lavwmeno3wtiko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο ψητό ! Σε έναν γνωστό έσπασε η οθόνη του λάπτοπ(δεν έπεσε κάτω,την πίεσε..) και τώρα δεν λειτουργεί καθόλου και πρέπει να πάρει αρχεία που έχει μέσα... λέω να βγάλω τον σκληρό και με μία θήκη απο πλαίσιο να τον κάνω εξωτερικό και να τον συνδέσω στον ιμακ μου για να πάρω τα αρχεία.. ερωτήσεις 1)υπαρχει ποιο ευκολος τροπος? 2)αν τον συνδεσω με usb θα αναγνωριζει και το λειτουργικο που εχει μεσα η απλα θα μου βγαζει ενα σωρο αρχεια μαζι με του λειτουργικου?? απαντησεις γρηγορα !!! ευχαριστωωωω !
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο ψητό ! Σε έναν γνωστό έσπασε η οθόνη του λάπτοπ(δεν έπεσε κάτω,την πίεσε..) και τώρα δεν λειτουργεί καθόλου και πρέπει να πάρει αρχεία που έχει μέσα... λέω να βγάλω τον σκληρό και με μία θήκη απο πλαίσιο να τον κάνω εξωτερικό και να τον συνδέσω στον ιμακ μου για να πάρω τα αρχεία.. ερωτήσεις 1)υπαρχει ποιο ευκολος τροπος? 2)αν τον συνδεσω με usb θα αναγνωριζει και το λειτουργικο που εχει μεσα η απλα θα μου βγαζει ενα σωρο αρχεια μαζι με του λειτουργικου?? απαντησεις γρηγορα !!! ευχαριστωωωω ! 1. έχει έξοδο για τηλεόραση, δεύτερη οθόνη; 2. απλά θα σου δείξει τα αρχεία. δε θα κάνει boot από αυτόν...
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 1) υπάρχουν πολλοί τρόποι. αλλα το καλύτερο είναι να το βάλεις σε θήκη και να το κανείς εξωτερικό, αλιός να το βάλεις σε άλλο λαπτοπ. 2) μπορείς να τρέξεις τα windows κανονικά απλά πρέπει να το κανείς boot. αλιός όπως λες θα βλέπεις τα αρχεία
antonl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 2) Θα βλέπεις τα αρχεία. Δε μπορείς να κάνεις boot μ αυτόν σε άλλον υπολογιστή μέσω του OS που χει.
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 όπως λέει και ο alexioualexios μπορείς να το συνδέσεις σε εξωτερική τηλεόραση που σίγουρα θα έχει έξοδο το λαπτοπ 2) Θα βλέπεις τα αρχεία. Δε μπορείς να κάνεις boot μ αυτόν σε άλλον υπολογιστή μέσω του OS που χει. αμα το βάλει σε άλλο λαπτοπ που δεν είναι MAC θα μπορεί να το κάνει άνετα boot
antonl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 [...]αμα το βάλει σε άλλο λαπτοπ που δεν είναι MAC θα μπορεί να το κάνει άνετα boot Όχι δε θα μπορεί. Τα win δε μπουτάρουν από usb (τουλάχιστον χωρίς να προσπαθήσεις πάρα πολύ).
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 -τοποθετηση σκληρου σε αλλο λαπτοπ -συνδεση εξωτερικη οθονης απο vga η dvi-hdmi οτι εχει. μπορει να χρειαστει να αλλαξεις την οθονη λειτουργιας μεσω του συνδιασμου πληκτρων Fn+F5.
lavwmeno3wtiko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εχει μια εξοδο μπλε για οθονη αλλα μου φαινεται μικρη ?? θα κανει για μια philips 15 αρα τφτ που εχω στο γραφειο?
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 εχει μια εξοδο μπλε για οθονη αλλα μου φαινεται μικρη ?? θα κανει για μια philips 15 αρα τφτ που εχω στο γραφειο? vga έξοδο εννοείς;
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Όχι δε θα μπορεί. Τα win δε μπουτάρουν από usb (τουλάχιστον χωρίς να προσπαθήσεις πάρα πολύ). δεν είπα για usb, είπα να αντικαταστήσει το σκληρό του άλλου λάπτοπ με του χαλασμένου.
antonl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Α ναι, δεν πρόσεξα τη διευκρίνηση. Απλά απάντησα στο 2.
lavwmeno3wtiko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ναι vga εχει και απο οτι θυμαμαι η οθονη εχει ποιο μεγαλο βυσμα .. σε αυτη την περιπτωση θα χρειαστει ανταπτορας ε?
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ναι. όταν το κάνεις αυτό συνδέει το λάπτομ με Ethernet με κάποιο άλλο pc και μεταφέρεις τα αρχεία που θες με κοινόχρηστα
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ναι vga εχει και απο οτι θυμαμαι η οθονη εχει ποιο μεγαλο βυσμα .. σε αυτη την περιπτωση θα χρειαστει ανταπτορας ε? το vga είναι αυτό μήπως μπερδεύεσαι με το dvi το οποίο είναι πιο μεγάλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.