Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4650 @ 29€ @ plaisio

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 ερωτήσεις ρε παιδιά... από την 9600 είναι καλύτερη ή χειρότερη; Starcraft θα παίζει;

Ξέρουμε αν έχει παθητική ψύξη;

Δημοσ.

1) Η 9600GT πρέπει να "βγαίνει" από πάνω

2) Ανάλογα την ανάλυση

3) Διαισθάνομαι πως όχι - πάντως φωτογραφίες από την υλοποίηση δεν βλέπω ούτε στο site της εταιρίας :/

:-)

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ caution... δεν θυμάμαι καν αν είναι gt η 9600 μου βέβαια

Kαλύτερα μείνε με την 9600(μάλλον gt έχεις) και πέρνα της μια παθητική ψύξη .

Σε τι ανάλυση είσαι ;

Δημοσ.

Θα σου απαντήσω με γρίφο γιατί δεν θυμάμαι... στο τέρμα της 24άρας lg οθόνης μου ΑΛΛΑ δεν παίζω παιχνίδια στο pc...

Δημοσ.
Θα σου απαντήσω με γρίφο γιατί δεν θυμάμαι... στο τέρμα της 24άρας lg οθόνης μου ΑΛΛΑ δεν παίζω παιχνίδια στο pc...

Tώρα να τρέξει τα πάντα στο starcraft 2 τέρμα δεν νομίζω (άρα είσαι σε 1920*1080 ή 1920*1200 :P )

Δημοσ.

Μόνο το starcraft σκέφτομαι γιατί αυτό και το fm θα παιχθούν στο pc... όλα τα άλλα στο xbox...

Thanks anyway

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mass Effect 2 για αναλυση 1650x1050 , με τιποτα;

Δημοσ.

Οι ddr2 μνήμες της την καθιστούν αργή και περισσότερο για προβολή hd παρά για gaming. Όχι πώς δεν θα την παλέψει με αρκετά παλιά games σε μέτριες αναλύσεις βέβαια.

Η τιμή φυσικά είναι πολύ καλή αλλά καλό είναι να δούμε και την υλοποίηση διότι μπορεί το σύστημα ψύξης της να μην την καθιστά καλή για htpc απο θέμα αρχικά θορύβου και έπειτα θερμοκρασιών.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ok, λυθηκε η απορια. Θα την εγκαταστησω σε καποιο παλαιοτερο υπολογιστη ωστε να βλεπω HD Video.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Θα ανεβασω σε λιγο εγω φωτο της καρτας.

Περιμενουμε ωστε να δουμε την υλοποιηση, παντως οπως ειδα εξαφανιστηκαν οι καρτες σε λιγες ωρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...