. έχει καφετέρια, φαγητό δεν έχω δοκιμάσει, έχει παγωτά σάντουιτς, τυρόπιτες και τέτοια. Καλύτερα ετοιμάστε από το σπίτι και κάθεστε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χαλαρά.

5. Τα καλύτερα θεάματα είναι αυτά που συμβαίνουν τυχαία. Οι καμηλοπαρδάλεις είναι πολύ φιλικές και αν απλώσεις το χέρι σου θα σκύψουν να τις χαϊδέψεις (μην ταΐσεις ζώα ποτέ επίσης, θα σας διώξουν). Μια φορά έτερεχαν οι ζέβρες παράλληλα του φράχτη και νόμιζα πως το έσκασαν και άρχισα να τρέχω κι εγώ - αυτο ήταν επίσης καλό θέαμα για τους υπόλοιπους. Μια άλλη φορά πήγα να χαϊδέψω μια αντιλόπη και με χτύπησε με τα κέρατα, πάλι γέλασε ο κόσμος. Γενικά σου συστήνω να πας όποτε πάω εγώ...:P

• Like 3
Δημοσ.
1. Πρωί είναι καλά και τα ζώα είναι δραστήρια, μεσημέρι κοιμούνται τα ζώα και βαράει πολύ ο ήλιος, απόγευμα είναι ψιλοκαλά από ζέστη επίσης. Μια φορά νομίζω την εβδομάδα έχει σωου που ταίζει γεράκι ένας τύπος, δεν έχω καταφέρει να το δω, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις πότε.

2. Σε μερικά ζώα το ταισμα είναι λίγο άγριο για τα μικρά παιδιά (κουβαλάνε ένα κουβά με κοτοπουλάκια ολόκληρα με πούπουλα και τα πετάνε χύμα). Καλύτερα να μην το δουν.

3. έχει καφετέρια, φαγητό δεν έχω δοκιμάσει, έχει παγωτά σάντουιτς, τυρόπιτες και τέτοια. Καλύτερα ετοιμάστε από το σπίτι και κάθεστε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χαλαρά.

5. Τα καλύτερα θεάματα είναι αυτά που συμβαίνουν τυχαία. Οι καμηλοπαρδάλεις είναι πολύ φιλικές και αν απλώσεις το χέρι σου θα σκύψουν να τις χαϊδέψεις (μην ταΐσεις ζώα ποτέ επίσης, θα σας διώξουν). Μια φορά έτερεχαν οι ζέβρες παράλληλα του φράχτη και νόμιζα πως το έσκασαν και άρχισα να τρέχω κι εγώ - αυτο ήταν επίσης καλό θέαμα για τους υπόλοιπους. Μια άλλη φορά πήγα να χαϊδέψω μια αντιλόπη και με χτύπησε με τα κέρατα, πάλι γέλασε ο κόσμος. Γενικά σου συστήνω να πας όποτε πάω εγώ...:P

Τελικα απο οτι καταλαβα καλυτερα ειναι να το κανονισουμε να ερθεις και εσυ ε??? Δεν πρεπει να χασουμε αυτο το "σιγουρο" σοου ε???? :P (περα απο πλακα εισαι ευπρσδεκτος/η)

Γενικα εαν παω απο το πρωι για να πετυχω τα δραστηρια ζωα περναει η μερα για τα παιδια? Θα βαρεθουνε η γενικα περνει πολυ ωρα για να το γυρισεις ολο με το πασο σου?

Και κατι ακομα.Ειδα οτι εχουν φερει και δελφινια. Γνωριζει καποιος ποτε θα ειναι διαθεσιμα για το κοινο ?

Δημοσ.

Ωπ, δεν πάω με δελφίνια, ικανός είμαι να πέσω μέσα...

Γενικά, η μέρα περνάει πολύ ωραία, εγώ που πηγαίνω την κόρη μου και προσπερνάμε σχεδόν πάντα τα πουλιά γιατί δε μου αρέσουν, καθόμαστε μίνιμουμ 3-4 ώρες. Στο εστιατόριο μπορούν να κάνουν βόλτα με πόνυ, μπούρδα είναι τρία λεπτά στο γρασίδι, αλλά τα μικρά εντυπωσιάζονται. Για πρώτη φορά σίγουρα θα φύγετε απόγευμα, ειδικά αν τα αφήσεις να περιεργαστούν με το πάσο τους αυτά που τους κινούν το ενδιαφέρον. Έχει κι ένα κήπο κλειστό όπου βόσκουν ελεύθερα διάφορα πιθηκοειδή, δίπλα στον χώρο με το σώου αρπακτικών. Άλλον ένα κλειστό χώρο με ερπετά (εκεί πηγαίνετε όσο πιο πρωί γίνεται γιατί εχει αφόρητη ζέστη και υγρασία) κι ένα χώρο με πουλιά ελεύθερα. Επίσης κοντά στην έξοδο έχει κούνιες και χώρο με γίδια που μπορούσες να μπεις μέσα. Επίσης αν κουραστείς βρες ένα ίσκιο σε γρασίδι και βάλε τα να κυνηγήσουν κουνέλια που βόσκουν ελεύθερα σε όλο το πάρκο, γκαραντί δέκα λεπτά ησυχίας.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου τελικα οσο ποιο πολλα γραφεις τοσο ποιο πολυ πιστευω οτι πρεπει να παρω τις μικρες και να κανονισουμε να ειμαστε μαζι.... τι λες?

