Προς το περιεχόμενο

Αυτοματο Restart

Zeron2862

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να ελεγξει ολη την μνημη εκτος απο συτην που χρειαζονται τα windows για να τρεξουν.Αν δηλαδη εχεις 6 gigs του λες να ελεγξει τα 5 και απο το τελευταιο dimm να ελεγξει την μιση του ram.Αφηνεις ενα giga ας πουμε π.χ. για να τρεχουν τα windows.Αλλα παλι βρισκει το σφαλμα αν υπαρχει γιατι και τη μιση ram να εξετασει απο μια χαλασμενη μνημη,το βρισκει το προβλημα και το αναφερει.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον εκανα το memtest (το built-in στα win7) και δεν βρηκε τπτ. Οουυφ...!!!:-)

Το ειπα και πιο πριν (αλλα προφανως δεν το ειδατε :mad:) οτι εκανα αυτο που μου ειπες Caution με το Driver Sweeper εβαλα και τους Drivers που σου εδειξα αλλα δεν το ανοιγει το CCC. Tην πρωτη φορα φορτωνε αλλα δεν το ανοιγε.. Οποτε ξαναεκανα ολη τη διαδικασια αλλα τωρα μου λεει οτι το Cli.exe δεν ειναι στη σωστη θεση ή οτι δεν υπαρχει.

• Moderators
Δημοσ.
Μπορει να ελεγξει ολη την μνημη εκτος απο συτην που χρειαζονται τα windows για να τρεξουν.

To οποιο σημαινει πως δεν μπορει να ελεγξει ολη τη μνημη.

@Zeron2862

Ανεβασε καπου τα memory dumps που εχεις.Θα τα βρεις μεσα στο c:\windows\minidump,καθως και το c:\windows\memory.dmp και πες μου ποσα bit ειναι τα windows σου.

Εdit

Πριν κανεις το παραπανω,τρεξε το memtest και οχι αυτο των windows αν θελεις.

Δημοσ.
Τα περί cli είναι αυτό που λέω στο #7 - δεν έχεις .net framework ή έχεις κάποιο παλιό... update it!

Λοιπον εβαλα το .net Framework 4 και παλι το ιδιο μου λεει. να ξανακανω ολη τη διαδικασια?

---------- Προσθήκη στις 23:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:22 ----------

To οποιο σημαινει πως δεν μπορει να ελεγξει ολη τη μνημη.

@Zeron2862

Ανεβασε καπου τα memory dumps που εχεις.Θα τα βρεις μεσα στο c:\windows\minidump,καθως και το c:\windows\memory.dmp και πες μου ποσα bit ειναι τα windows σου.

Εdit

Πριν κανεις το παραπανω,τρεξε το memtest και οχι αυτο των windows αν θελεις.

Δεν εκανα το memtest αλλα στο φακελο αυτο δεν εχει τπτ και το αρχειο το αλλο λειπει :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εκανα το memtest αλλα στο φακελο αυτο δεν εχει τπτ και το αρχειο το αλλο λειπει :confused:

Περιεργο μια και εχεις παρει τουλαχιστον μια φορα bsod,οταν επαιζες wow οπως ειπες.Θα πρεπε να υπαρχει κατι(εκτος και αν εχεις κανει format απο τοτε ή τα εσβησε καποιος manually,πραγμα μαλλον απιθανο αν κρινω απο την αντιδραση σου)

Δημοσ.

ρε παιδια σος! οχι μονο εκανε ρεσταρτ, αλλα τωρα δεν ανοιγει...

και μου εβγαλε το σφαλμα 0χ00000071 κλασικο..το googlαρα αλλα

δε βρισκω λυση.. εχει κανενας καμια ιδεα;;;;

Δημοσ.

λοιπον ξαναπροσπαθησα μπασ και μπουν. Αλλα και παλι δεν δουλευει...:cry:

μολισ κανει το τελευταιο ρεμπουτ ειναι μαυρη η οθονη με ενα παραθυρακι του msdos που λεει C:\Arxeia...\Ati technologies\cmd.exe : Εισται Βεβαιο; (Υ/Ν):

Πατησα και Υ και Ν αλλα τπτ δεν εγινε. Το κλεισα και μπηκε κανονικα στα windows.

Tι στο καλο επαθε?

Δημοσ.

Gi0,

Λαθος κανεις ελεγχει ολη την μνημη.Γιατι αν εχεις ενα ελλατωματικο dimm των 2 gig και σου ελεγξει το 1 gig η το 1,5 ας πουμε,αρκει οπως καταλαβαινει ο καθενας για να διαπιστωθει αν υπαρχει προβλημα.Δεν γινεται να υπαρχει ελλατωματικο dimm και να τρεχει σωστα η μιση μνημη και η αλλη να τρεχει λαθος.Αυτο ειναι αστειο.

Εγω το εχω δοκιμασει πολλες φορες εδω και 1 χρονο,σε οσα pcs ειχαν προβλημα με την μνημη ,το βρηκε σε ολα.Μαλιστα σε μια περιπτωση που ενας φιλος μου ηθελε να δοκιμασει την μνημη του με iso disk αλλα του ζητησα να δοκιμασουμε πρωτα με το memtest που λινκαρα,του το βρηκε σε 2 λεπτα.Με το isodisk εκανε 10 λεπτα πριν του βγαλει error.

