Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση ή όχι...

Giannisrethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Γιάννη με 80-100€ βρίσκει έναν quad μεταχειρισμένο με την ησυχία του χωρίς να βιάζεται καθόλου και είναι αρχηγός.Τι Ε6500 πας και του βάζεις 70€;25mb φωτογραφίες raw μάλλον δουλεύει..Κάνει δουλειά ο quad στα windows 7 και στο cs5.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάρε τον SSD κάνε τα tweaks να αδειάσει χώρος και πέρνα τα προγραμματά σου,ψάξε στις αγγελίες για φθηνά στικάκια 2gb και πέτα όσο πιο πολλά μπορείς αλλιώς αυτά με τα 35€ όσα αντέχει η τσέπη σου,κάνε και ένα o/c τον επεξεργαστή.Ρώτα τον yiannis_1 να σου τα δώσει όλα έτοιμα τι να αλλάξεις στο bios άμα έχετε και ίδια μητρική και είσαι άρχοντας μετά.Και όποτε βρείς έναν quad στα 80-100€ με την ησυχία σου τον βάζεις και αυτόν.

Δημοσ.

Αντε πάρε και μια κοντά στα λεφτά που εχεις αλλά να ξέρεις πως το multirama εχει καλύτερες τιμές αυτή τη στιγμή και εχει και τον Q9400 που εχει εξαφανιστεί πολύ φθηνά για κάποιο λόγο.

4705926118_e62d5bdeec_b.jpg

Πούλα και τα παλιά και εχεις πέσει 10ευρό εξω.

Σκέψου το πάντως γιατί η ακριβή σύνθεση πραγματικά σε κρατάει άνετα 2 χρόνια.

PS 1 Για oc σε P5B όντως ρώτα ότι θες.

Ανάλογα με την cpu E6300 65nm ή E6320 65nm μπορώ να σε βοηθήσω να φτάσεις με ασφάλεια τα 3200-3500.

Αρκεί να μη φοβάσε να ανοίξεις το κουτί και να κάνεις reset το bios και να εχεις κανά 2ο pc με msn skype να μιλάμε όταν σκαλώνει το πράγμα.

PS 2 Με 80-100 ευρό δε βρίσκει 775 quad που να χτυπάει το κ... του κάτω. Αν ήταν έτσι μόνο quads θα είχα τώρα.

Νομίζεις χαζοί ή τυφλοί είναι οι πωλητές μετάχειρων, ειδικά τέτοια περίοδο...

Δημοσ.

Όχι το κουτάκι καθόλου δε φοβάμαι να το ανοίξω ίσα ίσα κιόλας που μου αρέσει...

Μιλάμε με pm για τα υπόλοιπα.Πάντως παιδιά νομίζω πως είμαι πιο κοντά σε αγορά 4gb Ram και ένα intel ssd.

Δημοσ.

yiannis_1 άμα σου περισσεύουν τσίμπα τον θα μεγαλουργήσεις.:P

Ρε μια χαρά βρίσκεις quad στα 80-120€...Με 190 πουλάει ο άλλος τον QX...Απλά θέλει λίγη υπομονή.Δεν θα τον πετύχεις και μπαμ όποτε τον θέλεις.Με την ησυχία σου.

Δημοσ.

Ok Νικόλα...;)

Θα κοιτάξω για ram και για κανά ssd.Θα σας πω και τί επεξεργαστή έχω ακριβώς.

---------- Προσθήκη στις 17:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:44 ----------

Untitled-1-2.jpgda745291.jpg

Ορίστε και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζεστε. Καμιά διαφορετική ιδέα?

Δημοσ.

Kαλημέρα και πάλι παιδιά.Τελικά αγόρασα 2 από τις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553829 και τις έβαλα στον υπολογιστή σε συνδυασμό με τις παλιές μου

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554002

Παίζουν κανονικά αλλά όταν ξεκινάει ο υπολογιστής στην πρώτη οθόνη που τσεκάρει τον υπολογιστή βρίσκει 5gb.Μετά στα windows 7 (64bit) γράφει πως έχει το σύστημα 6gb αλλά χρησιμοποιούνται τα 5gb.Καμμιά ιδέα?Σήμερα θα βάλω και ένα 40άρη intel ssd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...