Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένο λάπτοπ-μεταφορά αρχείων

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο ψητό ! Σε έναν γνωστό έσπασε η οθόνη του λάπτοπ(δεν έπεσε κάτω,την πίεσε..) και τώρα δεν λειτουργεί καθόλου και πρέπει να πάρει αρχεία που έχει μέσα...

λέω να βγάλω τον σκληρό και με μία θήκη απο πλαίσιο να τον κάνω εξωτερικό και να τον συνδέσω στον ιμακ μου για να πάρω τα αρχεία..

ερωτήσεις

1)υπαρχει ποιο ευκολος τροπος?

2)αν τον συνδεσω με usb θα αναγνωριζει και το λειτουργικο που εχει μεσα η απλα θα μου βγαζει ενα σωρο αρχεια μαζι με του λειτουργικου??

απαντησεις γρηγορα !!!

ευχαριστωωωω !

Δημοσ.
Καλησπέρα θα μπω κατευθείαν στο ψητό ! Σε έναν γνωστό έσπασε η οθόνη του λάπτοπ(δεν έπεσε κάτω,την πίεσε..) και τώρα δεν λειτουργεί καθόλου και πρέπει να πάρει αρχεία που έχει μέσα...

λέω να βγάλω τον σκληρό και με μία θήκη απο πλαίσιο να τον κάνω εξωτερικό και να τον συνδέσω στον ιμακ μου για να πάρω τα αρχεία..

ερωτήσεις

1)υπαρχει ποιο ευκολος τροπος?

2)αν τον συνδεσω με usb θα αναγνωριζει και το λειτουργικο που εχει μεσα η απλα θα μου βγαζει ενα σωρο αρχεια μαζι με του λειτουργικου??

απαντησεις γρηγορα !!!

ευχαριστωωωω !

1. έχει έξοδο για τηλεόραση, δεύτερη οθόνη;

2. απλά θα σου δείξει τα αρχεία. δε θα κάνει boot από αυτόν...

Δημοσ.

1) υπάρχουν πολλοί τρόποι. αλλα το καλύτερο είναι να το βάλεις σε θήκη και να το κανείς εξωτερικό, αλιός να το βάλεις σε άλλο λαπτοπ.

2) μπορείς να τρέξεις τα windows κανονικά απλά πρέπει να το κανείς boot. αλιός όπως λες θα βλέπεις τα αρχεία

Δημοσ.

όπως λέει και ο alexioualexios μπορείς να το συνδέσεις σε εξωτερική τηλεόραση που σίγουρα θα έχει έξοδο το λαπτοπ

2) Θα βλέπεις τα αρχεία. Δε μπορείς να κάνεις boot μ αυτόν σε άλλον υπολογιστή μέσω του OS που χει.

αμα το βάλει σε άλλο λαπτοπ που δεν είναι MAC θα μπορεί να το κάνει άνετα boot

Δημοσ.
[...]

αμα το βάλει σε άλλο λαπτοπ που δεν είναι MAC θα μπορεί να το κάνει άνετα boot

Όχι δε θα μπορεί. Τα win δε μπουτάρουν από usb (τουλάχιστον χωρίς να προσπαθήσεις πάρα πολύ).

Δημοσ.

-τοποθετηση σκληρου σε αλλο λαπτοπ

-συνδεση εξωτερικη οθονης απο vga η dvi-hdmi οτι εχει. μπορει να χρειαστει να αλλαξεις την οθονη λειτουργιας μεσω του συνδιασμου πληκτρων Fn+F5.

Δημοσ.
Όχι δε θα μπορεί. Τα win δε μπουτάρουν από usb (τουλάχιστον χωρίς να προσπαθήσεις πάρα πολύ).

δεν είπα για usb, είπα να αντικαταστήσει το σκληρό του άλλου λάπτοπ με του χαλασμένου.

Δημοσ.

ναι. όταν το κάνεις αυτό συνδέει το λάπτομ με Ethernet με κάποιο άλλο pc και μεταφέρεις τα αρχεία που θες με κοινόχρηστα

Δημοσ.
ναι vga εχει και απο οτι θυμαμαι η οθονη εχει ποιο μεγαλο βυσμα .. σε αυτη την περιπτωση θα χρειαστει ανταπτορας ε?

το vga είναι αυτό

vga.jpg

μήπως μπερδεύεσαι με το dvi το οποίο είναι πιο μεγάλο?

dvi-cable-pic.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...