Μου αρεσε και αυτο με τα 10 λεπτα ησυχιας που λες..... και εσυ καμενος απο την φασαρια εισαι ε???

ΑΧ..... σε καταλαβαινω....... περιμενω απαντηση σου...

ΥΓ πληρωνεις κατι για τα πονυ κτλ? η περιλαμβανονται μεσα στην τιμη? ( εκτος φαγητου φυσικα)

Δημοσ.

Θέλω κι εγώ να δω τον frenzy! :lol: Γράψε τον σε κάμερα και ανέβασέ τον σε κανά youtube. :P

Υ.Γ. Καμιά μυρωδιά από τα ζωντανά δε παίζει; Μερικοί μόλις μυρίσουν αλλάζουν γνώμη, χα.

• Like 1
Δημοσ.

A ναι μερικοί επισκέπτες σκυλοβρωμάνε το μεσημέρι...

Τα πόνυ είναι 5€ νομίζω, δε θυμάμαι.

Δημοσ.

Μια συμβουλή σχετικά με το φαγητό :

Ετοίμασε από το σπίτι κρύα σάντουιτς και οτι άλλο εύκολο στην παρασκευή μπορείς να σκεφτείς.Επίσης πάρε να φτοιάξεις καφέ από το σπίτι σου.

Είχα πάει πριν 2-3 χρόνια και οι άνθρωποι στις καντίνες δεν παίζονται.Αφενός οτι έχουν τις τιμές στο θεό (τώρα δεν ξέρω εαν ηρέμησαν τα πράγματα) , αφετέρου είχαμε πάρει 2 καφέδες που τους χρυσοπληρώσαμε και με την πρώτη γουλιά τους πετάξαμε στα σκουπίδια.

Οργανώσου από το σπίτι...

Για μένα η εμπειρία που άξιζε πιο πολύ απόλα ήταν μέσα στον κλειστό κήπο με τα πουλιά.Κάθεσαι στα παγκάκια που έχει και χαζεύεις με τις ώρες.Πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία...Πέρασε ένας πελεκάνος ξυστά πάνω από το κεφάλι μου και νόμιζα οτι βρίσκομαι στην εποχή των δεινοσαύρων.Κανοικό jurrasic park!

Μπες εδώ και δες

• Super Moderators
Δημοσ.
Τί να τους κάνεις τους δεινόσαυρους όταν μπορείς να δεις τα τελευταία λευκά λιοντάρια του πλανήτη. Κι αυτά "δεινόσαυροι" θα είναι για τις επόμενες γενιές. Φακ. :-(

πέρσυ ριξαμε 3 λίτρα νερό πάνω στο αρσενικό λιοντάρι, δεν σηκωνόταν ΜΕ ΤΠΤ...σάπιζε κανονικά!

αντιθέτως η λευκή τίγρης τα έδωσε όλα, την τρέχαμε πάνω κάτω...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα-) Θα ηθελα να ρωτησω για το εξης.... μπορει καποιος να πεταχτει απο το mcarthurglen με τα ποδια στο Αττικο παρκο ή μιλαμε για μεγαλη αποσταση συνεπως δεν τιθεται θεμα συζητησης. Οποιος γνωριζει σχετικα και ειναι ευκολο ας ποσταρει. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Εδώ δείχνει να περπατιέται, λογικά μπορείς να πας και απ τα δρομάκια μεταξύ mcarthur & πάρκου για να κόψεις δρόμο. Δεν ξέρω τι παίζει από διερχόμενα οχήματα και πόσο «ασφαλής» είναι η διαδρομή για πεζό. Οπότε ναι, καλύτερα να σου πει κάποιος που το χει κάνει. Πάντως με ντάλα ήλιο θα ναι λίγο θέμα φαντάζομαι.

Δημοσ.

Εδώ δείχνει να περπατιέται, λογικά μπορείς να πας και απ τα δρομάκια μεταξύ mcarthur & πάρκου για να κόψεις δρόμο. Δεν ξέρω τι παίζει από διερχόμενα οχήματα και πόσο «ασφαλής» είναι η διαδρομή για πεζό. Οπότε ναι, καλύτερα να σου πει κάποιος που το χει κάνει. Πάντως με ντάλα ήλιο θα ναι λίγο θέμα φαντάζομαι.

Σε ευχαριστω πολυ για το ποστ σου. Νομιζω, με βαση αυτο που βλεπω οτι δεν αξιζει τον κοπο 20 λεπτα περπατημα. Θα χωριστει το συγκεκριμενο κομματι σε δυο επισκεψεις. Η μια θα ειναι αφιερωμενη στο παρκο και η δευτερη για το εμπορικο κεντρο. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω.

Δημοσ.

να πω σαν σημείωση ότι δεν αξίζει αυτές τις μέρες με πολύ ζέστη γιατί τα ζώα κρύβονται στις σκιές εγώ προτιμώ να πηγαίνω άνοιξη φθινόπωρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...