G10rgos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα με το πληκτρολογιο μου, καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου δεν λειτουργει το πληκτρολογιο μου για να πληκτρολογησω τον κωδικο προσβασης και πρεπει να το αποσυνδεσω και να το ξανασυνδεσω για να λειτουργησει. Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι φταιει; Τι μπορω να κανω για να μη χρειαζεται καθε φορα να το αποσυνδεω και να το ξανασυνδεω οταν ανοιγω τον υπολογιστη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Με τι το εχεις συνδεσει ? Usb ή ps2 ? Το Num Lock ειναι αναμενο ?
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Οταν ξεκινας το pc σου ,πατωντας del στο πληκτρολογιο σε βαζει μεσα στο bios?Αν ναι πηγαινε και κανε enabled την υποστηριξη usb πληκτρολογιου.
G10rgos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 με usb το εχω συνδεσει το πληκτρολογιο το numlock αναβει οταν φορτωνει το λειτουργικο οπως παντα αλλα απο κει κ υστερα δεν δουλευει τπτ... ναι οταν ξεκιναω τον υπολογιστη αν πατησω το πληκτρο για να παω στο bios με πηγαινει, οταν φορτωνει το λειτουργικο κ μετα δεν δουλευει... που θα παω για να κανω enable την υποστηριξη usb πληκτρολογιου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.