Προς το περιεχόμενο

γιατί οι τεχνικοί του ΟΤΕ καλούν με απόκρυψη?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοντεύω να φτάσω στα όριά μου. το ρούτερ μου τα΄φτυσε, η εξυπηρέτηση για το φοιτητικό ίντερνετ το δήλωσε στο 121 πριν μια εβδομάδα, το 121 μου απαντά πως έχει δηλωμένη άλλη βλάβη, τρώω 4 μέρες για να τους τα ξαναδηλώνω και συν τοις άλλοις με καλούν με απόκρυψη σε κινητό και σταθερό. τι πρέπει να κάνει κανείς για να μπορέσει να βρει μια άκρη? γιατί οι τεχνικές υπηρεσίες του ΟΤΕ καλούν με απόκρυψη ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Γιατί είναι ηλίθιοι. :P

Είναι εκατοντάδες κλήσεις που δεν έχω απαντήσει γι αυτό το λόγο. Υπηρεσίες & τράπεζες, οτιδήποτε... όλοι με απόκρυψη. Και φυσικά δε το σηκώνω ποτέ. Αν πρόκειται για «σοβαρή» κλήση θα πρέπει να ξέρω ποιος καλεί. Αλλιώς το θεωρώ φάρσα.

Δημοσ.

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ έχεις otenet ή άλλη εταιρεία παροχής;

Επίσης δεν κατάλαβα το πρόβλημα (πέρα ότι δεν έχει Internet). Παίρνουν με απόκρυψη και δεν έχεις νούμερο να τους πάρεις πίσω ή παίρνουν με απόκρυψη και δεν θέλεις να απαντήσεις;

Δημοσ.
Για να μην μπορείτε να πάρετε κατευθείαν τα κέντρα/τεχνικούς που σας παίρνουν τηλ :-(

Δεν έχει κανείς τέτοια απαίτηση.

Άλλο όμως να εμφανίζεται ένα γενικό νούμερο (π.χ. της τεχνικής υποστήριξης του ΟΤΕ) και άλλο να μη ξέρεις ποιος καλεί. Η πρώτη περίπτωση είναι normal, η δεύτερη για ντομάτες.

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι ότι παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα εδώ και μια εβδομάδα και η απάντηση είναι: ''θα σας πάρουν εκείνοι'' αλλά παίρνουν ή στο κινητό με απόκρυψη ή στο σπίτι, πάλι με απόκρυψη ενώ εγώ λείπω :mad:

γιατί δλδ είναι τόσο δύσκολο να με συνδέσουν έστω μια φορά μαζί τους να μιλήσω απ΄ευθείας? ή να μου πουν τί ώρα θα πάρουν ώστε να είμαι σπίτι? ή να μήν καλούν με απόκρυψη? ή να μου πουν τί πρέπει να κάνω ώστε να αντικαταστήσω το χαλασμένο ρούτερ με sms, e-mail, γράμμα, περιστέρι, ταμ-ταμ?

Δημοσ.

Αν ο ΟΤΕ βρισκεται στο 1821 ακομη και δεν υποστηρίζει ασύγχρονη συνεννόηση (μεσω email για παραδειγμα) δε φταις εσυ.

Δημοσ.

Είναι σαν το ανέκδοτο:

-Γιατί οι χειρούργοι φοράνε μάσκες;

-Για να μην μπορούν να τους αναγνωρίσουν!

Δημοσ.

Ειναι δυσκολο να συνδεθει το 121 με το τηλεφωνο των τεχνικων και επειδη σαν Ελληνες αν δουμε αριθμο θα τους ταραξουμε μετα λογικο ειναι να μην τον δειχνουν. Τωρα να λες πως παιρνουν σπιτι και λειπεις οκ, Αναγκαστικα ομως θα παιρνουν και στο κινητο που τους εχεις δωσει οποτε αν δεν το σηκωνεις και εκει το φταιξιμο ειναι δικο σου.

Δημοσ.
Ειναι δυσκολο να συνδεθει το 121 με το τηλεφωνο των τεχνικων και επειδη σαν Ελληνες αν δουμε αριθμο θα τους ταραξουμε μετα λογικο ειναι να μην τον δειχνουν. Τωρα να λες πως παιρνουν σπιτι και λειπεις οκ, Αναγκαστικα ομως θα παιρνουν και στο κινητο που τους εχεις δωσει οποτε αν δεν το σηκωνεις και εκει το φταιξιμο ειναι δικο σου.

με δουλεύεις έτσι? δύσκολο τους είναι να βάλουν ένα νούμερο από τηλ. κέντρο? δεν είχα και την απαίτηση να με πάρουν ... απ΄το σπίτι τους !!!

Δημοσ.

Ναι δυσκολο ειναι γιατι παλι θα παρεις και θα τους ταραζεις εκει στα τηλεφωνα αντι για το 121.....Εσυ γιατι δεν σηκωνεις το κινητο σου ? Ειπε ποτε κανεις πως οταν μας παιρνουν με αποκρυψη Δεν πρεπει να το σηκωνουμε ?

Δημοσ.
..Εσυ γιατι δεν σηκωνεις το κινητο σου ? Ειπε ποτε κανεις πως οταν μας παιρνουν με αποκρυψη Δεν πρεπει να το σηκωνουμε ?

Την ενοχλούν ψυχοπαθείς θαυμαστές, γιομενάκια, δημοσιογράφοι, παπαράτσι, χαμός!

ΦΣ, εσύ γιατί δε παίρνεις ένα άλλο ρουτεράκι να ξεμπερδεύεις, τα χαρίζουν στο μηπετάτετίποταχαρίστετοεδώ.

Δημοσ.

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ την ώρα που βρίσκονται στον κόμβο παίρνουν με απόκρυψη επειδή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ νούμερο.

Αν δεν κάνω λάθος όπου υπάρχει τηλεπικοινωνιακός κόμβος υπάρχει και κάποιο "service line" που δίνει πρόσβαση στο δίκτυο στον τεχνικό για να μπορεί να κάνει δοκιμές. Η γραμμή αυτή δεν έχει νούμερο, είναι εσωτερική γραμμή του δικτύου και συνδέει τον τεχνικό που έχει την απαραίτητη συσκευή με όποια γραμμή θέλει (προφανώς χωρίς χρέωση).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...