lavwmeno3wtiko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ναι στην αρχη ειχα την εντυπωση πωσ η οθονη ειχε dvi αλλα ολα οκ τελικα ευυχαριστω και παλι
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 μην ξεχνας οτι μπορεί να χρειαστεί συνδυασμός πλήκτρων για να δει φως η εξωτερική οθονη. Btw τι laptop ηταν;
lavwmeno3wtiko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 turbo-x (LOL) ...δεν επαιξε τελικα η οθονη και κατι μου λει πως είναι μητρική γιατί μου είπε πως του έβγαζε κατι γραμμές και μετα την πίεσε την οθόνη (ότι να ναι) ... αυριο θα παω στο πλαισιο να παρω μια εξωτερικη θηκη να βαλω τον δισκο να τελειωνω..
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 turbo-x (LOL) ...δεν επαιξε τελικα η οθονη και κατι μου λει πως είναι μητρική γιατί μου είπε πως του έβγαζε κατι γραμμές και μετα την πίεσε την οθόνη (ότι να ναι) ... αυριο θα παω στο πλαισιο να παρω μια εξωτερικη θηκη να βαλω τον δισκο να τελειωνω.. 1)ακούς κανονικά να βγάζει τον ήχο του λογισμικού όταν το ανοίγεις? 2)όπως είπε και ο paylidis πρέπει να πατήσεις τα κουμπιά να στείλει εντολή στην εξωτερική οθόνη
alexioualexios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ζόρισε τον λίγο ακόμη... θα σου πει και ότι το χτύπησε λιγάκι πριν την πιέσει... χοχοχοχοχο
lavwmeno3wtiko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 τα δοκιμασα τα πληκτρα και δεν εγινε τιποτα..η οθονη ειναι @!#$$@# .. δεν πειραζει λεφτα εχει θα παρει αλλο..αφου μπορουμε να σωσουμε τα αρχεια
LeoNaXe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 τα αρχεια εύκολα είναι εφόσον δεν έχει βλάβη ο σκληρώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.