Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου Η/Υ

Darth_Fanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το budget που διαθέτεις καλύτερες συνθέσεις απο του val και την δική μου δύσκολα θα βρεις.Αν σκεφτεσαι να στραφείς αποκλειστικά στο πλαίσιο....αναγκαστικά θα πρέπει είτε να ανεβάσεις το Budget είτε να κάνεις καποιες υποχωρήσεις.....

Δημοσ.

παιδια σε καποια παιχνιδια μετραει πολυ και ο επεξεργαστης, και οχι μονο η καρτα γραφικων...

θυμαμαι χαρακτηριστικα σε ενα bench στο tomshardware επειδη εγινε λογος για i5-750 vs 955, οτι στο fsx, με οριο τα 20fps με ιδιες καρτες γραφικων ο i5 εφτανε στα 19,κατι fps και ο 955 στα 15, οποτε στα παιχνιδια που ειναι cpu bounded υπαρχει διαφορα

Δημοσ.
το καλύτερο απο πλαίσιο αυτό μπορούσα να κάνω και να χωρέσω το budget σε εκείνα τα λεφτά

27969102.jpg

Πολύ καλή η σύνθεση του Leonaxe... Στο μόνο που υστερεί είναι το κουτί. Με 20 ευρώ δύσκολα παίρνεις κουτί της προκοπής. Ίσως θα μπορούσα να πάρω πιο φτηνές μνημές και να τα δώσω για το κουτί τα υπόλοιπα. Αυτό και το PSU είναι τα μόνα που σου μένουν. Πάντως αν είναι να δώσω άλλα 50 ευρώ και να παέι στα 800 δε θα τα τσιγκουνευτώ. Αλλα παραπάνω δύσκολα...:-(

Δημοσ.
Πολύ καλή η σύνθεση του Leonaxe... Στο μόνο που υστερεί είναι το κουτί. Με 20 ευρώ δύσκολα παίρνεις κουτί της προκοπής. Ίσως θα μπορούσα να πάρω πιο φτηνές μνημές και να τα δώσω για το κουτί τα υπόλοιπα. Αυτό και το PSU είναι τα μόνα που σου μένουν. Πάντως αν είναι να δώσω άλλα 50 ευρώ και να παέι στα 800 δε θα τα τσιγκουνευτώ. Αλλα παραπάνω δύσκολα...:-(

ρε φίλε έχει δίκιο και εγω με πολύ σκέψη το έβαλα, αλλά με 750 εγω πάντως θα προτιμούσα να βάλω τα λεφτά σε hardware παρά στην εμφάνιση. και για μνήμες η πιό αξιόπιστες σε τέτοια τιμή είναι αυτές στα πλαίσιο.

μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να το κάνω αυτό το build και να τα χωρέσω σε αυτά τα λεφτά.

---------- Προσθήκη στις 02:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:46 ----------

sorry έχω βάλει case που δέχεται μόνο miniATX. οπότε πάμε στο επόμενο που είναι αυτό και πάμε στα 755,45

1222945.jpg

Δημοσ.
ρε φίλε έχει δίκιο και εγω με πολύ σκέψη το έβαλα, αλλά με 750 εγω πάντως θα προτιμούσα να βάλω τα λεφτά σε hardware παρά στην εμφάνιση. και για μνήμες η πιό αξιόπιστες σε τέτοια τιμή είναι αυτές στα πλαίσιο.

μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να το κάνω αυτό το build και να τα χωρέσω σε αυτά τα λεφτά.

---------- Προσθήκη στις 02:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:46 ----------

sorry έχω βάλει case που δέχεται μόνο miniATX. οπότε πάμε στο επόμενο που είναι αυτό και πάμε στα 755,45

1222945.jpg

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πάντως πολύ ισοροπημένη η σύνθεση σου. Είναι αρκετά καλή. Μέχρι τώρα σε αυτή τείνω...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...