Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Access 2007

depy27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

Για ακόμα μια φορά θα ήθελα τα φώτα σας!

Ένα αρχείο accde πως μπορώ να το επεξεργαστώ? Δηλαδή πως θα μπορέσω να προσθέσω πχ πίνακες ή ερωτήματα κλπ κλπ χωρίς να επειρεάσω την αρχική βάση?

Γίνεται κατι τετοιο?

Δημοσ.

Τι εννοεις "αρχικη βαση"?

Οι πινακες (αλλα και τα ερωτηματα) αποτελουν μερος της βασης. Αμα προσθεσεις και αλλα την επηρεαζεις.

Μπορεις φυσικα να κρατησεις backup το αρχειο ωστε να το εχεις και στην αρχικη μορφη του

Δημοσ.

Ίσως δεν το είπα καλα...

Έχω φτιάξει εναν πινακα τον οποιο διαχειριζομαστε μεσα απο φορμες.

Σε αυτον τον πινακα υπαρχουν εγγραφες. Εαν εγω θελω να προσθεσω και αλλες φορμες πως θα το κανω χωρις να διαγραφουν οι ηδη υπαρχουσες εγγραφες?

κατι σαν update σε version 2. (νόμιζα πως με καποιον τροπο θα μπορουσα να παρω την βαση (αρχειο accde) και να το ανοιξω και να το επεξεργαστω)

Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητη...

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχω access 2007, αλλα φανταζομαι δεν διαφερει τοσο πολυ απο 2003 σε τετοια θεματα.

Οπως εφτιαξες τις πρωτες φορμες θα φτιαξεις και τις υπολοιπες. Οι φορμες δεν θα επηρεασουν τις εγγραφες της βασης, εκτος βεβαια αν τις χρησιμοποιησεις για να προσθεσεις/σβησεις εγγραφες εσυ.

Πραγματι, παιρνεις το αρχειο, το ανοιγεις και επεξεργαζεσαι, αλλα το κανεις μεσω της access 2007 που εχεις εγκατεστημενη στο μηχανημα σου. Καλη ιδεα ειναι οπως ειπα να αντιγραψεις πρωτα καπου το αρχειο γιατι οτι αλλαγες κανεις στην access σωζονται αμεσως

Δημοσ.

Το .accde αρχείο είναι ένα κανονικό Access αρχείο χωρίς όμως να επιτρέπει να γίνουν αλλαγές στους πίνακες κ τις φόρμες. Για να κάνεις αλλαγές θα πρέπει να έχεις το αντίστοιχο .accdb αρχείο.

Όπως ισχύει κ το ίδιο για τα .mde και .mdb αρχεία για την Access 2003 κ πρίν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...