Προς το περιεχόμενο

ο η/υ αναβει κανονικα αλλα η οθονη οχι!!!!

ΕΛ_ΓΡΕΚΟ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. εχω ενα σοβαρο προβλημα το οποιο παρουσιαστηκε για πρωτη φορα πριν 3-4 μηνες περιπου. λοιπον, ολα πηγαιναν καλα μεχρι που καποια στιγμη απενεργοποιησα κανονικοτατα τα windows αλλα ξεχασα να κλεισω το διακοπτη του τροφοδοτικου απο πισω.. το ειχα δλδ στο "on" με λιγα λογια. την επομενη μερα πηγα να τον ανοιξω αλλα ,ενω εμοιαζε να δουλευει κανονικα (ανεμιστηρακια κτλ) στην οθονη δεν πηγαινε καθολου σημα! ηταν δλδ σε κατασταση αναμονης.. το εκλεισα απο πισω.. το αφησα ετσι κανα 3ωρο και μετα ως δια μαγειας δουλεψε κανονικα.. οποτε δλδ εσβηνα τον υπολογιστη και τον εκλεινα και απο πισω, δεν ειχα κανενα προβλημα! όποτε ξεχναγα να κλεισω το τροφοδοτικο δεν ελεγε να ανοιξει με τιποτα μετα.. αυτο συνεχιζοταν μεχρι πριν 3 μερες που και παλι ξεχασα να τον κλεισω απο πισω. απο τοτε δεν εχει ξανανοιξει!! τον εβγαλα απο το ρευμα για μια μερα, εβγαλα τη μπαταρια της μητρικης, εβγαλα και ξαναεβαλα τις μνημες, την καρτα γραφικων,καθαρισα το τροφοδοτικο. ΤΙΠΟΤΑ.. δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. ομως υποψιαζομαι τροφοδοτικο.. για το λογο που εγραψα παραπανω.. ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! (δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το δημοσιευσω.. ελπιζω να ειναι η σωστη..!):whistle:

Δημοσ.

Δεν μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό..

Λογικά κάτι με την θύρα που βάζεις το καλώδιο που πάει στην οθόνη θα φταίει..

Δοκίμασε σε άλλη θύρα της γραφικών να βάλεις το καλώδιο,δοκίμασε με άλλο καλώδιο,την οθόνη σου σε άλλο pc με διαφορετικό καλώδιο(όχι το δικό σου) και δοκίμασε να βάλεις μια άλλη γραφικών(φίλου π.χ) στην θέση της δικιάς σου και βλέπουμε...

Δημοσ.

Όταν έβαλες την οθόνη σου σε άλλο pc με άλλο καλώδιο(π.χ του φίλου σου),δούλευε κανονικά η οθόνη ;

Δημοσ.

τον (ντιτ) το κάνει όταν το ανοίγεις?

αυτό μου είχε συμβεί και σε εμένα στο παλιό pc και δεν φόρτωνε ούτε καν το bios.

ηι δικιά μου λύση ήταν με στεγνοτίρη μαλλιών να ζεσταίνω καλά καλά την μητρική μετά άνοιγε κανονικά.

το πρόβλημα όμως ποτέ δεν έμαθα τι ήταν αλλά υποψιάζομαι να είναι το bios

Δημοσ.

ναι, η οθονη δουλεψε κανονικα.. δεν ξερω, λες να τη ζεστανω κι εγω πρωτα?? ομως γιατι γινοταν αυτο το πραγμα με το διακοπτη του τροφοδοτικου..??? τι μπορει να σημαινει? θα αναγκαστω να το παω σε τεχνικο μου φαινεται.. δε φανταζεστε.. εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω ακριβως τι φταιει :/

Δημοσ.

πρόσεξε μην κάψεις τίποτα, εγώ το πήγα σε 3 τεχνικούς και κανένας δεν μπόρεσε να βρει την λύση,

Δημοσ.

E δεν τσιμπάς και το τροφοδοτικό απο τον φίλο σου να δεις άμα τρέξει κανονικά η οθόνη όταν το βάλεις στο pc σου ;

Δημοσ.

σωστό και αυτό. δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό όσο λέει ο UpToDate_ και δες τα αποτελέσματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...