temeteron Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως πρέπει να γυρίσω την κεραία για να πιάσω τα κανάλια τις Digea? στα κανάλια της ERT έχω ποιότητα 100% και σήμα 90% και τα αναλογικά έχουν πολύ καλό σήμα όταν γυρίζω στην συχνότητα 46 ή 47 μου λέει δεν έχει σήμα πρέπει να γυρίσω την κεραία ή είναι κάτι άλλο; η τηλεόραση μου είναι μια LG LCD 42 4000LH.
dazeman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σε ποιά περιοχή είσαι; Για να πιάσεις τα κανάλια της digea θα πρέπει η κεραία σου να βλέπει είτε Υμμητό ειτε Αίγινα. Εάν λαμβάνεις τώρα τα αναλογικά με την κεραία σου στραμμένη πρός Πάρνηθα, εξηγείται γιατί δεν έχεις καθόλου σήμα στα 46, 47.
umaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 συγουρα εχει mpeg4 η tv σου? η ερτ εκπεμπει σε mpeg2
metalmike Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 συγουρα εχει mpeg4 η tv σου?η ερτ εκπεμπει σε mpeg2 Ναι σιγουρα εχει, εχω την αντιστοιχη 32ρα
temeteron Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Είναι το μόνο που δεν έκανα και μάλλον πρέπει να έχεις δίκιο. Θα επιχειρήσω να δοκιμάσω αυτό που λες και θα ενημερώσω. Σε ποιά περιοχή είσαι; Για να πιάσεις τα κανάλια της digea θα πρέπει η κεραία σου να βλέπει είτε Υμμητό ειτε Αίγινα.Εάν λαμβάνεις τώρα τα αναλογικά με την κεραία σου στραμμένη πρός Πάρνηθα, εξηγείται γιατί δεν έχεις καθόλου σήμα στα 46, 47.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.