Vasilis89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 βγήκα χθες από το μαγαζί που ήμουν και τα αφτιά μου σφίριζαν... δεν έδωσα σημασία γιατι συμβένει συχνά. Ξύπνησα σήμερα το μεσημέρι και μέχρι και τώρα τα αφτιά μου είναι βουλομένα σφηρίζουν δυνατά και κάθε ήχος που ακούο μου είναι ενοχλητικός :fear: να πάω στο νοσοκομείο??!!
pournaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Οχι, ειναι κλασσικη περιπτωση μετα απο ολονυκτιο μεσα σε club. Απλα αποψε μην κανεις τα ιδια, και τα αυτια σου θα ηρεμησουν.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγώ είχα βρεθεί σ'ένα live όπου ο ήχος ήταν χάλια και ο χώρος μικρός. Τα αυτιά μου βουίζαν για 5-6 μέρες. Ωστόσο έχω ακόμα την ακοή μου. Κάνε υπομονή τουλάχιστον για σήμερα, κι από αύριο αν θες πήγαινε σε κανέναν ωριλά.
eSATA Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Και έμενα βουίζουν για μέρες τα αυτιά μου και όταν ακούω έντονο ήχο βουίζουν εντονότερα. Αλλά δεν ξέρω γιατί.
RubiksCube Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Το είχα πάθει και εγώ. Μάλιστα η μουσική ήταν τόσο δυνατά, σε ενοχλητικό βαθμό, που δεν πέρασα καλά εκεί που ήμουν όλο το βράδυ. Το βούισμα κράτησε αρεκτές μέρες, κατά τις οποίες είχα φοβηθεί πολύ, και έψαχνα στο internet να βρω πληροφορίες. Συμπέρασμα: Λογικά θα περάσει, επειδή ο εγκέφαλος σου θα προσαρμοστεί και θα φιλτράρει τις συχνότητες του βουητού, φυσικά αυτό σημαίνει δυστυχώς ότι θα χάσεις κάποιες συχνότητες για πάντα (όπως και εγώ). Δεν είμαι ειδικός, απλά μεταφέρω ότι διάβασα.
Vasilis89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με καθισυχάσατε λίγο φυσικά αυτό σημαίνει δυστυχώς ότι θα χάσεις κάποιες συχνότητες για πάντα (όπως και εγώ) μακάρι να την χάσω αυτη την συνχότητα... τόσο λεπτούς ήχους ακούω μονο από τα πυνία της τηλεόρασης και του ψυγείου ώρες προσπαθώ να καταλάβω τι νότα είναι.... τελικά πρέπει να έιναι ολόκληρη 9η οκτάβα
tolis00 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μην κανεισ καμια βλακεια κ δεν πας στο νοσοκομειο.Μονο για να τσεκαρεις οτι δεν ειναι κατι σοβαρο...
RottenLungs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Και εγώ αρκετές φορές το έχω πάθει (όχι σε τόσο έντονο βαθμό)... Όντας 11 χρόνια μεταλλάς έχω πάει σε πολλά καμένα club με άθλιο ήχο. Μετά απο λίγα χρόνια έπαψε να γίνεται αυτό. Μάλλον θα έχω χάσει κι εγώ ένα μέρος της ακοής μου όπως λέει και ο απο πάνω. (Δεν εξηγείται αλλιώς) Καλό κουράγιο
HamerZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Αν συνεχιστεί αρκετά καιρό, πάνω από εβδομάδα, πας για ωτορινολαρυγγολόγο και κάνεις έναν έλεγχο.
wert Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Έπρεπε ήδη να έχεις πάει σε γιατρό να δεις τι γίνεται πριν καν ρωτήσεις εδώ. Τώρα ίσως να είναι αργά.
pournaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τι του λετε ρε του παιδιου, ελεος, μετα απο νυχτα σε club κανεις απο σας δεν εχει βουητο την επομενη μερα, η τρεχετε ολοι σε ωρλ καθε κυριακη; Πωπω με το παραμικρο αιντε στο γιατρο, εχουμε κανει τα παιδια μας βουτυρα...
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 κοιτα εχω γνωστο που μετα απο ενα καλοκαιρι djιλικι το ενα του αυτι δεν λειτουργει πια
HamerZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Απλά αναζητείς στο δίκτυο πίνακα με επίπεδα db(a) και πόσο χρόνο επιτρέπεται να εκθέτεις τα αφτιά πριν αρχίσεις να έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.