rafail1994 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 randy1989 εγώ σκέπτομαι την φάση την ώρα που θα πας στο πλαίσιο και θα τους πεις ότι θες να αγοράσεις υπολογιστή με 10000 θα πάθουν εγκεφαλικό. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Να συμπληρώσω κάτι που ξέχασες καμία τιμονιέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
randy1989 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 randy1989 εγώ σκέπτομαι την φάση την ώρα που θα πας στο πλαίσιο και θα τους πεις ότι θες να αγοράσεις υπολογιστή με 10000 θα πάθουν εγκεφαλικό.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Να συμπληρώσω κάτι που ξέχασες καμία τιμονιέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Από το internet θα κάνω την παραγγελία. Σιγά μην πάω εκεί να γίνω ρεζίλι κιόλας.
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγω στην θεση σου δεν θα συναρμολογουσα την υδροψυξη.Μια λαλακια να κανεις......θα πληρωνεις τα κερατιατικα σου
rafail1994 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγώ άμα είχα τέτοιο πράγμα μπροστά μου το μόνο που θα έκανα θα ήταν να το κοίταω όλη μέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
randy1989 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Κλασικά:-D:-DΜε 2000 χιλιαρικα κανει τελειο PC. Αν αληθεύουν οσα γράφει τοτε... και παλι δεν μπορούμε να κρίνουμε. Ουτε στη Μυκονο να τα χαλάσει ούτε στο pc πιστευω πως έχει νοημα.. Αν ηταν μεταξύ των δυο καλύτερα να τα χαλαγε στη Μύκονο ίσως να ειναι λιγοτερο μιζερο αν και βλαβερό. Θα μπορούσε να τα επενδύσει καπου ,αλλα μάλλον δε θα του λείπουν χρήματα. Αν δεν εχει καμια αναγκη θα μπορουσε να τα χαλάσει σε ταξίδια πολυ καλυτερο απο Μυκονο + Pc. και φυσικα περισσευουν χρηματα για τα υπολοιπα Αν και μου μυριζει μουφα αυτο το thread Ρε παιδιά λες και δεν σας είπα ότι και γω του είπα ότι κάνει βλακεία. Το θέμα είναι ότι δεν μ'ακούει και έτσι έπαψα να προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη. Στο κάτω κάτω δικά του λεφτά είναι που τα κέρδισε και δεν με νοιάζει τι θα τα κάνει. Πιστέψτε με το κοίταξα το θέμα του και καταλήγω σε ένα συμπέρασμα. "Εγώ δεν έχω καμία δουλειά να του λέω τι να κάνει με τα λεφτά του." Θέλει Pc 10000E? Ok μεγιά του και χαρά του. Ίσα ίσα που θα έχω και γω την ευκαιρία να δοκιμάσω τέτοιο Pc δωρεάν. Αφήστε που με τόσα φράγκα κάτι θα μου δώσει και για την εξυπηρέτηση. ---------- Προσθήκη στις 15:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ---------- Εγω στην θεση σου δεν θα συναρμολογουσα την υδροψυξη.Μια λαλακια να κανεις......θα πληρωνεις τα κερατιατικα σου Δηλαδή λες να του βάλω καμιά Corsair H50? Αν και θα με βοηθήσει και ένας φίλος στην συναρμολόγηση της υδρόψυξης αμα του πω. Ε, δεν νομίζω να είναι και τίποτα το φοβερό, απλά να σφίξω καλά αυτά που ενώνουν τις αντλίες.
MasterX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγω θα ελαγα να κανει λιγο απ'ολα.. ενα καλο PC με 2-3 χιλιαρικα, διακοπες στη Μυκονο με 2-3 επισης ή και παραπάνω αν θελει, διακοπες αε άλλα νησια.... και να βαλει και καποια στην ακρη.. Απ 'οσο καταλαβα απο αυτα που λεει ο φιλος εδω μαλλον οι γονεις του εχουν πολύ χρημα, ωστε τα 50Κ του φαινονται χαρτζιλικι, οποτε θα γινουν αερας μεχρι Αυγουστο... Τυχαιο; Δε νομιζω...
