Προς το περιεχόμενο

xxx shop online

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να στησω ενα sex shop online εδω στην αγγλια. ξερω οτι εχει παρα πολλα ηδη. λετε να αξιζει το σκηνικο. ξερει κανεις σας που μπορω να προμηθευτω εμπορευμα σε καλες τιμες

Δημοσ.

φιλε εγω πολυ σοβαρα μιλαω. δεν ξερω γιατι με χλευαζεις, Μαλλον θα επρεπε να μπαναρετε το παιδι που ειπε οτι ο φιλος του κερδισε 50.000 και θελει να στησει pc

Δημοσ.

Πρεπει να βρεις προμηθευτες. τωρα που τους βρισκεις δε ξερω. σε εκθεσεις πχ. στην εκθεση Athens erotica ειχε εμπορους

Δημοσ.
φιλε εγω πολυ σοβαρα μιλαω. δεν ξερω γιατι με χλευαζεις, Μαλλον θα επρεπε να μπαναρετε το παιδι που ειπε οτι ο φιλος του κερδισε 50.000 και θελει να στησει pc

Δε το λέω για σένα, ξεκόλλα. Το λέω για να μην ρημάξουν το thread.

Δημοσ.

+1

Απορω γιατι κρατησε 20+ σελιδες εκεινο το thread ...

Δημοσ.
Δε το λέω για σένα, ξεκόλλα. Το λέω για να μην ρημάξουν το thread.

ενταξει. καταλαβενω τι ενοεις.. κανενα προβλημα

Δημοσ.
σκεφτομαι να στησω ενα sex shop online εδω στην αγγλια. ξερω οτι εχει παρα πολλα ηδη. λετε να αξιζει το σκηνικο. ξερει κανεις σας που μπορω να προμηθευτω εμπορευμα σε καλες τιμες

Tο οτι έχει πολλά δεν είναι πάντα απαγορευτικό φτάνει να έχεις κάτι που να διαφοροποιείσαι. Π.χ. να είσαι το eshop με τους μεγαλύτερους δονητές, ή να είσαι το μοναδικό σεξ σοπ για χορτοφάγους-κτηνοβάτες. Διαφοροποιήσου. Αν δεν έχεις καμιά ιδέα, εσύ που βλέπεις την αγορά, μάλλον δεν αξίζει.

Δημοσ.

Mην παραλείψετε.

Πάντως αν θέλεις να έχεις κόσμο που να παραγγέλνει από ένα τέτοιο e-shop πρώτα απ'όλα πρέπει να κοιτάξεις να έχει και μια εμφάνιση η σελίδα. Δεύτερον να έχεις μία ποικιλία από προϊόντα και όχι να ψάχνει ο άλλος κάτι που το έχουν παντού και 'συ όχι. Τρίτον και πολύ σημαντικό να μην ανεβάσεις πολύ τις τιμές. Τέταρτον αν μπορείς να το διαφημήσεις κάπως, κάντο θα φέρει πολλούς πελάτες. Πεμπτον μην χρεώνεις τα μεταφορικά και πολύ αν όχι καθόλου.

Δημοσ.

Επισης θα πρεπει να βρεις κανα καλο domain name για το site σου...

Πραγμα δυσκολο,λογικα τα περισσοτερα θα υπαρχουν ηδη...

Δημοσ.
Επισης θα πρεπει να βρεις κανα καλο domain name για το site σου...

Πραγμα δυσκολο,λογικα τα περισσοτερα θα υπαρχουν ηδη...

Οντως πολύ σημαντικός παράγοντας. Αν και αν χρησιμοποιήσεις λιγάκι την φαντασία σου κάτι καλό θα βρεις.

Δημοσ.

Η φαντασια του θα πρεπει να εμπιπτει και με την φαντασια των υποψηφιων πελατων. Αρα, οχι φαντασια. Να βρει κατι κοινοτυπο.

Δημοσ.

να προσέξεις να βάλεις φοιτητικές εκπτώσεις 25% γιατί οι Εγγλέζες τα χρειάζονται αυτά τα πράγματα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Tο οτι έχει πολλά δεν είναι πάντα απαγορευτικό φτάνει να έχεις κάτι που να διαφοροποιείσαι. Π.χ. να είσαι το eshop με τους μεγαλύτερους δονητές, ή να είσαι το μοναδικό σεξ σοπ για χορτοφάγους-κτηνοβάτες. Διαφοροποιήσου. Αν δεν έχεις καμιά ιδέα, εσύ που βλέπεις την αγορά, μάλλον δεν αξίζει.

κατ αρχας δεν θελω πονηρα σχολια γι αυτο που θα γραψω :X (γουος ειδικα)

οσο αφορα τα toys σε ολα τα μαγαζια κανονικα η ονλαιν που εχω δει, πανω κατω ολα τα ιδια εχουν ειδικα οσα ειναι μαρκες. εσωρουχα ετσι κι ετσι. το θεμα ειναι να εχεις κατι παραπανω οχι μονο ως προς τα προιοντα. πχ ξερω μαγαζι κανονικο (λειτουργει και ονλαιν) που ειναι δημιουργημενο για γυναικες και εχει διαφορες υπηρεσιες οπως παρουσιασεις κατ οικον και αλλα. καταλαβενεις το νοημα πανω κατω; B)

Δημοσ.
κατ αρχας δεν θελω πονηρα σχολια γι αυτο που θα γραψω :X (γουος ειδικα)

οσο αφορα τα toys σε ολα τα μαγαζια κανονικα η ονλαιν που εχω δει, πανω κατω ολα τα ιδια εχουν ειδικα οσα ειναι μαρκες. εσωρουχα ετσι κι ετσι. το θεμα ειναι να εχεις κατι παραπανω οχι μονο ως προς τα προιοντα. πχ ξερω μαγαζι κανονικο (λειτουργει και ονλαιν) που ειναι δημιουργημενο για γυναικες και εχει διαφορες υπηρεσιες οπως παρουσιασεις κατ οικον και αλλα. καταλαβενεις το νοημα πανω κατω; B)

:lol::lol:Aυτό είναι ολόκληρη επειχήρηση και όχι ένα απλό e-shop που θέλει να ανοίξει ο ts. Ασε που τέτοια δεν κάνουν ούτε τα μεγάλα site τα οποία έχουν το χρήμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...