Τελος το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι διαθεσιμο απο τα καλυτερα sites οπως softpedia,ZDNET,WinSite,Tucows, που ειναι εγκυρα και δεν βαζουν βλακειες.

• Moderators
Δημοσ.
Gi0,

Λαθος κανεις ελεγχει ολη την μνημη.Γιατι αν εχεις ενα ελλατωματικο dimm των 2 gig και σου ελεγξει το 1 gig η το 1,5 ας πουμε,αρκει οπως καταλαβαινει ο καθενας για να διαπιστωθει αν υπαρχει προβλημα.Δεν γινεται να υπαρχει ελλατωματικο dimm και να τρεχει σωστα η μιση μνημη και η αλλη να τρεχει λαθος.Αυτο ειναι αστειο.

Αστειο το λες εσυ.Εγω σου λεω πως συμβαινει μια χαρουλα και ναι μπορει να τρεχει σωστα"μιση μνημη και η αλλη λαθος".Οπως πολυ σωστα ειπες και μονος σου πριν

Μπορει να ελεγξει ολη την μνημη εκτος απο συτην που χρειαζονται τα windows για να τρεξουν.

Εγω το εχω δοκιμασει πολλες φορες εδω και 1 χρονο,σε οσα pcs ειχαν προβλημα με την μνημη ,το βρηκε σε ολα.Μαλιστα σε μια περιπτωση που ενας φιλος μου ηθελε να δοκιμασει την μνημη του με iso disk αλλα του ζητησα να δοκιμασουμε πρωτα με το memtest που λινκαρα,του το βρηκε σε 2 λεπτα.Με το isodisk εκανε 10 λεπτα πριν του βγαλει error.

Εγω παλι εχω μπολικα χρονια που χρησιμοποιω το memtest και μπορω να σου πω το ακριβως αντιθετο.Λεει κατι αυτο?

Τελος το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι διαθεσιμο απο τα καλυτερα sites οπως softpedia,ZDNET,WinSite,Tucows, που ειναι εγκυρα και δεν βαζουν βλακειες.

Και το επιχειρημα ποιο ειναι?Οτι το εχουν μεγαλα site αρα ελεγχει ολη τη μνημη?Δεν ειπα οτι ειναι βλακεια αν προσεξες,αλλα πως δεν κανει αυτο που υποστηριζεις.

Δημοσ.

Gio,

Μπορει να εχεις δικο αλλα προσωπικα δεν μυου εχει τυχει ποτε να μην διαγνωσει σωστα προβλημα οταν βεβαια υπηρχε.Φανταζομαι ο προγραμματιστης κατι θα ξερει αλλιως θα το αφηνε οπως ηταν.Οπως και να εχει εχω ενα αβανταζ απενταντι στην αποψη σου.Εγω εχω χρησιμοποιησει και τα δυο ενω εσυ μονο το ενα.Σου προτεινω να το χρησιμοποιησεις δοκιμαστικα οταν μπορεσεις και να μου πεις μια γνωμη.

Δημοσ.

benign, no offence, αλλά μην επιμένεις.

-Ναι, γίνεται οι μισές διευθύνσεις ενός dimm να είναι αρπαγμένες.

-Ναι, γίνεται ένα dimm να πετάει κάπου λάθος μόνο σε ένα patern / modulo

-Όχι, ένα κομμάτι της ram δεν μπορεί να ελεγχθεί, γιατί εκεί είναι "malloced" το OS και δεν γίνεται να γίνει free.

-Όχι, το access της ram από το os δεν γίνεται τόσο απλά όσο φαντάζεσαι

-Ναι, ένα bootable test είναι πιο αξιόπιστο

δεν "στην λέω" - απλά δεν είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργεί ένα os σε σχέση με την μνήμη :-)

Δημοσ.

Φιλε caution, δεν εχω προβλημα να μου την πεις εαν εχω λαθος,δεν τα ξερω ολα,ισα ισα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλα που δεν ξερω.

Αυτο ας πουμε που ειπατε εσυ και ο Gio οτι δηλαδη γινεται οι μισες διευθυνσεις ενος dimm να ειναι αρπαγμενες και αν το προγραμμα εξετασει την μιση μνημη ενος dimm να μην το βρει,δεν το ηξερα,το ομολογω.

Αλλα αναρωτιεμαι γιατι τοτε ειναι δημοφιλες ενα προγραμμα που ειναι flawed?

Δημοσ.

Ρε σεις καλα ολα αυτα που λετε και χρησιμα αλλα δωστε και μια ιδεα παραπανω τι να κανω με τα drivers για να μην σας πριζω κιολας..

Κατεβασα ξεχωριστα το Display Driver απο το CCC τα εσβησα παλι ολα και εγκατεστησα το DD πρωτα.Ολα καλα. Πιανω μετα να βαλω το CCC και μολις γινεται η εγκατασταση δεν το ανοιγει. Να βαλω παλαιοτερο CCC ??? Μπας και εχει κανα προβλημα?

Δημοσ.

@benign

Είναι δημοφιλές γιατί είναι εύχρηστο, γιατί μπορεί να κάνει σωστή διάγνωση τις περισσότερες φορές ή απλά γιατί ο programmer ήξερε να δουλεύει καλύτερα τα meta search τις google :-D

@Zeron2862

Αν σου βγάζει τα cli.exe είναι θέμα .net framework - ή κάποιου του update που έχεις παραλήψει.

http://lmgtfy.com/?q=cli.exe+catalyst+problem

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...