TEOKOS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εντάξει ρε παιδιά, με συγχωρείτε. Αν θέλετε να κάνετε το νήμα second life, αποχωρώ. Μην χαλιέσαι ρε φίλε μια ομαδική ονείρωξη έχει και τις ψυχωανατάσεις της.Κρίση έχουμε ο καύσωνας μας έχει βαρέσει στο κεφάλι κάπως πρέπει να τα αντισταθμήσουμε όλα αυτά.Εγώ π.χ έιχα εχτές το βράδυ με την Ντούβλη.Μαθαίνεις το εαυτό σου ρε παιδάκι μου με τις ονειρώξεις ..εγώ μου βγήκα ευτραφολάγνος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Oθόνη: http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10282 631Ε τσιγκουνίες τώρα http://www.skroutz.gr/s/273664/Eizo-ColorEdge-CG245W-24-1%22.html ή περιμένει να βγει ο αντικαταστάτης CG303W του http://www.skroutz.gr/s/35690/Eizo-ColorEdge-CG301-30%22.html
zanzavar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγώ πάλι έχω ένα δανειάκι να αποπληρώσω... Περίπου 17.000€ θέλω!!! Δε του λες να αγοράσει κανα σπίτι παρά υπολογιστή?
randy1989 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 τσιγκουνίες τώρα http://www.skroutz.gr/s/273664/Eizo-ColorEdge-CG245W-24-1%22.html ή περιμένει να βγει ο αντικαταστάτης CG305W του http://www.skroutz.gr/s/35690/Eizo-ColorEdge-CG301-30%22.html Πλάκα κάνεις?
MasterX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εντάξει όλα παιζουν, αλλά σιγουρα υπαρχει κοσμος εκει έξω που μπορει να ξοδεψει μερικες χιλιαδες ευρώ για την πλάκα του.. Οπως υπάρχουν και άνθρωποι που μπαινουν σε μια αντιπροσωπια αυτοκινητων και αγοραζουν μια Porshe χωρις καν να χρειαστει να το σκεφτουν, επειδη έτσι του ηρθε εκεινη τη στιγμη.. Ζουν αναμεσά μας... Αλλωστε τοσες μιζες και τοσα λεφτα κλεμμενα (τα δικά μας λεφτα ουσιαστικά) δεν θα ξοδευτουν, απο τους γιους ας πουμε; (γενικα παντα μιλάω και φυσικά δεν αναφερομε στο φιλο του randy1989 τον οποιο και δεν τον ξερω για να τον κρινω τον άνθρωπο.. μην παρεξηγηθούμε..) Θελω να καταλήξω ότι δεν ειναι κατι απιθανο να θελει να πεταξει τοσα λεφτα.. Προφανως του περισσευουν.. ---------- Προσθήκη στις 15:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- Πλάκα κάνεις? τι πλακα να κανει; Πολυ σοβαρός ειναι. Πως αλλιως θα μαζεψεις 25Κ σε ενα μηχανημα?
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Tερμα αυτο το θεμα ηταν ενα σοκ.Ο κοσμος δεν θα ειναι ποτε ο ιδιος ξανα... Πριν εβλεπες κανα θεμα για κανα pc του διχιλιαρου και ελεγες πωωω , ας παρω λιγο ματι, τωρα....
randy1989 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 15:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- [/color] τι πλακα να κανει; Πολυ σοβαρός ειναι. Πως αλλιως θα μαζεψεις 25Κ σε ενα μηχανημα? Θέλω να πω αξίζει η διαφορά τιμής με διαφορά απόδοσης? Δεν είδα κάτι καλύτερο στα χαρακτηριστικά. Πώς τα κέρδισε???? Σε Λαχείο μεγάλε. Σχετικά με την ψύκτρα guys λέτε να μην το πάω για υδρόψυξη τελικά? Ο i7-980X πως τα πάει από θερμοκρασίες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 το 24αρι Eizo έχει p-IPS 10bit Panel με 12bit 3D LUT και αν δεν κάνω λάθος έχουν και hardware calibrator, το ίδιο και το 30αρι που είπα να περιμένεις (όχι αυτό του link) αν και λογικά θα κάνει 4000-4500 euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.