shinigami Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Καλησπερα σε ολους! Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειμαι στο σωστο topic οποτε forgive me this time Τωρα τελευταια μου κανει κατι νουμερα η οθωνη τα οποια δν ξερω απο που προερχονται Δηλαδη βαζω σε διαφορα βιντεακια εκτος απο youtube σε πληρη οθωνη προβολη ακριβως μετα απο 5secs η θα μου βγαλει blue screen με το error η θα μου κανει restart το pc ! και ολο αυτο εχει καταντησει σπαστικο διοτι θελω να απολαυσω HD την E3() πχ και με το που επιλεξω full screen κατευθειαν BS και αναγκαστικο restart ( και σε ολα τα υπολοιπα βιντεακια απο ιστοσελιδες με ΑΝΙΜΕ,ταινιες κτλπ : /) Λοιπον,εχω την ΑΤΙ5870 με τους τελευταιους drivers kai cpu AMD-Phenom II 955 και τα 2 να κοιμενονται γυρω στους 60 βαθμους μεσο ορο(δν ξερω αν ειναι οκ η θερμοκρασιες) οθωνη οπως ανεφερα εχω την LG M227WD με αναλυση 1920χ1080+εναι connected με την καρτα γραφικων με DVI. Δεν μου ειχε παρουσιασει παρομοιο προβλημα παλια και δν μπορω να σκεφτω απο που προερχεται αυτο το προβλημα .Ολες οι ιδεες ειναι δεκτες Eυχαριστω για τον χρονο σας
profi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 σίγουρα δεν φταίει η οθόνη...ξύλωσε με driver sweeper κ ξαναπέρνα οδηγούς,ξαναπέρνα το flash player...πες μας τι λέει κ το error!με βίντεο απόθηκευμένο στο κάνει?
shinigami Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δεν νομιζω να ειναι driver θεμα αλλα θα τους ξαναβαλω..Οχι μονο μεσω ιντερνετ αρα και streaming..επειδη τωρα τελευεταια κανει κατευθειαν restart αμα μου βγαλει την BS θα προσπαθησω να ανεβασω photo η να σας πω οτι μου βγαζει.για να δουμε
parsifal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μήπως πρόκειται για videos τα οποία προβάλλονται μέσω του Flash browser plugin; Σου το κάνει και σε sites με online video που δεν είναι τύπου Flash (π.χ. κάποιο site που χρησιμοποιεί το Windows Media Player plugin για να παίξει ASF/WMV περιεχόμενο) ή όχι;
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δεν νομιζω να ειναι driver θεμα αλλα θα τους ξαναβαλω..Οχι μονο μεσω ιντερνετ αρα και streaming..επειδη τωρα τελευεταια κανει κατευθειαν restart αμα μου βγαλει την BS θα προσπαθησω να ανεβασω photo η να σας πω οτι μου βγαζει.για να δουμε Απενεργοποιησε το αυτοματο restart και ακολουθησε την συμβουλη του parsifal για αρχη.
endj3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ειχα το ιδιο προβλημα και αποδειχθηκε οτι ειχε καει η μητρικη και επρεπε να αλλαχτει... μολις αλλαχτηκε ολα μια χαρα.... αλλα και ο επεξεργαστης στους 60 μου ακουγεται πολυ... προσπαθησε να ανοιξεις το κουτι και γενικα να το χεις σε κρυο περιβαλλον και δες αμα θα γινει και τοτε το BSOD
shinigami Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι και στα non flahs βιντεο μου εχει τυχει.ακομα πιο παραξενο ομως ειναι οτι αυτο δν το μου το κανει παντα τοση ωρα προσπαθω να το αναγκασω να μου το κανει και μου ανοιγει full screen κανονικα μητρικη εχω την gigabyte GA-MA 790XT-UD4P και αυτην την στιγμη που μιλαμε δουλευει στους 62 βαθμους απο πλευρας θερμοκρασιας μου ειχανε πει οτι με αυτο το κουτι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Cm-690-Rc-690-Kkn1-Gp-Black-CM-RC-690-KKN1-GR.htm δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα.. θα δοκιμασω να ξαναβαλω το flash player και οτι αλλο μου προτεινατε και οταν ξαναεμφανιστει θα ξαναενημερωσω. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και το ενδιαφερον τους
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ειχα το ιδιο προβλημα και αποδειχθηκε οτι ειχε καει η μητρικη και επρεπε να αλλαχτει...μολις αλλαχτηκε ολα μια χαρα.... Ειχε καει η μητρικη σου και εκανε εμπαινες windows δηλαδη? αλλα και ο επεξεργαστης στους 60 μου ακουγεται πολυ... Μια χαρα ειναι η θερμοκρασια του.
shinigami Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Mολις ειχαμε το BS που λεγαμε ξανα..λοιπον απο οτι καταφερα να κρατησω στη μεση της οθωνης ελεγε: stop : 0x0000003B ( κιαλλα τετοια εδω μεσα παρομοια) σημαινει κατι?:/ Tωρα το επαθα οταν παρακαλοθουσα live την E3 μεσω του IGN,και με το που πατησα Full Screen ιδου...
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ναι.Οπως ειπε και ο parsifal πριν,το flash plugin σου μπορει να σου δημιουργει το προβλημα.
shinigami Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδες τωρα μου το εκανε ενω εβλεπα youtube σε full screen αλλα οχι κατευθιαν αλλα μετα απο 5λεπτα περιπου..Δεν μπορω να καταλαβω εβαλα ολα τα καινουργια flash και αυτο συνεχιζει
greeker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 είχα ένα παρόμοιο θέμα. βέβαια δεν έκλεινε ο υπολογιστής κλπ, αλλά ωστόσο μπορείς να το δοκιμάσεις. την ώρα που παίζει το φλας βιντεο σε κανονική διάσταση κάνε δεξί κλικ και απενεργοποίησε το "hardware acceleration" βέβαια το πρόβλημά σου δεν είναι το ίδιο με αυτό που εγώ είχα, ωστόσο μπορείς να το δοκιμάσεις. εμένα "κολλούσε" η οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.