evgk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 να σας ρωτησω βρε παιδια....εχει κανει κανεις το τεστ δυσνεξιας???....κι αν ναι'τι αποτελεσματα ειχε??
frenzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το ένακα ε ροφ3ς κι απέχυτα. Σηριουσλυ τι είναι η δυσνεξία;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έκανα αυτό με τα ηλεκτρόδια (το αναίμακτο). Μου έβγαλε δυσανεξία στις μισές τροφές...δεν ήταν δυνατό με τίποτα να διατηρήσω το συγκεκριμένο δαιτολόγιο.
frenzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έκανα αυτό με τα ηλεκτρόδια (το αναίμακτο). Μου έβγαλε δυσανεξία στις μισές τροφές...δεν ήταν δυνατό με τίποτα να διατηρήσω το συγκεκριμένο δαιτολόγιο. Είχες συμπτώματα με τις τροφές στις οποίες έχεις δυσανεξία, κι αν ναι τις έτρωγες παλαιότερα χωρίς αυτά τα συμπτώματα; Ρωτάω γιατί μεγαλώνω και δεν νιώθω πολύ καλά την επόμενη μέρα όταν τρώω μερικές τροφές.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Είχες συμπτώματα με τις τροφές στις οποίες έχεις δυσανεξία, κι αν ναι τις έτρωγες παλαιότερα χωρίς αυτά τα συμπτώματα; Ρωτάω γιατί μεγαλώνω και δεν νιώθω πολύ καλά την επόμενη μέρα όταν τρώω μερικές τροφές. Κοίταξε, ας πούμε ήμουν σίγουρος ότι είχα δυσανεξία στα γαλακτοκομικά και όντως μου το έβγαλε, και πραγματικά νιώθω χάλια απο το γάλα ειδικά. Μου έβγαλε όμως και το σιτάρι και τα παράγωγά του!!! Πως να κόψεις τα όλα τα σιτηρά...δεν είναι δυνατόν! Υπήρχαν βέβαια μεγάλα διαστήματα που έτρωγα καθημερινά ψωμί, ζυμαρικά κτλ...και ήμουν μια χαρά. Βέβαια σε αυτό το επιχείρημα σου απαντάνε ότι ο οργανισμός σου πλέον έχει αποδυναμωθεί απο τη πολλή κατανάλωση των τροφών. Απο την άλλη π.χ δεν μου έβγαλε ντομάτα/σάλτσα ντομάτας η οποία με πειράζει κατευθείαν! Το χειρότερο είναι...οτι η δυσανεξία σε μια τροφή δεν εμφανίζεται κατευθείαν...μπορεί να εμφανιστεί σε 2 μέρες οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις τι σε πείραξε. Τα συμπτώματα που είχα ήταν κυρίως δυσπεψία/αέρια/φουσκώματα κτλ κτλ.
nickarmy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Είχες συμπτώματα με τις τροφές στις οποίες έχεις δυσανεξία, κι αν ναι τις έτρωγες παλαιότερα χωρίς αυτά τα συμπτώματα; Ρωτάω γιατί μεγαλώνω και δεν νιώθω πολύ καλά την επόμενη μέρα όταν τρώω μερικές τροφές. συμβαίνει, γνωρίζω κάποιος που παλιότερα ετρωγε κανονικά γάλα και όλα τα παράγωγα και τώρα τίποτα !
frenzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το χειρότερο είναι...οτι η δυσανεξία σε μια τροφή δεν εμφανίζεται κατευθείαν...μπορεί να εμφανιστεί σε 2 μέρες οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις τι σε πείραξε. Aυτό είναι το κακό, μια φορά το μήνα κάτι με πειράζει και δεν μπορώ να βρω τι είναι.
geioannou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Aυτό είναι το κακό, μια φορά το μήνα κάτι με πειράζει και δεν μπορώ να βρω τι είναι. οταν λες σε πειραζει τι εννοεις ? ειναι περισσοτερο αισθηση η εχεις καποιο πονο καπου η ενοχληση ? επειδη εχω ασχοληθεί με τετοια πραγματα, ειναι γεγονος οτι τρώμε παρα πολλες κακες τροφες σε σχεση με τον οργανισμο τις οποιες δεν μπορουμε καν να φανταστουμε. το κακο ειναι οτι ακομα και διατροφολογοι δεν τα ξερουν και πρεπει καποιος να παει σε εναλλακτικούς....
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Πάντως δεν χάνεις τίποτα (πέρα απο λεφτά) να κάνεις ένα τεστ...απο κει και πέρα βλέπεις κατα πόσο μπορεις να προσαρμοστείς σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Αν και νομίζω τελικά ότι όλους τους ανθρώπους σε ένα βαθμό τους πειράζουν τα γαλακτοκομικά και τα σιτηρά.
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εγώ παιδιά δεν ξέρω τι βάζουνε στο φαγητό της τραπεζαρίας του πολυτεχνείου αλλα όποτε μα όποτε τρώω έχω για ολόκληρη την μέρα τρελό φούσκωμα, αέρια, δύσπνοια και καούρες στον οισοφάγο. Τι έκανα;;;; Έκοψα να τρώω στο ΕΜΠ...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εγώ παιδιά δεν ξέρω τι βάζουνε στο φαγητό της τραπεζαρίας του πολυτεχνείου αλλα όποτε μα όποτε τρώω έχω για ολόκληρη την μέρα τρελό φούσκωμα, αέρια, δύσπνοια και καούρες στον οισοφάγο. Τι έκανα;;;; Έκοψα να τρώω στο ΕΜΠ... Μπορεί να βάζουν σόδα για να φουσκώνετε όπως στον στρατό
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σε όλες τις εστίες βάζουν σόδα και διάφορες τέτοιες μαλακίες γμ τ μν του χρστού τους.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σε όλες τις εστίες βάζουν σόδα και διάφορες τέτοιες μαλακίες γμ τ μν του χρστού τους. γτ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.