Zeron2862 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εψαξα λιγουλακι προς το παρων απο το google και οι ποιο πολλοι λενε να εγκαταστησεις το .net framework 2. Εγω εβαλα το 4 και δεν το εφτιαξε. Να το σβησω και να βαλω το 2?
caution Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 >Caution: The Catalyst™ Control Center requires that the Microsoft .NET Framework version 2.0 be installed. Without .NET version 2.0 installed, the Catalyst™ Control Center will not launch properly and the user will see an error message. via -> http://www.softexia.com/drivers/310-ati-catalyst-display-driver.html Έφυγες για 2.0
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 offtopic Gio,Μπορει να εχεις δικο αλλα προσωπικα δεν μυου εχει τυχει ποτε να μην διαγνωσει σωστα προβλημα οταν βεβαια υπηρχε.Φανταζομαι ο προγραμματιστης κατι θα ξερει αλλιως θα το αφηνε οπως ηταν. Κατι θα ξερει φυσικα.Παρατηρησες φανταζομαι,πως δεν τον εβγαλα πουθενα αχρηστο.Οπως επισης και ο ιδιος δεν αναφερει πουθενα πως ελεγχει ολη τη μνημη και πως παρεχει deluxe εκδοση η οποια ειναι επι πληρωμη και εχει bootable version, χωρις εγκατασταση(οχι πως το τελευταιο αποτελει επιχειρημα,αλλα για του λογου το αληθες το αναφερω).Μαλλον κατι θα ξερει οντως. Το οτι δεν σου εχει τυχει προσωπικα,δεν το κανει και καθολικη αληθεια και σιγουρα δεν αξιζει να χαρακτηριζεις κατι"αστειο"οταν δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις πανω σ αυτο. Οπως και να εχει εχω ενα αβανταζ απενταντι στην αποψη σου.Εγω εχω χρησιμοποιησει και τα δυο ενω εσυ μονο το ενα.Σου προτεινω να το χρησιμοποιησεις δοκιμαστικα οταν μπορεσεις και να μου πεις μια γνωμη. Ανεφερα πουθενα πως δεν το εχω χρησιμοποιησει?Αυτο και αλλα παρεμφερη προγραμματα επισης,εδω και πολλα χρονια.Και η δικια μου εμπειρια μου λεει memtest all the way. Αλλα αναρωτιεμαι γιατι τοτε ειναι δημοφιλες ενα προγραμμα που ειναι flawed? Δεν ειπε κανεις πως ειναι αχρηστο.Ακριβες οπως το bootable memtest δεν ειναι και αυτο υποστηριζω και εγω και ο caution απο την αρχη. Επισης το ποσο δημοφιλες ειναι ενα προγραμμα δεν το κανει αυτοματα και το καλυτερο της κατηγοριας του ή χρησιμο για καποιον υπολογιστη.Tυχαια παραδειγματα των παραπανω κατηγοριων:Νero και o καθε λογης "registry cleaner".
Zeron2862 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Πηγα και κατεβασα το .net framework 2 αλλα οταν το πατησα για εγκατασταση εβγαλε σφαλμα που ελεγε πως υπαρχει σαν μερος του λογισμικου. Εψαξα και λιγο στο google και ειδα πως τα win7 εχουν μεσα τα 2.0 SP2, 3.0 SP1, 3.0 SP2( 3.5 ). Αρα τι φταιει? Κατεβασα το .Net framework cleanup tool το εκανα αλλα και παλι δεν κανει εγκατασταση το 2.0==> Πηγα και τα απενεργοποιησα απο (Πινακα Ελεγχου>Προγραμματα και Δυνατοτητες>Ενεργ. Απενεργ. Δυνατοτητων των Windows) αλλα και παλι τπτ Αυτο που προσπαθω ειναι να τα σβησω ολα και να κανω εγκατασταση οτι μου χρειαζετε. Αν ξερετε κανενα αξιοπιστο Removal tool που να αφαιρει οτιδηποτε πεστε το. Μολις τωρα διαβασα αυτο ==>> ''One important note – as indicated above, the cleanup tool will not allow you to remove a version of the .NET Framework that is installed as part of the OS it is running on. That means that even if you try this example command line on Windows Server 2003, the tool will exit with a failure return code and not allow you to remove the .NET Framework 1.1 because it is a part of that OS.'':-(
Zeron2862 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μου φαινετε πως πρεπει να ανοιξω αλλο ενα θεμα στην κατηγορια Software γιατι εκανα μια τεραστια Μ....Α. Πηγα στις ενημεροσεις για να δω αν ειχε καμια για το .Νετ που τελικα ειχε και ξεχασα να βγαλω αυτη που ειναι για τη γνησιοτητα των windows. Kαι τωρα το pc ουτε στο internet δεν μπαινει, παλι καλα που εχουμε κι αλλο. Διορθωνετε αυτο??? Στα winXP εσβηνες κατι απο την registry αν θυμαμε καλα ΑΚΥΡΟ <<PROBLEM SOLVED>> ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ^^^^^^^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.