Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης Ethernet με το router

dante14023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άλλαξα και το καλώδιο... Είχα πάρει καινούργιο μαζί με την κάρτα...

Μόλις με έβγαλε για πρώτη φορά στην επιφάνεια εργασίας μετά το φορματ, έψαχνε για δίκτυο και στο τέλος έβγαλε μη αναγνωρισμένο δίκτυο και δεν έμπαινε ούτε στο ρουτερ... Δοκίμασα και static ip αλλά δεν άλλαξε τίποτα...

Θα δοκιμάσω και με xp... Να δούμε τι θα γίνει...

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:26 ----------

Λοιπόν... Εγκατέστησα xp... Στην αρχή δοκίμασα με την θύρα Ethernet της μητρικής, πέρασα drivers.... Έβγαλε πρόβλημα, δεν έβρισκε δίκτυο, δεν έβλεπε ρουτερ...

Μετά έβαλα την καινούργια κάρτα Ethernet, πέρασα τους drivers και δουλεύει κανονικοτατα. Συνεεται στο ρουτερ, μπαίνει Ίντερνετ, όλα καλά.

Το θέμα είναι πως θα το κάνω να δουλέψει με τα windows 7....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την εκανες enable sto bios μετα τη τελευταια φορα ετσι? Αν ναι...... μαλλον τη ξεχνας απο τη μητρικη και δουλευεις με την pci στα 7 με τους δικους της drivers. δοκιμασε και κανα bios update.

Δημοσ.

Yap... Απ ότι φαίνεται η onboard τα φτυσε... Το βράδυ θα ξαναδοκιμασω τα windows 7 πάλι και ελπίζω να λειτουργούν όλα σωστα αυτή τη φορά....

Δημοσ.

Εντάξει, δεν ξέρω τι άλλο να πω... Μάλλον ο υπολογιστής μου έχει δική του προσωπικότητα και γούστα...

Ενώ με τα xp όλα καλά, έβαλα να δοκιμάσω τα win7 και το πρόβλημα επιμένει και με την καινούργια κάρτα.... (η onboard απενεργοποιημενη από bios)

τα παραταω... Συνεχίζω με xp... Αν έχει κανείς καμία ιδέα, καλοδεχούμενη...

Δημοσ.

Τους τελευταίους έχω κατεβάσει που είναι για win7...

Τεσπα... Λόγω εξεταστικής θα περάσω πάλι xp και θα το ξανακοιταξω σε 1-2 βδομάδες...

Δεν μπορώ να διαθεσω άλλο χρόνο και υπομονή αυτή τη στιγμή...

Thanks for the advices... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...