Hamurabi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 παιδες καλησπερα. ψαχνω ενα πλαγκιν οπου κανει τα τραγουδια να ξεκιναει το ενα μετα το αλλο χωρις διακοπη. σα ναναι μιξαρισμενα. ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το είδα σε αυτό το post του Winamp Forum. Είναι λίγο παλιό post, αλλά δεν έχω τώρα εγκατεστημένο Winamp για να τσεκάρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα ή όχι. Θα μας πεις εσύ!
cabdik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 βρες το SqrSoft_Advanced_Crossfading_Output και θα παθεις πλακα!!!
cosmos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 βρες το SqrSoft_Advanced_Crossfading_Output και θα παθεις πλακα!!! Όντως πολύ καλό το συγκεκριμένο!!!!
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 βρες το SqrSoft_Advanced_Crossfading_Output και θα παθεις πλακα!!! παλιές καλές εποχές... !!! :-D
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι η καλύτερη και η πιο γρήγορη λύση είναι αυτή που αναφέρει και ο parsifal. Εδώ και χρόνια δεν έχει αλλάξει και μπορείς να παραμετροποιήσεις όπως θέλεις εσύ τη μίξη. Το είδα σε αυτό το post του Winamp Forum. Είναι λίγο παλιό post, αλλά δεν έχω τώρα εγκατεστημένο Winamp για να τσεκάρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα ή όχι. Θα μας πεις εσύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.