Προς το περιεχόμενο

Ένας φίλος κέρδισε 50000Ε

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για επεξεργαστή θα πας σε 6-cores Xeon. Άμα βρεις και καμιά motherboard να δέχεται δύο τέτοιους ακόμη καλύτερα.

Να ρωτήσω και κάτι... Θα τα πληρώσεις εσύ και μετά θα στα δώσουν;

Μόλις του πω το ακριβές ποσό θα τα βάλει στον λογαριασμό μου και θα το πληρώσω εγώ.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις του πω το ακριβές ποσό θα τα βάλει στον λογαριασμό μου και θα το πληρώσω εγώ.

Εγώ πάντως την φοβάμαι τη δουλειά... Βρωμάει!

Πόσο καλά τον ξέρεις το φίλο...;;;

Δημοσ.

Και καπου εδω (ξερω αργησα λιγο :P) σιγουρευτηκα οτι ολο το thread ειναι μια μουφα και μιση.

bb

Δημοσ.

Οκέι, εδώ μπορεί να πέσει κάποιο φούσκωμα.. :-)

Με τις ευχές μας, τσέπωσε και σύ καμιά 480 να χεις. Ή κανάν ssd. Ή τελωσπάντων ό,τι σου λείπει.

@γειωτές: Α, να χαθείτε. Χεβ φέιθ βρε :P

Δημοσ.
Εγώ πάντως την φοβάμαι τη δουλειά... Βρωμάει!

Πόσο καλά τον ξέρεις το φίλο...;;;

Τι λέτε ρε. Από 17 χρονών τον ξέρω. Ηρεμήστε.

Δημοσ.

Έχω και γω 200000 ευρώ απο κληρονομιά και απο το να τα δώσω για κανα σπίτι λέω να χτυπήσω με τα μισά κανα καλό rig να με βγάλει για κάμποσο καιρό και με τα υπόλοιπα θα δω τι θα κάνω, μάλλον καμμιά αναβάθμιση αργότερα...... :lol:

Δημοσ.

Λοιπον randy , οπως βλεπεις το θεμα εχει ξεφυγει πολυ.Ολοι εχουν αρχισει να μη πιστευουν , οτι πραγματι ο φιλος θα δωσει αυτα τα λεφτα....

Αν οντως δωσει τοσα λεφτα , παρε οτι νομιζεις εσυ.Αυτα που εχεις στο μυαλο ειναι παρα πολυ καλα.Δεν χρειαζεται να παρεις αλλες αποψεις.

Υ.Γ Σε συμβουλευω να μη γραψεις αλλο σε αυτο το topic , γιατι οπως παρατηρεις προκαλει αντιδρασεις.Οποιος ηθελε να βοηθησει , βοηθησε

Δημοσ.
Έχω και γω 200000 ευρώ απο κληρονομιά και απο το να τα δώσω για κανα σπίτι λέω να χτυπήσω με τα μισά κανα καλό rig να με βγάλει για κάμποσο καιρό και με τα υπόλοιπα θα δω τι θα κάνω, μάλλον καμμιά αναβάθμιση αργότερα...... :lol:

τετοιο rig? oil-rig%2520(2).jpg

Δημοσ.
Λοιπον randy , οπως βλεπεις το θεμα εχει ξεφυγει πολυ.Ολοι εχουν αρχισει να μη πιστευουν , οτι πραγματι ο φιλος θα δωσει αυτα τα λεφτα....

Αν οντως δωσει τοσα λεφτα , παρε οτι νομιζεις εσυ.Αυτα που εχεις στο μυαλο ειναι παρα πολυ καλα.Δεν χρειαζεται να παρεις αλλες αποψεις.

Υ.Γ Σε συμβουλευω να μη γραψεις αλλο σε αυτο το topic , γιατι οπως παρατηρεις προκαλει αντιδρασεις.Οποιος ηθελε να βοηθησει , βοηθησε

Ναι το παρατήρησα αυτό αν και δεν καταλαβαίνω γιατί. Τέλος πάντων θα πάρω αυτά και την Dell μάλλον. Ευχαριστώ. Ας κλείσει το θέμα.

Δημοσ.

μην κανετε ετσι ρε παιδια.. και μουφα να ειναι το θεμα εχει πλακα.. τι μας πειράζει.. Μια περιπτωση να λεει αληθεια ο ανθρωπος δεν πρεπει να την υπολογίσουμε; Κακό δεν μας κανει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...